Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie pamiętam

brak seksu, jak temu zaradzić

Polecane posty

Gość jhgjg
powodem jest asexualnosc poczytac wpisac w google

Gość 11771717
a ile razy byś się chciał seksić w ciągu tygodnia?

Zaraz tam "zostaw", "zmień". Popracować nad kobietą trzeba i tyle. :D Dajcie jej szanse rozkwitnąć. :D

Gość nie pamiętam
jhgjg masz racje, mam taką świadomość i nie wiem jak temu zapobiec, ale ja nie wiem czy potrafię bez niej żyć, 5 lat to jedna 5 mojego życia z nią spędzonego

Gość jhgjg
chyba raczej 5 lat zycia straconego dla ciebie czlowieku , jestes szczesliwy ? wiesz co to pragnienie , kochales sie kiedys z kobieta ktora cie pragnie ?

Gość nie pamiętam
11771717 cieszyłbym się jakby było 2 razy w tygodniu a nawet jeden ale bez łaski i z zaangażowaniem

Gość wkurzona żonaaaa
Młody jesteś i głupi

Gość babooooo
usiadz zrob se dobrze na jej oczach a ona niech patrzy a jak sie zapyta po co to robisz odpowiedz jej ze jak ona nioe chce to czlowiek musi swoje potrzeby jakos zalatwiac

Gość nie pamiętam
raz całowałem się z kobietą która mnie pragnie i nigdy tego nie zapomnę

Kobiety udają pragnienie więc ja bym tam uważała na waszym miejscu. :D

Gość jhgjg
jak to ile razy chciałby sie kochać tygodniowo ? tyle ile ma ochote i ile ma ochote jego partnerka , a to musi byc zblizone do siebie , ja młody nie jestem a dalej kocham sie codziennie , no chyba ze wystapują okolicznosci ktore wykluczają mozliwosc kochania sie

Gość jhgjg
no wlasnie wiec nie masz pojecia co to jest dobry sex

Gość Może tak może nie
Trafileś na taką kobietę, która ma inny temperament niż ty, jeśli ona nie chce uprawiać sexu to ma swoje powody, ale ci wspołczuję. Porozmawiaj z nią o tym szczerze dlaczego tak jest a nie inaczej. Czytałam gdzieś artukuł, że kobieta wyszła za mąż za faceta, ale dobrali się tak, że oboje nie uprawiali i nie uprawiają sexu. Zrobili tak ze względu na to, żeby rodzina się ich nie czepiała czemu są sami, ale kolejny ich problem to dzieci, o ktore pytają przyszli dziadkowie.

Gość jhgjg
co ciebie z ta codziennoscia dziwi ? Wiara Twoja w to co pisze mnie nic nie obchodzi , chcesz wierz , nie ...nie musisz

Gość 11771717
ratuje cię impotencja :D

Gość jhgjg
bo mierzysz ludzi swoja miarą Broom UWIERZ MI ! są małzenstwa gdzie sex mimo wieku dojrzałego maja codziennie . Oczywiscie ze to nie jest tak , ze codziennie , ale pzreliczajac to na tydzien , wychodzi nawet ze kochamy sie w tygodniu 8 razy czasem 10 razy , czasem 2 czasem 4 czasem 12 w sumie na miesiac daje ci w pzreliczeniu , ze codziennie .

Hmmm... :D No i co? Wyszło, że nie codziennie. :D

Gość 11771717
tylko się z tą kobietą całowałeś i nigdy tego nie zapomnisz? To co takiego robiła że tak ci utkwiła w pamięci, cikawam:)

Gość jhgjg
czepialski jestes , miesiac luty sie zaczoł - na razie ja przynajmniej do dnia dzisiejszego mialem sex codziennie , w niedziele dwa razy

Gość nie pamiętam
trochę dziwne że uważacie że miałbym ją zostawić mimo że się kochamy(znaczenie uczucie)

Nie pamiętam - ja tam nie namawiam Cię, żebyś zostawił swoją kobietę.

Gość jhgjg
i nie pisze tego w formie chwalenia sie , bo nie ma czym - tak uwazam. Sugeruje tylko, ze ludzie sex naprawde uprawiają mimo wielu . sadze , ze wielu z was jest w wieku moich dzieci w wieku lat 22 i 18 jednak z sexem nie mamy problemu z zoną , a i nie tylko :) łobuz ze mnie - wiem

Gość nie pamiętam
11771717 to trudno opisać, pragneliśmy siebie. poza tym moje doświadczenie jest nie duże, bo obecna kobieta z którą jestem 5 lat jest moją pierwszą, ja jej też pierwszym

Gość 11771717
"koledzy " ci tak radzą:D

Jhg, nie chwalisz się ale jednak napisałeś, że się kochasz codziennie rozkładzie miesięcznym. :D

Gość wawrzyniec z klodzka
pogadaj z nia szczerze i powiedz, ze chcialbys kazdego dnia ona ci powie, ze to wykluczone! wtedy zawrzyjcie kompromis: sroda i sobota i musi na to isc dla dobra zwiazku!

Gość jhgjg
a ja bede namawiał i to stanowczo ! cale zycie przed tobą , chcesz tak zyc ? nie wiedziec co to znaczy jak kobieta cie pragnie ? jak pozada ? w takim razie po co ci kobieta ? bedziesz mial jak by dziecko do wychowania , wykarmienia , opiekowania sie , utrzymywania , a co w zamian ? na czym polega jej milosc do ciebie , czym sie przejawia ? bo sadze ze ona wcale cie nie kocha .