Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tivi łan

Dlaczego kobieta może powiedzieć NIE facetowi , a on kobiecie nie ??

Polecane posty

Gość tivi łan

Czemu laski mysla ze sa osmym cudem swiata i kazdy na nie leci ? To one wybieraja facetów ? I odrzucaja jesli cos im nie pasuje?? Dlaczego faceci nie odpowiedza np w klubie '' spierdalaj '' lasce ktora im sie nie podoba ? :O

Gość jr9043094
mi na zajeciach z psychologii jeszcze na studiach sama pani doktor, psycholog powiedziala, ze kobiety sa bardziej subiektywne, podczas gdy mezczyzni obiektywni. kobieta zawsze bierze pod uwage jak ona sie z tym czuje. inni moga to nazwac wrodzona kobieca hipokryzja, ale one tak po prostu maja

Gość jr9043094
a jak jest jeszcze ladana, to malenkosci wmawiali jej wszyscy ze jest kims lepszym i teraz ma spaczony umysl i mysli ze dalej tak jest

Gość tivi łan
mam wrazenie ,ze wszystkim wmawiają ze sa super''' jaka sliczna , oczy ma po tatusiu , jakie slicnze zabki , jaka szczupla itepe , do tego kolezanki nawzajem sobie kadzą i dorasta baba z przerostem ego :O

Gość 222222
bo generalnie "spierdalaj" jest, delikatnie mówiąc, niegrzeczne :)

Gość tivi łan
z ust faceta niegrzeczne a laski mogą sie nabijac z facetów , obrazac ich i wyzywac ? :)

Jak ktoś jest ciotą to nie umie sie postawic . I tyle w tym temacie. A nie każda myśli że jest 8 cudem świata.

Kiedyś moja znajoma powiedziała swojemu facetowi "Ja jestem kobietą i mogę mówić do Ciebie, że masz w.y.p.i.er.d.a.l.a.ć, ty do mnie tak nie możesz powiedzieć bo masz mnie szanować" Generalnie nie zgadzam się z tym, bez względu na płeć człowiek mówiąc w ten sposób określa na wstepie poziom swojej kultury. Nigdy bym nie mogła powiedzieć do mojego partnera że ma w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.ć, mi by to po prostu przez gardło nie przeszło i tego samego wymagam od niego. Jeżeli laska mówi do Ciebie "w.y.p.i.e.r.d.a.l.aj" to stara się narzucić Ci poziom rozmowy i od Ciebie zależy, czy się do niego zniżysz, czy nie. Takie panienki myślą sobie również, że jako kobiety facet nie ma prawa jej uderzyć, więc pozwala sobie na takie teksty, które według niej pokazują jej wyższość nad facetem. Prawda jest taka, że o wyższości intelektualnej zadecyduje to, czy facet wda się w rozmowę na takim poziomie, czy nie. Pozdrawiam

Generalnie chodzi o to, że można to wszystko załatwić używając konwencjonalnych słów :)

Gość jeździec z nikąd
odmowa kobiecie to obraza majestatu a my faceci jakoś sobie radzimy.Nie mam problemów z mówieniem nie dziewczynie

Gość ajsijhdorgftrgr
Dlaczego faceci nie odpowiedza np w klubie '' spie**alaj '' lasce ktora im sie nie podoba ? Są dziabnięci bądź/i ruchają wszystko co się rusza i ma jakiś otwór