Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszystko na tip top

Czy jak kobieta jest w ciązy z 4 dzieckiem .......(studium przypadku Znów-mama)

Polecane posty

Gość wszystko na tip top

to jest zwykłą rozpłodówką? czy jest zawsze wyśmiewana jako czarna dziura bez dna?? jako zwykły wór?? czy czasem budzi szacunek?? czy zawsze postrzegana jest jako wiejska baba wyciskająca z macicy kolejnych żniwiarzy do pomocy?? jak to jest ???

Gość wero NIKA
a co Cie to obchodzi do jasnej cholery, nie masz swojego życia prostaczko?

Gość jak ma męża to może
wtedy można powiedziec ze oboje są niewykształceni i on lubi spusty w nią lub wnioskować można że nie mają dobrej sytuacji materialnej bo nie stać ich na antykoncepcję taka kobieta liczy zwykle na to ze im więcej dzieci tym więcej pomocy na starość od nich i więcej kasy od nich wpływnie na jej konto taka kobieta nie budzi szacunku bo oznacza to ze daje sie walić mężowi jak walą się domy ze słomy

Gość e tam jak ja stac to czemu
nie... ja ma 3 (raz sie trafily blizniaki) i powiem tak: stac mnie na 4 i 5 dzieci nawet, gdybym miala ochote, to urodzilabym kolejne i nie patrzyla na to, co inni o mnie mysla.. ale MAM JUZ DOSC DZIECI!!!! moja 3 tak daje mi w kosc, ze czasami mam ochote sciany gryzc.... aaaaa... kiedy one pojda do szkoly :-O

Gość wero NIKA
upośledzona jesteś autorko tego jebni** tematu, brak słów.

Gość mama jedynaczki narazie tylko
ja mam jedno a oddała bym wiele żeby być właśnie w ciąży z czwartym dzieckiem. Patologiczne myślenie że jak się ma 4 dzieci to już ostatni szczebel drabiny społecznej. Wy chyba w średniowieczu żyjecie. A na bank z jakiejś małej mieściny co wszyscy wszystko o wszystkich chcą wiedzieć i wsadzacie nos w nie swoje sprawy.

Gość do weronikal
a ty co tak sie rzucasz w obronie ??? tez srasz dziećmi ??

Gość wero NIKA
ale w jakiej obronie? obronie kogo?obronie czego? bo nie bardzo rozumiem? denerwują mnie tylko takie debilne topiki, co cie kurna obchodzi kto ma ile dzieci? Ty im dajesz jeść? posyłasz do szkoły? płacisz za dodatkowe lekcje? bo nie rozumiem... jak by mnie było stać i większe lokum to miałabym piątkę, bo dzieci to coś najpiękniejszego w życiu!! a na razie czekam na pierwsze i pewnie nie ostatnie!

Gość wero NIKA
a srać to ja mogę co najwyżej tobą. i takimi tępym tematami.

Gość powiedz debilna autorko czemu
ma służyc ten temat ? Bo mam wrazenie ,że zazdrościsz dzieci komus albo sama nie masz bo nie ma ci kto zrobić ...weż sie gówniaro do książek bo potem takie oto skutki :O bez szkoły to ty daleko jak widze nie zajedziesz

Gość to sie tak nie spinajj
bo poronisz :P siedzisz w domu i pierdzisz w kszeselko wąchając perfumki bo ci sie pochwy nie chce ruszyć do roboty tylko rozpłód cie inetresuje

Gość powiedz debilna autorko czemu
jak widze kretynka założyła temat i pisze sama ze sobą pod wieloma nikami ...niech te ferie sie juz skończą !:O

Gość wero NIKA
hahha bez komentarza:D a ty lepiej sobie kup słownik! hahahaha co za ortografia:D hahaha nie wierzę !!:D dobree uśmiałam się, a teraz won śmieciu🖐️

Gość a ja jej zazdroszcze
tzn znów mamie. Ja mam trójkę, chciałabym 4 ale mnie nie stać i nic na to nie poradzę. Nie stać mnie w wielu aspektach nie tylko finansowo również czasowo, organizacyjnie psychicznie i fizycznie, a szkoda bo uważam, ze każdy nowy członek rodziny coś do niej swoją osobą wnosi i ją ubogaca. Zresztą teraz nastała nowa moda na rodziny wielodzietne i coraz więcej takich w moim otoczeniu. Ludzie lepiej zarabiają, mają większą przestrzeń mieszkalną, lepszy dostęp do dóbr materialnych więc mogą sobie na kolejnego potomka pozwolić. Jedyne czego ciągle brakuje to czasu. Czas teraz to towar deficytowy, a czas jest najważniejszy w wychowaniu młodego pokolenia. Bez czasu ani rusz.

Gość A ja mam 4 dzieci i nie uwazam
sie za rozpłodowa babę ...co to właściwie za określenie ?! Jestem mężatką ,wyjemy na bardzo wysokiej stopie i uwielbiamy dzieci . Nie wyobrazam sobie zebym nie miała dzieci w domu ... Ale jak tak czytam wpisy autorki to mam wrazenie ,że piusze je straaasznie nieszczęśliwa osoba :)

trudny temat, bo i trudno wrzucić wszystkich do jednego worka. trzeba rozróżnić, czy ta czwórka to każde z innego ojca, a wszyscy żyją z opieki społecznej, zasiłków itp, czy dlatego, że ludzie się zdecydowali na tyle potomków, bo ich stać i wiedzą że dadzą radę wychować. przy tej drugiej opcji podziwiam i szanuję rodziców, bo to ogrom pracy, na który ja a przykład ie miałabym chyba odwagi.

Gość Naranja.
Staję po stronie Weroniki! Nie ma co się niepotrzebnie irytować takimi tematami. Zwykła nudna prowokacja niezbyt otwartej na świat osoby z bardzo specyficznego, hermetycznego środowiska (...któremu zresztą daleko do intelektualnego). Strata czasu na dyskusje.

Gość WeroNika nie śmiej sie z innyc
bo serio poronisz:D:D:D:D:D:D:D:D podniecasz sie przejęzyczeniem tak ze ci te ciężarne zwieracze pojdą obrzydliwa kupo gówna co zaciązylas bo mężule chciał i namawiał ? sama byc nie dała sie zapylić bo przeciez urode starcisz a tak mieszkasz w mieszkaniu od starych co :P

Gość boszeeeeeeeeeeeeee
Ja mam znajomą (a znam takie przypadki dwa). Jedna ma 30lat druga 24 i mają po 4. Wychowują te dzieci same bo mąż i u drugiej konkubent pracują w innym mieście i przyjezdzają np. na zimę albo raz na dwa miesiące także zrobią co swoje i jadą. Czy je szanuje? Chyba nie. Za co? Fajnie jak ktoś ma warunki ale przede wszystkim oparcie w drugiej stronie, kto pomaga, wspiera a nie przyjeżdza tylko, żeby... Szkoda gadac.

Gość wero NIKA
:D ty to kupo gówno nazywasz przejęzyczeniem? wiesz co to znaczy w ogóle?:D 🖐️ jak widzisz wszyscy się z ciebie śmieją :D

Gość dojazdowi konkubenci
napłodzili gowna i teraz dojeżdzają załadować w dziurę rozpłodowki i moze piąty żniwiarz wyskoczy :D:D:D:

Gość wero NIKA
🖐️

Gość WeroNIKA poroni to pewne
zobaczymy jak ty sie bedziesz śmiać jak zronisz ztej nienawiści która z ciebie tryska ja słyszałam ze kobieta z taką ilościa dzieci zawsze popuści szparki. Takie jets powiedzenia ze babsko z czterema bachorami zawsze rozkłada nogami szpary ci popuści ani jednemu nie odpuści.

Gość wero NIKA
:D

Gość sylwus kochanie
chyba nie w tym temacie co trza,wysylasz tego linka!! nastepna nawiedzona

Gość ale brzydka ta córka
ble

Gość to zupełnie tak jak ty
wszędzie włazisz i piszesz to debilne zdanie :P

Gość no.to.ja.opowiem
moja chrzestna ma 5ke dzieci wszystkie zaplanowane, maja swoja firme, swoj dom, kazde z dzieci ma swoj pokoj, wiedzie im sie super oboje pracuja mojej kolezanki siostra ma 3ke dzieci rok po roku, mimo ze bylo im bardzo ciezko na poczatku i wiem ze 2ka pozostalych nie bylaplanowana to podziwiam ich ze dali rade i teraz calkiem niezle im sie powodzi :)

Moja kuzynka (lekarka zreszta) planowala dwojke dzieci a ma trojke (ciaza trojacza) ,,i co miala jedno utopic ,zeby nie byc "dajka "?