Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

menfa

praca inżynierska

Polecane posty

Czołem! Czy wiecie czym się różni praca inżynierska od licencjackiej? Czy praca inż. może powstać tylko w oparciu o różne źródła? Chciałbym pisać o zastosowaniu laserów... Czy koniecznym jest przeprowadzanie własnych wyników pomiarów i zapis własnych spostrzeżeń? Wydaje mi się, że praca badawcza jest na wyższym szczeblu edukacji... tytuły dr prof... Czy ktoś coś wie na ten temat?

Gość sdfgsdgdsasfa
Nie no do inż. badani nie trzeba robić,ale jak to jest dokładnie to sam nie wiem bo czeka mnie to dopiero za pół roku :P

Gość hyyyymmmmmmmm
wiesz praca badawcza niekoniecznie musi byc na wyzszym szczeblu...nie wiem skad Ci sie to wzielo ;) przy licencjacie i inzynierce nawet wskazane sa badania :) promotor przeciez powinien Ci wszystko wytlumaczyc...

Gość eltitto
ależ piękną wypowiedź ktoś miał... pozazdrościć bogatego słownictwa! Ja pisałam licencjacką i musiałam przeprowadzać badania. Na studiach humanistycznych zwykle ma to formę wywiadu/ankiety/studium przypadku /itd

Nie chce przepisywać książek, tylko chcę uporządkować wiedzę o tym zagadnieniu. Nie zrobię plagiatu. I nie używaj słów typu k**** bo to tylko świadczy o twoim intelekcie. Może podasz jakieś przykładowe tematy? A ty o czym pisałeś?

Gość sdfgsdgdsasfa
jakie kurwa badania? Za mało kurwa,kurwa :P

Mój bart teraz robi inżynierkę na takiej zasadzie, że ma przebudować projektor, żeby działał w jakimś tam zakresie (nie znam się na tym tak dokładnie). W każdym razie: 1) sam sobie wymyślasz pracę? - to trochę dziwne, bo zazwyczaj albo masz do wyboru, albo promotor ci przydziela; 2) od wszystkiego masz promotora; 3) zapytaj kogoś ze swojego kierunku.