Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pata taj

Panowie, chlopaki, spotykalibyscie z dziewczyna z chora skora?

Polecane posty

Gość pata taj

Moglibyscie sie w takiej zakochac? Czy zostalaby skreslona od razu?

Gość kinomaniak
Spotykać się jak najbardziej o ile to nie jest jakies mega zaraźliwe. Ślubi już bym z nią nie brał bo jesli to choroba genetyczna i wasze dziecko bylo by obarczone tą samą chorobą - brzmi okrutnie wiem wiem...

Gość pata taj
no tak, chodzi mi o chorobe niezarazliwa, taka jak np. atopowe zapalenie skory... chociaz pewnie moje pytanie jest bez sensu bo ktory normalny facet w ogole zwrocilby uwage na taka dziewczyne...

Gość csdsgdsgsdgds
pata taj A to Ty masz taką chorobę?? No i skoro sama twierdzisz że jaki normalny facet by spojrzał na taką dziewczynę to może rozejrzyj się za takim nie normalnym np. też z taką chorobą :P

Gość zakochana na zaboj....
No przestan, chyba jestes jeszcze bardzo mloda. J sama mam chorobe skory, tocznia, wyglada to strasznie, nie mam polowy wlosow na glowie bo od choroby mi sie blizny porobily i musze nosic takie przypinane wlosy i mam najwspnialszego faceta pod sloncem :) od piecou lat :) jak mnie poznal to juz to mialam i nie przeszkadza mu to w ogole a kaoch mnie na zaboj, ja jego tez!

Gość pata taj
tak, mam AZS nie wiem gdzie chowaja sie ci nienormalni faceci, ci ktorzy tez sa na cos chorzy. swoja droga fajna bylaby z nas parka - moglibysmy wzajemnie sie smarowac kremami albo drapac po plecach ;) zakochana na zaboj masz doczepiane wlosy, pewnie po Tobie nie widac choroby, moze jakbys miala jakies widoczne, nie do zatuszowania zmiany na twarzy i na rekach to inaczej bys patrzyla na swiat

No nie tylko mam zmiany na glowie, takze na twarzy...ale juz sie do tego przyzwyczailam. A moj facet mnie smaruje moimi masciami i nie brzydzi sie moich zmian chorobowych.... sa gorsze rzeczy na swiecie. Wiem, ze latwo mi mowic bo mam jego ale zobaczysz, Ty tez znajdziesz kiedys porzadnego czlowieka ktorem to nie bedzie przeszkadzalo :)

Gość pata taj
coraz rzadziej wychodze z domu, nie wiem, gdzie ja poznam takiego wspanialego wyorzumialego czlowieka... moze w przychodni dermatologicznej ? ;)

Gość pata taj
żeli, a przyznalas sie od razu do choroby czy wszystko wyszlo w praniu?

Sam się mnie pytał jak widział zmiany na skórze, ale wtedy jeszcze nie byliśmy razem.

Gość gdzie spotkałyscie takich face
tów ? 😭

Kiedyś ludzie myśleli, że to wszystko jest zaraźliwe. Teraz są bardziej świadomi tych chorób. Inna sprawa, że są tacy, którzy wciąż się brzydzą, ale też nie dziwię im się.

Gość chloe155
Napewno są jeszcze faceci, którzy nie patrzą tylko na wygląd ;) . Ale napewno nie w gimnazjum, jak miałam jeszcze trądzik to nikt się nie oglądał szczerze mówiąc :P ..

Gość pata taj
znalezienie takiego to jak wygranie w lotto :)

moj to jak glowna wygrana w lotto :)

Gość jknj
jak sie objawia toczen??

zalezy jaki... skorny, ukladowy (a to juz powazna choroba ktory atakuje organy wewnetrzne) jest kilka rodzajow.