Gość gość Napisano Wrzesień 14, 2013 Ewo nie wiedzialam ,ze to danie francuskie a robie czesto i podobnie Dodaje jak mam jeszcze na wierzch rukole,ser pokruszony- lazur czy fete,natke pietruszki drobno,czasem grzanki z chleba I najczesciej podaje z sosem czosnkowym na bazie jogurtu..polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 14, 2013 pomidorowa ze świeżych pomidorów kasza jęczmienna z mięsem w sosie na deser ciasto"wiewiórka", sernik cytrynowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Wrzesień 14, 2013 dziś każdy jadł co innego :) ja - makaron z pesto jutro odmiennie niż zwykle - pieczona kaczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blondyna 333 Napisano Wrzesień 14, 2013 Narobiłyście mi smaka. U mnie dzisiaj tradycyjne gołąbki, jutro rybka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blondyna 333 Napisano Wrzesień 15, 2013 A dzisiaj cały dzień przerabiałam furę pomidorów na sok. Mój mąż jest na etapie zdrowego odżywiania i taki jego kaprys. Jak to się ma do picia piwa, to za cholerę nie rozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 16, 2013 kalafiorowa kopytka, sos grzybowy, buraczki jutro ogórkowa frytki, kurak pieczony i sałatka z pekinki, jabłka, marchewki i majonezu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Wrzesień 17, 2013 dziś był gotowiec - takie cus dziwnego, flądra faszerowana serem i szpinakiem dobre, ale takie jakieś... jutro siedze w domu, to upichcę barszcz czerwony, taki wszystkomający, i trochę botwinki (resztki z działki) i fasolę (bo uwielbiamy) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 18, 2013 rosół, makaron z pulpetami w sosie pomidorowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pełen relaks Napisano Wrzesień 18, 2013 Znowu był kurczak curry z mleczkiem kokosowym i ryż. Wczoraj kapuśniak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 19, 2013 bigos z grzybami i winem zupa jarzynowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 19, 2013 a dziś pierś z kurczaka zapiekana z mozarellą, bazylią i pomidarmi koktajlowymi :) http://wrzacakuchnia.pl/przepisy/dania-glowne/piers-z-kurczaka-zapiekana-w-mozarella-bazylia-i-pomodorkami-kokatjlowymi/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Wrzesień 19, 2013 u mnie drugi dzień zupki a na jutro robię kapustę na żeberkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 19, 2013 to faktycznie zdrowo się odżywiasz Ewo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Wrzesień 19, 2013 bardzo zdrowo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 20, 2013 pomidorowa naleśniki z serem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Wrzesień 23, 2013 placki z cukinii z sosem pieczarkowo-pomidorowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SŁOWICZKA Napisano Wrzesień 23, 2013 Rosół, mięso z kaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 25, 2013 penne z brokułem, pieczarkami, cebulą, sosem włoskim i serem żółtym jeszcze czuję obiad w żołądku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Wrzesień 28, 2013 kurczak z rożna z Głodnego Królika :) jutro spaghetti bolognese / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2013 kapuśniak, mięso wołowe roladki z cebulą, ziemniaki, ogórki z papryką , grzyby(maślaki) w śmietanie z cebulą muffinki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2013 ogórkowa, naleśniki z szynką, pieczarkami, serem żółtym kompot z jabłek, śliwek, aronii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Październik 3, 2013 gulasz z łopatki z opieńkami / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2013 kiełbacha z grilla ,szaszłyki drobiowe , ogóry korniszony, zupa krem z pieczarek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2013 barszcz ukraiński , morszczuk z bułką bagietką, sałatka z pomidorów i sałaty , z serem feta, oliwą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2013 szczawiowa, ryż z kurczakiem i szpinakiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Październik 6, 2013 fasolówka / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2013 rosół , kurczak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Październik 6, 2013 a, upiekłam też, razem z M., ciasto czekoladowe :) ładnie wyrosło i 1/3 blachy już zjedzona / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2013 a ja ciasto śliwkowe:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 9, 2013 penne z brokułami, pieczarkami, sosem włoskim i serem żółtym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach