Gość gość Napisano Listopad 14, 2013 Wczoraj zapiekanka makaronowa Dzis mielone,buraczki tarte,frytki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 14, 2013 kiszka ziemniaczana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 15, 2013 ziemniaki rybka z serem i kapustka kiszona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 20, 2013 pałki z kurczaka pieczone w indyjskiej przyprawie, kus kus ze świeżym ogórkiem, kapusta, pomidorowa z ryżem, panna cotta z sosem z truskawek mrożonych. Dawno takiej wyżerki nie było;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Listopad 20, 2013 pulpety w sobie koperkowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pełen relaks Napisano Listopad 20, 2013 o,u mnie pulpety były w sobotę :) dziś kapuściana na golonce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 21, 2013 rosól na gąsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 22, 2013 Jarzynowa, naleśniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Listopad 24, 2013 grochówka kończy się gotować będzie u nas i jutro u teściów / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 24, 2013 pulpety w sosie koperkowym, kasza jęczmienna, marchewka z groszkiem na ciepło, jutro kalafiorowa z makaronem i koperkiem i może naleśniki z dżemem jagodowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 25, 2013 Warzywa po meksykańsku z patelni zupa fasolowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Listopad 25, 2013 jutro kowbojskie danie albo gulaszowa, jeszcze nie wiem ale raczej to pierwsze, mam drobno pokrojoną wołowinę, zaraz namoczę fasolę i będzie smacznie :) / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 26, 2013 wołowina i fasola mmmm:) u mnie placuszki na maslance z gruszkami i z bananami i z jablkami. Słodkiego się zachciało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Listopad 26, 2013 ja chyba też zaraz zabiorę się za jakiegoś placka z jabłkami, ale bardziej w formie ciasta :) / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 27, 2013 i jak wyszedł placek?:) ja dzisiaj zupę gulaszową planuje. Z papryka, pieczarkami, ziemniakami. Albo kaszą. Zimno w stolicy, to coś mięsno-rozgrzewającego wskazane:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Listopad 27, 2013 a w końcu nie zrobiłam, bo okazało się, że nie mam masła roślinnego w gościach się najedliśmy fajnych ciasteczek z jabłkami, muszę wziąć przepis, bo dobrutkie były i chyba mało pracochłonne a z wołowiny zrobiłam na gęsto takie kowbojskie danie - wołowina i fasola, do tego dużo papryki, cebula i czosnek / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 27, 2013 Ewa a co planujesz na wigilijna kolacje I na pozniejsze 2 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Listopad 27, 2013 :) ja nie wiem, czy do wigilii dożyję, a Ty sie pytasz, co podam :) nie wiem, czy będzie u rodziców, czy w szpitalu, czy u mnie, ani nie wiem, z kim i na ile osób... / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 27, 2013 ryż z mięsem drobiowym, groszek z marchewką, pomidorówka z wczoraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 30, 2013 żurek z ziemniakami mięso wołowe z cebulą i ryżem co jecie zimą? grochówka cebulowa leczo makaron z tuńczykiem zapiekanka tortila fasola z kukurydzą krokiety i barszcz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 30, 2013 to niewierzący tez robią wigilię?? Pytam poważnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Listopad 30, 2013 nie wiem jak inni niewierzący, ja robię, a raczej chadzam, odkąd nie mieszkam z rodzicami albo robię u nich / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proszek do prania 0 Napisano Grudzień 1, 2013 Ewcia ty kurfo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Grudzień 1, 2013 ratatuj z duszonymi plastrami karkówki i pieczarkami / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 1, 2013 ratatuj się kto może przed karkówką ewy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lifelifelife Napisano Grudzień 1, 2013 barszcz czerwony z ziemniakami makaron z serem i cynamonem pamelo na deser nie lubię karkówki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 2, 2013 Canneloni i krem ze brokułów z grzankami na przystawkę pieczarki soczyste duszone z serem żółtym i ziołami zupa z mlekiem kokosowym galaretka z karmelem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 3, 2013 pieczone pierogi - jedne z chili con carne a drugie z kurczakiem po chińsku (farsz),kapuśniak, kupne ciastka owsiane kakaowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 4, 2013 to co wczoraj czyli pierogi. i kapuśniak. a do tego na wieczór whisky z colą i cytryną na lepszy sen po stresującym dniu:) a jak u Ciebie Ewa dzisiejsze menu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 4, 2013 zupa z zielonego groszku jajka na bekonie , ziemniaczki i kefir Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach