Ewa333333 8 Napisano Październik 20, 2013 nie mam :( jak jest działka, to jakoś nie ma czasu na grzyby jechać, co tydzień albo właśnei na działkę, albo cos innego wyskoczy i jakos nie było okazji kilka razy kupiłam grzybki na targu, ale zjedliśmy od razu, nie marynowałam ani nie suszyłam a kani to bym w życiu nie brała... nawet jak wiem, jak wyglądają, ale uważam, że ich smak nie jest wart ryzyka śmiertelnego zatrucia lubię zbierać grzybki, ale nie lubię ich przerabiać, czyścić, stać nad oparami octu / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 21, 2013 lazanki ze swiezej kapusty z pieczarkami,cebula i maslem,kompot z jablek i owocow mrozonych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 22, 2013 buchty z truskawkami krem z cebuli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 22, 2013 pomidorówka z ryżem kluski śląskie, gulasz z łopatki i surówka z kapusty kiszonej, marchewki, cebuli, jabłka i odrobiny oleju. wczoraj była ogórkowa z ziemniakami w kostke naleśniki z twarogiem na słodko w niedziele rosół z makaronem polędwiczki wieprzowe z sosem kurkowym i bukiet warzyw (kalafior, brokuł, fasolka szparagowa, mini marchewki) w sobote był barszcz z ziemniakami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 22, 2013 u mnie dzisiaj tez pomidorówka z ryżem a na drugie danie poszłam na łatwizne bo kompletnie nie miałam pomysłu i chęci- kupiłam frytki avico, paluszki rybne z frosty i otworze do tego słoiczek jakiejs sałatki (sałatki sama robiłam, 5 rodzai więc cos tam wybiore) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mi nimi 32 Napisano Październik 22, 2013 U mni dzis makaron pappardelle z boczkiem, prawd******i i dymka z sosem na bazie bialego wina i smietany. Boskie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moddy Napisano Październik 22, 2013 Robilam niedawno taki sos z prawd******i i kasztanami jadalnymi, tez polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiulek1989 Napisano Październik 23, 2013 pomidorowa z makaronem, podudzia z kurczaka w muszztardzie i curry, kopytka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pełen relaks Napisano Październik 23, 2013 zupa grzybowa kluski z serem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Październik 23, 2013 dzisiaj mielone, z szynki, była w tesco po 13 zł / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 23, 2013 ewa to stara mielonka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 23, 2013 grochowa i makaron z serem szybko i prosto trochę papryki ostrej i pieprzu jutro pomidorowa z dużych pomidorów i racuchy lub naleśniki z sosem koktajlowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 24, 2013 zupa krem z pieczarek z grzankami kasza jęczmienna, gulasz i ogórki kiszone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 25, 2013 grzybowa z makaronem łazankowym zapiekanka z tuńczykiem i mozzarelą oraz z pietruszką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 25, 2013 ja! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 26, 2013 chleb z serem i cebulą, bazylią w opiekaczu i z keczupem zupa cebulowa francuska w miseczce i chrupiące pieczywo , że życie miało smaczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 26, 2013 Ogórkowa z koperkiem a na drugie : piersi z kurczaka w majeranku, zapiekane z talarkami z cebuli i 3 kolory papryki w paskach, do tego 2 salatki: nr1- salata, czerwona cebula oliwki i marchewkowe talarki- sok z cytryny, oliwa ex., sol morksa, pieprz czarny, nr2 tarte jablko, marchew do tego oliwa z oliwek ex.v szczypta soli, pieprz czarny, do tego odgotowane i zapiekane ziemniaki a i swiezo upieczone bulki ciabatta ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 26, 2013 Ryz z kielbaskami i warzywami wedlug Gordona Ramseya Wyszlo pycha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Październik 27, 2013 zupa dyniowa / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**Justyna** 0 Napisano Październik 29, 2013 pomidorówka z ryżem ziemniaki, jajko sadzone i marchewka duszona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 30, 2013 pierogi ruskie i pomidorówka oraz sałatka z kuskusem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margopolis 0 Napisano Październik 30, 2013 Ja zapiekam dziś canelloni z mięsem mielonym w sosie pomidorowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Październik 31, 2013 pieczone żeberka, pieczone ziemniaczki, pieczone pieczarki / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 31, 2013 Ewa co tak wcześnie? Już w pracy pewno :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 31, 2013 krem z dyni, jutro schabowe;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Październik 31, 2013 w pracy, miałam chwilkę rano, potem zaczłą się kociołek :) / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 1, 2013 Rosół, kurczak, bigos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 1, 2013 pizza na wynos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 1, 2013 rosol,rolada slaska,ziemniaki i kapusta kiszona,kompot-deser babeczki z czekolada i masa kaimakowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 2, 2013 dzisiaj była zupa krem z dyni z grzanami łosoś pieczony w rękawie, kalafior i brokuł na parze, pomidorki cherry A jutro będzie rosół z makaronem ziemniaki, kotlety z fileta z kurczaka tylko że będą złożone na pół a w środku szpinak z fetą i do tego buraczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach