Gość gość Napisano Styczeń 1, 2015 Tak robi się zupę ryżową http://www.mojegotowanie.pl/przepisy/obiady/zupa_ryzowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Styczeń 1, 2015 duszone w szybkowarze robi się tak samo, jak bez czyli - najpierw smażysz cebulę np. z czosnkiem i innymi przyprawami do szybkowara układasz przyprawione mięso z tą cebulą, zalewasz wodą aż przykryje mięso dusiłam przez 10 minut od zagotowania i potem nie spuszczałam ciśnienia, aż samo opadło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 1, 2015 Sos pieczarkowy http://kuchennefascynacje.blox.pl/2012/03/sos-pieczarkowy.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 1, 2015 Mam leczo:), krokiety z mięsem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 1, 2015 dzieki za przepisy:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 1, 2015 Żurek na rosołku z gęsi,pierś z gęsi pieczona z żurawiną i jabłkiem,kluski śląskie i czerwona kapusta+kompot z agrestu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Styczeń 3, 2015 dziś obiad wyjazdowy w Ikei ;) davolay, frytki, brokuł i jeszcze ciasto z bakaliami, śmietaną i czekoladą smaczny, tłusty i niezdrowy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 4, 2015 Rosół, kurczak z papryką, ziemniaki, buraczki z czosnkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 4, 2015 grzybowa z własnoręcznie zebranych prawdziwków i pierogi ruskie oraz banan smażony z miodem i bakaliami na deser+ kompot z jabłek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 4, 2015 a jak ten banan robiony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 5, 2015 Placki z jabłkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewa333333 Napisano Styczeń 5, 2015 pomidorowa z kluskami i gulasz z wołowiny z pieczonymi ziemniakami i brokułami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2015 Zupa jarzynowa, cukinia faszerowana z mięsem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2015 Bialy barszcz,ziemniaki,zrazy wolowe,brukselka+kompot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 7, 2015 Ryż z truskawkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 10, 2015 pomidorowa z ryżem, kotlety z kurczaka, kapelusze pieczarek smażone , kapusta czerwona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Styczeń 10, 2015 jutro spróbuję ugotować kapuśniak w szybkowarze, wrzucę wszystko na raz, ciekawe, jak wyjdzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2015 Rosół, kurczak z buraczkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2015 Barszcz +krokiety z miesem i z grzybami lesnymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 13, 2015 Pomidorowa z lanym ciastem i klopsiki z warzywami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 13, 2015 i co wyszedl kapusniak?gotowalas chwile odkryty zeby goryczka wyparowala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 14, 2015 jarzynowa,bitki z piersi kurczaka duszone z cebula z lyzka wiejskiej smietany,ziemniaki tluczone,groszek z mrozonki,surowka z pora i jablka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Styczeń 14, 2015 w szybkowarze nie da się gotować bez przykrycia, na tym gotowanie w nim polega, że tworzy się wysokie ciśnienie pod szczelna pokrywą zresztą nigdy tego nie robiłam i żadnej goryczki nie miałam wrzuciłam wszystko razem i wyszło super, po 15 minutach gotowania mięciutka kapusta i ziemniaki i włoszczyzna a na obiad dziś mam pulpety, tylko sos jakiś dorobię... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 14, 2015 Grysikowa, kaczka z ziemniakami, kapusta czerwona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 14, 2015 Dajcie przepis jak schudnąc':) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2015 reszta bitek z kurczaka,tym razem z makaronem nitki,brokuly na parze,a na pierwsze salata a la grecka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewa333333 Napisano Styczeń 15, 2015 pulpety zamrożone onegdaj za to zamroziłam pół gara kapuśniaku, bo jakoś dużo wyszło... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 16, 2015 krupnik, łosoś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 17, 2015 miks roznych salat z awokado i vinagretem,hamburgery domowe(wolowina mielona,pieprz,sol)cieplej wiec beda na grillu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 17, 2015 Klasyka-gulasz wolowy,kasza i ogoras+rosol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach