Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pappaap

zbieram pocztówki z roznych miast

Polecane posty

Gość pappaap

mam juz caly album, lezaly gdzies wkartonach,. poukladalam sobie i mam zamiar zbierac, co myslicie?

Gość no własnie komu
a juz myslalam ze chcesz aby do Ciebie pocztowki wysylac z roznych miast:)

Gość mam tego multum
stare jak świat ;)

Gość pappaap
no wiem,ze stare... ale wciaga :P teraz znalazlam wielkie kolekcje na allegro, ale nie kupie, wole zbieraqc woje co myslicie? wiem, ze nikt by nie wyslal mi wiec spoko :)

Gość papappapa
a gdzie miezkaz? :)

witam mam na imie Justyna i kolekcjonuje pocztowki moze macie jakie niepotrzebne chetnie przyjme prosze o kontakt justyna80@onet.pl

Gość pappaap
zbieram tez puszki po śmietnikach

Gość hasda
moge wyslac

bardzo mnie to ciszy!! nie wiem czy moge podac moj adres tak ogolnie na forum ? moze podaj swoj adres maila to przesle ci moj adres domowy

Gość hasda
Ty podaj mejla:) napisz cos o tych pocztowkach, ile masz, itp...

Gość hasda
Sorry,nie zauwazylam, ze juz podalas:)

zbieram pocztowki od niedawna moja kolekcja jest bardzo roznorodna od pocztowek swiatecznych przez reklamowe,zwierzeta az do pocztowek z miast polskich i zagranicznych.jest ich ogolnie ok 1000 szt.kazda z nich jest w osobnej folii i dokladnie opisana (kiedy otrzymana i od kogo)Jak widzicie jest to moja wielka pasja i poswiecam jej wiele czasu i troski.Wiec jezeli macie ochote pomoc mi ja powiekszyc prosze o kontakt justyna80@onet.pl

Gość glupki nie wysylajcie jej
bo ona to pozniej na allegro sprzeda jako kolekcję :D Ostatnio bilety "kolekcjonowała"

Gość zapiszcie sie na
postcrossing.com Dobra rzecz. Wymiana pocztowek na calym świecie.

dlaczego mnie oskarzasz o takie rzecz!!!!!!! nie sprzedaje na allegro i nie zbieralam zadnych biletow nie znasz mnie wiec nie osadzaj!!!nikogo nie zmuszam do wysylania!!!

Gość tomasz255
z

Gość postcard 1
To ja równiez dołączam sie do grona zbieraczy pocztówek!!Mam na ich punkcie mam bzika! Zbieram stare przedwojenne pocztóweczki! Mam pytanko odnosnie zlotu w katowicach w spodku kolekcjonerów pocztówek,Czy ktoś wie kiedy w tym roku bedzie takie spotkanie?? w tamtym roku było w pazdzierniku! a w tym?? prosze o cynk kto sie wybiera/czy są gdzie indziej organizowane?

Gość Gerta876
Ja kiedyś miałam pocztówki z Czech piękne były, i sporo pocztówek z wizerukami parków narodowych. A po przeprowadzce wszystko wsiąknęło. Teraz zbieram monety i co chwile sprawdzam aukcje i sklepy numizmatyczne http://www.emonety.pl/

Gość magdalena z zagranicyyy
Stary temat, ale mieszkam w Manchester wiec moge komus przeslac. Kiedys jednej dziewczynie z kafe wysylalam bilety autobusowe;)

Gość sylwii1980
ja rowniez zbieram poczowki, ale interesuje mnie wszyystkie, nie tylko miasta. zarejestrowalam sie nawet na pena strone, na ktorej mozna wysylaci dostawac pcztowki z calego swiata. jestem z niej bardzo zainteresowana. dostalam juz ponad 50 kartek z kilku krajow, m. in. niemiec, holandi, usa, a nawet z australi. jesli jestescie zainteresowane ta stronka to napiszcie email, na adres: sylwii@tlen.pl ps. tylko w temacie dopiszcie poczowki, zebym przez przypadek nieskasowala go z reklamami. pozdrawiam. sylwia

Gość sylwii1980
ja rowniez moge wyslac komus kartke, jesli mi rowniez ktos przysle

Gość gvhhb
zarejestruj sie na postcrossing.com :) losujesz 5 osob i wysylasz do nich pocztowki, i dostajesz od 5 losowo wybranych osob tez :) fajna sprawa, mam w taki sposob juz kartki prawie z calego swiata :)

Gość sylwii1980
juz sie tam zarejstrowalam, podoba mi sie ta stronka.

Gość gość
fajnie, ja tez mam od niedawna takie hobby, tylko,ze ja zbieram pocztówki z takich miejsc w których byłam. Nie wyobrazam sobie kupowania pocztówek np. na allegro. Kazda moja pocztówka jest przepełniona pieknymi wspomnieniami:)