Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewelka19

moja historia powiedzcie co myslicie ;) olac czy sie mścić

Polecane posty

miałam kiedyś kumpele , z która sie bardzo przyjazniłam młodsza o 4 lata wiecie jaka to przyjazn ja starsza odpowiedzialna ona gimgówno tak sie wyrażając ale była fajna i wogóle ;) poznałam kiedyś chłopaka w moim wieku rozmawialiśmy sporo czasu z 2 lata byliśmy kolegami on chciał czego wiecej napoczątku tego nie zauwazalam ale zaczełam sie nim interesować niestety i ta kumpela też okłamała mnie w wieku sprawach wybaczyłam w ostatecznosci skończyło sie na tym że ten chłopak rzucił mnie dla tego gimgówna a mówił że tak mnie kocha i mu sie podobam ..wypowiedzcie sie ..

wiem ale prosze o kulturalne komentarze ;D ;) męczy mnie ta sprawa i sie zastanawiam;)

Gość safdasfasf
Ona gimgówno,ty gimgówno(nie ściemniaj :P) WIęc po co się mścić??

nie jestem gimgównem studiuje ... poco mam ściemniać? chodzi mi o obiektywne komentarze;)

Gość safdasfasf
Studiujesz wow-na pewno??A pytasz czy zachować się jak jakaś głupiutka małolata :P Traktuj ją jak powietrze,to powinno ją bardziej zirytować.A o chłopaku zapomnij-nie on to inny :P

Gość ehhhhhe
w twoim przypadku konieczna lewatywa niemiecka

Gość no wlasnie komu
ewelka ale dobrze wiemy ze to klamstwo :D:D

safdasfasf ----> racja ale wiesz jak ci takie świństwo ktoś zrobi to trudno racjonalnie mysleć masz w sumie racje poco tracisz czas na takie prymitywa ;D dzieki ;)

Gość Dawid Dawid Dawid
Musisz upokorzyc ja przed calym collegem bo inaczej bylby to marny film o amerykanskich nastolatkach. Oblej ja woda na balu maturalnym.

no właśnie komu----> niestety to nie kłamstwo ale chciałabym żeby było bo bynajmniej bym sie tak idiotycznie nie czuła.. może ktoś jeszcze sie wypowie na temat tej idiotycznej sytuacji ...

Dawid Dawid Dawid--------> ja juz po maturze a jej jeszcze daleko do niej ;)

Gość Dawid Dawid Dawid
Odbij jej chlopaka...zrob mu laske gdy bedzie pijany. Nie bedzie sie opieral.

Gość no wlasnie komu
ale o co ci chodzi? logiczne że musisz zaprzestac kontaktow z tymi dwoma osobnikami, ciezko jest ale takie jest zycie, tez przechodze kryzys z przyjaciolką z ktora dzis zakonczylam znajomosc i cholernie sie z tym czuje ale skoro ona nie zasługuje na moja przyjazn to po co mi ona? niech spada na drzewo

Dawid Dawid Dawid -----> chętnie bym to zrobiła ale chyba nie bede sie zniżała do takiego poziomu zresztą brzydze sie jego kłamsteami zastanawiam sie czy tylko jakoś nie dac mu nauczki za to że mnie tak potraktował straciłam na niwgo jakieś pół roku..

Gość ehhhhhe
przede wszystkim ona jest mlodsza i cipke ma ciasna jak m-5 na ursynowie a ty masz swoja rozjebana jak afrykanski beben i to jest problem nie do przejscia

no własnie komu--------> ja o tym wiem niechce jej znac za te kłamstwa ale wkurza mnie że okazała sie tak prostacka i dwulicowa bo sama nagadywała na niego a teraz z nim jest ...

Gość Dawid Dawid Dawid
Ewelka coz ci moge powiedziec, podniecilas mnie swoim wyznaniem i zycze ci jak najlepiej:)

Gość no wlasnie komu
mnie tez wkurza że ona nie daje z siebie tyle co ja, ale kiedys ktos powiedział mi cos madrego dopiero zrozumiałam po wielu latach "ludzie nie są po to aby spelniać twoich zachcianek i robic to co ty chcesz"

Gość no wlasnie komu
ludzie są fałszywi tak juz jest i nic sie na to nie poradzi, ale wierze w głebi serca że jest jeszcze normalna ludzkośc bo nie wierze że jestem sama na swiecie z dobrym sercem, jest ich dużo i duzo jest zranionych ale przyjazn na pewno istnieje, olej ją ciepłym moczem i baw sie jak gdyby nigdy nic

no właśnie komu ----> też mam taką nadzieje ;) dzięki ;)

Gość Red Bullllllll aka Jola
wywal jej

Red Bullllllll aka Jola -----> chętnie bym to zrobiła ale doszłam do wnioksu że chybs lepiej zapomnieć ludzie pojebani byli sa i będą ale mam wielką ochote wymyślić jakąś zemste na nią wiem że to głupie ale żeby ją to czegos nauczyło ;)