Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hel_cia

Mężczyźni z Marsa, Kobiety z Wenus.

Polecane posty

4 araby? muzułmańskie łajno:P do mnie pisza włosi :P ale powiem lubie makaron:D

Impressive 4 tez zauwazylam ze gfaceci lepiej spedzaja czas od kobiet, z kobietami to tak ze tematy sa zawsze głupie ciagle o facetach, własnie i tu wychodza Wasze zainteresowania i hobby dziewczyny. ;)

no tak, a włoch tez napisał i przeraził mnie tym, że podał date swojego przybycia do PL celem poznania mnie, a że on zna moją kuzynkę to juz zaczęłam się bać zeby nie powiedziala mu gdzie mieszkam :( włosi sa zbyt nachalni, kuchnię włoską uwielbiam, o zwiedzeniu włoch marzę, książki czytam, włoskiego sie uczyłam, ale włochom mówie nie

Czy wyście oszaleli w weekend 6 stron wypisać ? :P nie mam siły nadrabiać nawet :P Wczoraj poznałam fajnego kolesia:P wszystko pięknie ładnie ale jak mi napisał że ma "mało spane" to mnie rozwaliło :P

Nie zgadzam się że faceci lepiej potrafią spędzać czas ;P Ja tam nie narzekam. Jak się spotykam z dziewczynami rzadko rozmawiamy o facetach :D

Helcia a to cos poważnego?:) trzymam kciuki :) 4 wlosi sa straszni, z wygladu ladni ale nic ciekawego:P:P polacy sa przystojniejsi:P:P

4 na imprezie :P ja własnie też nie lubię jak robi błędy, ale nawet przecinki stawiał tam gdzie trzeba dopóki nie doczekałam się właśnie takiego esa :P

Impre dopiero go poznałam, ale znając życie kolejny facet poznany i zapomniany :P 30 no chodziło o to że mało spał :P

Chyba się nie wyspał po imprezie ;) A ja "uwielbiam" kiedy gadam z facetem a on mówi cos mowi i nagle "ej chlopie ale byla jazda, ej chlopie..." i jadziem :P

no tak na imprezach faceci nie szukają miłości tylko przygody:) malo sie wyspał skad ja to znam? z moim poprzednikiem tez tak bylo nie spi bo chleje z kumplami wnocy albo potańcówy oj to moze byc pułapka:D Helcia uwazaj;)

30 raczej Kaszubsku :P Impri no zastanawiam się ;P nie dam się w pułapkę złapać:P Ze mną faceci teraz ciężko będą mieli :P

30:P boskie te slówka po czesku:) zaczarowany flet - zahlastana fifulka, mam pomysł - mam napad, chwilowo niedostepny - momentalnie ne przitomny, zepsuty - poruhany, byc labo nie byc o to pytanie - bytka abo ne bytka to je zapytka, w liście do koryntian - Hymn o milości - miłosć sie nie obraza i gniewem sie nie unosi - laska se ne wypina i ne wydyma se,