Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wilgotnaaaaa

mam problem, mocno się podniecam tak że leją się ze mnie soki. Jestem zbyt mokra

Polecane posty

Gość wilgotnaaaaa

Nienawidzę tego :(

Gość wilgotnaaaaa
uwielbiam sex, szybko dochodzę i często mam ochotę. jednak przez tą wilgoć się zablokował i specjalnie jak mnie bierze mocne podniecenie to myślę np. o pracy żeby mi przeszło :(

Gość cycus...
Ten co Cię rucha dopiero ma radochę z poślizgu. Chciałbym mieć taką podnieconą z obfitym nawilżeniem. A tryskasz sokami jak Cię pieści?

Gość wilgotnaaaaa
tryskam i to tak mocno, że zaraz po tym mój facet musi lecieć pod prysznic bo jest cały zalany

Gość AAA z Krakowa
ze mnie też bardzo leci , zwłaszcza w dni płkden, co jest raczej oczywiste, bo wtedy byle co mnie podnieca ;) wtedy po prostu w ciągu dnia leci ze mnie troszke (kilka razy na dzień) troche śluzu, tak jakbym popuściła nieco moczu 9takie wrażenei, al to śluz).dlatego w te dni noszę wkładki higieniczne, także w nocy. czasami jestem tak wilgotna, że 'wypycham' mojego faceta ze środka i musi znowu wchodzić :P ale nam to nei przedszkadza...

Jakie intymne wyznania heh jak masz okres tez podpaski na dzien i na noc zakladasz??

Gość AAA z Krakowa
summer19 chyba trochę niedomyslna jesteś.... a poza tym od 8 lat nie stosuję podpasek, ani w dzeń ani w nocy

Gość wilgotnaaaaa
przepraszam, że już nie pisałam. Ale tak się podnieciłam, samym faktem założenia tematu, że dosiadłam mojego faceta. Ale znów miałam po chwili blokadę i on doszedł a ja myślałam o wszystkim tym co mnie nie podnieca :( Co robić bo mnie to naprawdę przeszkadza 😭

Gość mruczyy
miło toczytac czesto sie jkochacuie?

Gość wilgotnaaaaa
ja mam ogromne potrzeby, czasami mogłabym kilka razy dziennie :) ale czasami wystarczy mi raz :) mój facet nieraz mi odmawia bo zmęczony :( pewnie ma mnie już dość 😭

Gość mruczyy
oj milo milo ciekawe czy moj by sioe spodobał tobie zapraszam na maila slawek20011@interia.pl jaka pozycje lubisz?

Gość wilgotnaaaaa
nie gniewaj się, ale nie zdradzam mojego faceta :) wiem, że to mylące iż mam takie wielkie potrzeby, ale źle czułabym się z tym :)

Gość mruczyy
wiem weim riozumiem myslalem tylko o ocenie ))) mojego jak wyglada tez nie zdrazdam mojej

Gość mruczyy
rizumiem ale myslalem nie o zdrazdei a o normalnej ocenie ))) sam nie zdrazdam

Gość wilgotnaaaaa
nie tyle za luźno , co za ślisko i przez to czasami on wypada:( masakra :O najbardziej lubię być na górze :classic_cool: niekoniecznie on wtedy leży, może np. stać a ja oplatam się nogami i podpieram o ścianę lub trzymam się czegoś ;) ale kiedy świeży byłam zakochana, gdy same pocałunki doprowadzały mnie prawie do ograzu, to lubiłam w pozycji misjonarskiej. To były czasy :D taka namiętność... ogień ...!!! już się podnieciłam a mój dopiero o 18 kończy pracę i pewnie wróci głodny , także na amory nie będzie miał ochoty :P jak go zachęcić ?

Gość wilgotnaaaaa
ok ide pod prysznic :)

Gość mruczyy
poszedl bym popatrzec>?