Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakjakjak28

Co robicie jak nie chcecie być z facetem , który was bardzo kocha ?

Polecane posty

Gość jakjakjak28

Co robicie jak nie chcecie być z facetem z którym spotykacie się jakiś czas, który was bardzo kocha i też coś do niego czujecie ale idziecie jednak do innego faceta ? 1. Odchodzicie i kończycie kontakty i znajomość gdyż uznajecie, że gdy już pojawiła się miłość, a nie będziecie razem to nie można się uwstecznić i znów zostać tylko kolegami (np. z pracy). 2. Rozmawiacie co dalej i wspólnie ustalacie czy chcecie się spotykać czy nie i na jakiej stopie wam obojgu pasuje 3. Mówicie facetowi ostro aby spadał/wypier... 4. Staracie się wmówić facetowi jakie jesteście wredne, ranicie go, wyśmiewacie, poniżacie, aby się odkochał i został waszym kolesiem, a jak się nie uda to go spuszczacie w kanał 5. Wykorzystujecie faceta do własnych celów jak wzbudzanie zazdrości w tym drugim i innych. W sumie skoro wam nie zależy to można go do czegoś wykorzystać ;) niech się facet na coś przyda Jeśli nie stosowałyście powyżsyzch opcji to która jest najsensowniejsza wg was ?

Gość daj mi dupy
zrob mi loda nakrecimy to jak sie ruchamy i wyslemy mu film:)

Gość jakjakjak28
Bardzo śmieszne. Pytam poważnie to dla mnie bardzo ważne. Nie wiem jak postąpić ?

Gość do Warszawy
rzuć go