Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała Destylacja

Jaki serial polecacie?

Polecane posty

Gość Mała Destylacja

Obejrzałam już: - Lost - wciągnął mnie - Mad Man - czekam na nowe odcinki - Breaking Bad - czekam - Dexter - czekam - Gotowe na wszystko - Bracia i siostry - Jak poznałem waszą matkę - Miasto kocic - Fringe - 4400 - Bez skazy, Polecicie coś proszę?

Gość czyytyyt
-californication -gossip girl -spartacus -zakazane imperium

Gość Mała Destylacja
Californication zaczęłam i jakoś mnie nie wciągnęło... Zakazane imperium, hmm, już sprawdzam Dzieki

Gość czyytyyt
zakazane imperium ...zapomnij ze ci polecalem , to nie serial dla ciebie. Gossip girl zajebiste. Spartacus tez raczej dla facetow.

Gość Mała Destylacja
Spartakus ma tylko jeden sezon ;( Zaraz będzie niedosyt i czekanie jak np. z Mad Manem - już nie mogę się doczekać kolejnych odcinków.

Gość co to bedzie co to bedziee
siostra Jackie !

Gość czyytyyt
i co zakazane imperium odpada nie:D?? Nie lubisz tych klimatow. Dodam tylko ze to najdrozszy serial w historii jako ciekawostke:) A co z gossip girl nic nie powiedzials o tym serialu??

Gość kkobieta na forummm
A ja polecam mini serial "Upadłe Anioły"naprawdę godny polecenia.!

Gość universal channel
seks w wielkim miescie :P

Gość Mała Destylacja
Czyytyyt, dlaczego mam zapomnieć? Bo jestem kobietą? Mam wrażenie po opisie, że to takie klimaty jak w Mad Man, a ten bardzo przypadł mi do gustu ;)

tylko Skins, Misfits i True Blood. Aktorzy grają naturalnie, nie ma sztucznych dialogów, młodzi ludzie mówią slangiem, przeklinają czyli real bez koloryzowania. A true blood dużo krwi i dużo seksu czyli alternatywa dla przesłodzonych filmów i seriali o wampirach ;)

Gość czyytyyt
Bo to nie jest glupawy serial w stylu lost(buahahahaha) czy dexter(wtf) tylko oparta na faktach historia prohibicji. Jednym slowem trzeba miec troche w mozgu zeby to czlowieka zainteresowalo.

Gość czyytyyt
Skins i trueblood serial dla nastolatek przezywajacych burzliwy okres dojrzewania. Zmierzch sie znudzil??

ja oglądam lub obejrzałam: lost grays anatomy how i met your mother the big bang theory braking bad weeds dexter gossio girl - flaki z olejem boardwalk empire sex and the city vampire diaries house - zasnęłam na 1 odc true blood - zasnęłam ok 2 odc 6 feet under może coś wybierzesz :P

Gość czyytyyt
W moim zyciu wiekszego gowna niz lost i dexter to nie widzialem:D Wole ogladac plebanie(szczerze)

czyytyyt -> pierdzielisz, raczej nastolatką nie jestem i generalnie nienawidzę seriali, true blood to dużo krwi i dużo sexu - dla nastolatek to pamiętniki wampirów, 90210, czy plotkara. Skins jak dla mnie mega, nie to co przesłodzone życie popierdzielonej amerykańskiej młodzieży, tylko real.

Gość Mała Destylacja
Czystą krew widziałam, bardzo mi się podobał... Plotkara, czytałam opis właśnie - chyba nie moje klimaty ale zobaczę pilota, Misfits - dzieki, Skins - nastolatki znowu, sprawdzę :) Ostatnio nawet Glee zaczęłam, czytałam, że fajne. Hmm, naciągane.

Gość czyytyyt
Skins to kurwa taki real jak ten sklep. Pizdy palace papierosy i pijace litry rudej. "dorosla" mlodziez, angielskie cioty

Glee faktycznie naciągane. polecam jeszcze siedem stóp pod ziemią i ewentualnie bez skazy. Wg. mnie Gossip Girl za słodkie, nie lubię sztucznych amerykańskich nastolatków.

Gość ależ kolega się podnieca
A kreskówki lubisz? South Park Family Guy

Gość ależ kolega się podnieca
Chyba sześć stóp pod ziemią :) Weeds nudnawe jak dla mnie

czyytyyt --> przynajmniej pokazują prawdę, a nie jak w polskich serialach, wzorowa młodzież mówiąca poprawną polszczyzną. Wszyscy grzeczni ułożeni, albo seriale amerykańskie - bogata, rozpieszczona młodzież, której jedynym problemem jest złamany paznokieć, albo kupno nowego ipoda. A rzeczywistość jest inna i Skins to pokazuje, że nie jest idealnie, że są problemy, że właśnie tak się bawi młodzież.

Gość Mała Destylacja
Czyytyyt, to pojechałeś po mnie, nie ma co :p Lost - bardzo rozczarowało mnie zakończenie ale serial mnie wciągnął; Dexter - ma swój klimat jak dla mnie; Breaking Bad i Mad Man - serio czekam na kolejne odcinki; Trawka (Weeds), po 4 odcinku spasowałam; Californication, po 2 spasowłam.

Gość czyytyyt
Kanciastoporta m jak milosc czy klan to seriale kierowane do starszej grupy odbiorcow a skins to serial dedykowany glownie do mlodziezy. Wiec czemu tu sie dziwic?

czyytyyt --> bo niestety taki serial w Polsce by nie przeszedł. Jak pojawił się serial Klub Szalonych Dziewic o młodych, wyzwolonych kobietach, to szybko zszedł z anteny. W Polsce jedyne seriale dla młodzieży to Rodzina zastępcza - słodka, że aż mdli. Ewentualnie tancerze, wg. mnie też nie naturalni i przesłodzeni.

Gość czyytyyt
A poza tym jaka to prawde pokazuje skins ?? Pokazuje zycie dzisiejszej mlodziezy?? Skins to wlasnie przekelorowana bajeczka o buntownikach, angielskie dzieci to gurbasy spedzajace czas w mc donaldzie i przed kompem.

Gość czyytyyt
A co do ksd to sie zgodze ze serial byl zbyt kontrowersyjny, zbyt nowoczesny dla Polakow. Az sam ogladajac kilka odc. dziwilem sie ze serial powstal w polsce.

Gość Mała Destylacja
ależ kolega się podnieca - kreskówki lubię, dziękuję sprawdzę ;) Sześć stóp pod ziemią - zaraz zaczynam pilota :) Zakazane imperium - na stronie, na której oglądam seriale jest jeden sezon, zaczynam pilota.