Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 stefan prosz臋 cie

pytanie do palaczy

Polecane posty

Go艣膰 stefan prosz臋 cie
ja nie lubi臋 mi臋towych s艂abe jakie艣 s膮 :D a Marlboro s膮 s艂abe czy normalne bo w sumie nie wiem :D czasami zaszalej臋 i pale jakie艣 smakowe ale to rzadko :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 autorze tematuuuu
marlboro czerwone mnie dusza jakos tak jak inne mocne i mocniejsze mnie nie dusza tak jakos marlboro mi nie podchodza :D:D a po smakowych bym sie wyhaftowala ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stefan prosz臋 cie
serio ? haha black devile s膮 ca艂kiem niez艂e i ustnik jest pyszny :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 autorze tematuuuu
a tego nie palilam nigdy :) a palilam juz naprawde rozne :D wlaczajac w to meskie i fajranty :D:D (wiem wiem nie ma sie czym chwalic ;) )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stefan prosz臋 cie
haha m臋skie tez pali艂am ! matko co to by艂o :D ona chyba sa do kupienia tylko w biedronce ? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 autorze tematuuuu
nie wiem czy w biedronce ale ja je kupilam w jakims kiosku :D wiekiiii temu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stefan prosz臋 cie
zawsze my艣la艂am ze sa tylko w biedronce :D okej ja juz id臋 spa膰 dobranoc :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 autorze tematuuuu
dobranoc palaczko :D :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂ooomiegie
mnie to w tyle razy lapali na fajkach, ze no nie wiem, ale nigdy za r臋ke :D pierwszy raz to mia艂am ok 12 lat. nawet sie nie zaci膮ga艂am tylko dla szpanu po lekcji sz艂am na takiego "szluga". no i pokapowali si臋 po tytoniu w kieszeniach. wymuszali przyznanie sie, ale ja sie i tak nie przyzna艂am. potem to za kazdym razem jak wracalam to musia艂am chucha膰 i ktorego艣 razu moj ojciec wycz贸艂.. w og贸le to raz wycz贸艂, raz nie.. teraz to ju偶 nie wiem czy serio cz贸艂 czy mnie regularnie wkr臋ca艂 i sprawdza艂. w kazdym razie jak silnie nalega艂, ze czuje ode mnie faje to mi dawali kare, ale ja i tak sie nie przyznawa艂am innym razem to ju偶 w liceum. zamkne艂am sie w pokoju na klucz jak i jak to cowiecz贸r przed snem jaram w oknie. w pewnym momencie matka sie zaczela dobijac, a ja w chmurach dymu nie chcialam jej przez to otworzy膰 i zaraz by艂o "ojciec wstawaj, gdzie klucz zapasowy? pewnie fajki jara w pokoju" oczywiscie kara, ale ja i tak sie nie przyzna艂am. wkoncu przerzuci艂am si臋 na zio艂o i mia艂am spokoj. z艂apa艂am jednego albo dwa buchy i koniec, a starzy tylko gadali, ze kielbase z kminkiem jem po nocy :D innym razem sasiadka, a to nauczycielka.. a to matka fajki policzyla. a ja jej podebra艂am itp.. duzo tego bylo. teraz to ju偶 du偶a jestem, na swoim mieszkam, ale zawsze jak sie mnie pytaja czy pale to ja w zaparte, ze nie. jakos nie wiem.. nie potrafilabym sie im przyzna膰. tak mnie jako艣 wytresowali przez cale dziecinstwo, ze za hiny sie nie przyznam. chociaz ja dobrze wiem, ze oni wiedza. nie raz z ojcem sie witam to mowi, ze wali ode mnie fajami jak bym z pozaru wysz艂a. no ale c贸偶..

Udost臋pnij ten post