Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stefan proszę cie

pytanie do palaczy

Polecane posty

Gość stefan proszę cie

jak wasi rodzice dowidzieli się ,ze palcie papierosy ?

Gość kur
ja rzadko palę, czasami sobie popalam, a pierwszy raz jak mama się dowiedziała to było przy niej, wyszłam normalnie na balkon i zapaliłam, miałam wtedy 22 lata

Gość autorze tematuuuu
juz nawet nie pamietam jak to bylo hehehe ale chyba sami sie domyslili wchodzac do mojego pokoju i czujac ten "zapach" fajek...a na legalu zaczelam jak bylam z nimi na wakacjach.

Gość stefan proszę cie
bo ja palę od 2 lat ,a moi rodzice chyba się nawet nie domyślają :D jak palę w domu to zazwyczaj w oknie ( teraz jest najgorszy okres bo zimno ,a ja muszę przed snem fajkę spalić :D )

Gość Ja moge z toba zaczac ):
ihiih dobry motyw był w sumie matka wiedziala ze juz pale nigdy sie przed nia specjalnie nie kryłam ale przed ojcem były obawy jak na to zaraguje a zaczełam palic wczesnie nałogowo pale od 16 roku zycia ale mniejsza z tym opowiem jak ojciec mnie pierwszy raz zobaczyl z fajka w buzi stałam na klatce schodowej jak to za młodego i pale pale az tu nagle ktos ciagnie za klamke no to ja dawaj otwieram drzwi nawet nie zwrocilam uwagi kto wchodzi a tu zonk moj ojciec dalej chyba w amoku biore sztacha a ojciec co ty robisz :D a ja patrze na fajke i odrazu tekst to nie moje :d I od tamtego czasu przy nim normalnie paliłam

A ile masz lat? To jak moi się dowiedzieli to miałam jakieś 14-15, w sumie dostałam ochrzan i tyle w tym temacie. Paliłam dalej - jak miałam jakoś 16 lat to tylko było " no wiesz.. wstydziłabyś się" wiedzieli że palę ale przy nich nie paliłam. Koło 17 - 18 parę razy zapaliłam przy mamie tzn siedziałam na podwórku za domem na ławce i mama przyszła i nic nie powiedziała to paliłam dalej ale w sumie wstyd mi było i jak gadałyśmy to nie brałam fajki a jak się odwracała to w tedy brałam bucha :D Później jak miałam 19-20 lat to już na legalu paliłam w domu ale i tak było mi troszkę głupio przy mamie czasem. Później rzuciłam :P

Gość stefan proszę cie
raz mnie widzial sąsiad w oknie i chcial starym powiedziec,ale po zrobieniu ma laseczki z połykiem udobruchał sie :classic_cool:

Gość stefan proszę cie
ja mam 18 lat noo prawie 19 :D i nie wiem mam takie uczucie ,ze zawiodę moich rodziców jak sie dowiedzą ,ze palę :D chociaż kurde mogliby sie już dowiedzieć bo to palenie w takie zimno jest problematyczne i mi zimno i w pokoju się wyziębia trochę hehe :D Gdyby wiedzieli to chociaż mogłabym palić sobie w swoim ciepłym pokoju :) najdziwniejsze jest to ze najbardziej bałabym sie reakcji taty, który sam pali :D

Gość stefan proszę cie
eh podszywy już się załączają :D ale miałam taka sytuacje w tym roku ,ze widziałam sąsiada jak jakoś o 1 w nocy nacierał się śniegiem na swoim ogródku :D nie wiedziałam czy mam udawać ,ze nie widzę i palić dalej czy sie schować :D ostatecznie wybrałam 1 opcje :D

Gość autorze tematuuuu
MalaBlondynka ja mialam bardzo podobnie do Ciebie hehe tez sie przez wiele lat mimo tego ze rodzice wiedza wstydzilam przy nich palic... niestety ja nie rzucilam i pale dalej :D tez zaczelam majac 14 lat takze bardzo szybko...

Gość stefan proszę cie
Sikam sobie w oczy czerwonym sprayem a napotkanym ludziom wmawiam że jestem wilkołakiem, poczętym w niewyjaśnionych okolicznościach w sztokholmskim hipermarkecie spożywczym :classic_cool:

Ja zaczęłam wcześniej :( Ale wstyd się przyznać W sumie popalam teraz czasem ale dosłownie kilka razy do roku. Rok temu kupiłam paczkę ( dokładnie bo w lutym) i mam ją do dzisiaj. Raz sama zapaliłam, później z siostrą z tym że to ona paliła a ja może dwa buchy, dwie imprezy miałam to z koleżanką wypaliłam właśnie resztę tej paczki.. no i mam nie wiem ze 3-4 :) Ale nie ciągnie mnie na co dzień więc luzik

Gość autorze tematuuuu
no to masz fajnie :) ja juz dlugo w tym nalogu siedze i pomimo tego ze wiem jakie to jest szkodliwe no jakos nie moge rzucic i w sumie nie chce!...az sobie zapale :D

Gość autorze tematuuuu
strzelam z dzyndzla niczym Billy Kid :D

Gość stefan proszę cie
ee tam po co rzucać zresztą i tak umrzemy :D mi paczka wystarcza czasami na dwa dni ,a tak to jedną dziennie kurde tyle kasy na to idzie ale rzucić nie chcę :D

Gość autorze tematuuuu
oooo! mam podszywa :D hehehe

Gość stefan proszę cie
paczka papierosów rzecz jasna,bo prezerwatyw nie uzywam. Jeszcze :) Zreszta jak gumka wejdzie na kabaczka ? :D

Gość autorze tematuuuu
ooo MalaBlondynko no to slusznie uczynilas :) tez bym tak zrobila jakbym zaszla...przemeczylabym sie ale wiadomo zdrowie malucha najwazniejsze :) no fajki teraz takie drogie ze szok!! a oni zamiast ceny zostawic w miejscu podnosza wciaz!!

Gość autorze tematuuuu
mój prawdziwy problem polega na tym, że spotykam się ze społecznym ostracyzmem z powodu mojego hobby, którym jest robienie etnicznej biżuterii z rodzyn analnych byłych pracownikow spółdzielni szczotkarskiej "Świt" w Rakoniewicach i to rzeczywiście żenujące, kiedy motłoch nie rozumie twojej pasji - zgadzam się z Tobą z całego serca. Ja sam suszę smarki z nosa i potem wrzucam do rosołu mówiąc rodzicom że to Ziarenka Smaku, ale i tak często za to dostaję od ojca pasem po miejscu intymnym :o

Gość stefan proszę cie
specjalnie podnoszą bo wiedzą ,ze trudno jest rzucić ,a nałogowiec palić musi i rząd niezłą kasę na nas robi :D a z tego co słyszałam to produkcja paczki fajek to jakieś grosze... eh Marlboro czerwone w miękkiej paczce 10 zł 60 gr.... :D

Gość stefan proszę cie
uwielbiam podszywy oni chyba sa ciągle najarani czymś :D

Gość autorze tematuuuu
no ja wiem dlaczego te gnoje tak podnosza te ceny cwane skurwiele :D marlboro mi nie smakuja w ogole takie burzuazyjne sa :D podszywie nawet smieszne usmiechnelam sie w dwoch momentach :)

Gość stefan proszę cie
By ukryć przed moimi rodzicami zgubny nałóg palenia papierosów staram się jak tylko mogę by rodzice nie wyczuli z mojej zakazanej paszczy fajkowych oparów. Wynalazłam zaj**isty sposób sztachania się - zasysam odbytem a dym wypuszczam cewką moczową. Będąc w lirycznym nastroju zaś, zwłaszcza w obecności mojego narzeczonego wypuszczam sromem dym uformowany na kształt uroczych serduszek :)

Gość stefan proszę cie
burzuazyjne haha :D palę Marlboro bo to był pierwszy papieros jakiego zapaliłam i tak mi zostało :D a ty jakie palisz ?

Gość stefan proszę cie
mam jeszcze zapas dziadka :) Sporty

Gość autorze tematuuuu
ooo ja z racji "dlugiego stazu" lubie mocne papierosy :D najczesciej goldeny, l&m czerwone rzadziej :) nie pogardze tez mocnym :D i od czasu do czasu jakies mentole sobie zafunduje ale to rzadko bardzo jak mnie natchnie :D