bilon020 0 Napisano Luty 9, 2011 Siemka, mam taki problem. Tutaj jest link: http://moda.allegro.pl/wyprzedaz-spodnie-dresowe-adidas-r-l-sarafis-i1442389228.html Nie chodzi mi o spodnie tylko o buty. Wiem że to są buty adidas tylko nie mogę ich nigdzie znaleźć. Jakby ktoś mógł napisać jak dokładnie się nazywają się te buty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość avonu szukam Napisano Luty 9, 2011 Niestety nie wiem, ale może mail do tego allegrowicza albo wejście na stronę adidasa Ci coś da. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bilon020 0 Napisano Luty 9, 2011 ok dzięki. już wysłałem emaila do allegrowicza, spróbuję też poszukać na stronie adidasa dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bilon020 0 Napisano Luty 9, 2011 niestety na głównej stronie nie znalazłem tych butów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bilon020 0 Napisano Luty 9, 2011 pomoże ktoś??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach