Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba mialam racje

Kolezanka chciala odkupic wozek ode mnie i sie obrazila jak podalam cene

Polecane posty

Gość No nie przecież......
[zgłoś do usunięcia] króleffna - wracaj do swojego królestwa .. zamkniętego.. :D

Gość kazujoszi funaki
hehehe prawda boli?? Burektor banku na planszy eurobiznesu

Swoją drogą już poziom się tak obniżył, że chyba niżej nie może zejść... Też żegnam.. rano muszę wstać..

Gość Zasypana ubrankami........
Jak dla nie to przesadziłaś droga autorko i to zdrowo !!! Jak sprzedaje się używany wózek to wymaga się 50% ceny i nie ważne czy wygląda jak funkel- nówka czy też nie ! Swoją drogą lepszy pewny tysiak w garści niż uśmiech bratowej :P:classic_cool:

kazujoszi funaki hehehe prawda boli?? Burektor banku na planszy eurobiznesu" po tych wypowiedziach naprawdę widać, jakie to cudowne kierunki pokończone macie na koncie. I ta frustracja.. Nikomu nie zamierzam niczego udowadniać. Nie mam w tym żadnego celu... Piszcie sobie... a wasze domy same na siebie zarabiają.. mój świat jest inny ... w moim trzeba pracować...

Gość chyba mialam racje
matko skonczcie juz. Przestancie sie klocic, az mi glupio ze ja temat zalozylam. A co do 14 wozkow to moze sie myle ale chyba ciekawska pisala ze ma kilkoro dzieci bodajze 3 a nie jedno. Jesli sie myle to sorry. Poza tym bogactwem, firmami to sie chwali kto inny (wiadomo o kim mowa) i ta osoba najchetniej wozek malo uzywany wysepilaby za darmo. Ale wierze w te firmy, bo ludzie co sie nagle tak dorabiaja to czasem sepia.

Skoro ma troje dzieci, to tym bardziej nierealne jest, aby zarobiła na dom, mieszkanie, i 14 wózków, no i jeszcze za studia zapłaciła. I jeszcze jak podkreślała, dzieci niani by nie oddała.. Czyli więcej w domu siedzi, niż dotąd pracowała ... Ale oczywiście pisać to mozna...

Gość kazujoszi funaki
buhahaha kobieto a co maja ukonczone kierunki do opieki i zapewnienia dziecku to co najlepsze:o Frustracja? Gdzie?? Kobieto moze idz juz do tego swojego swiata, tylko nie zapomnij zamknac za soba drzwi

Gość kazujoszi funaki
a skad ty mozesz wiedziec czym sie zajmuje i co jest realne a co nie??

Czymkolwiek by się nie zajmowała, to nie mogła w przerwach między dziećmi, w końcu ma tylko 30 lat zarobić na mieszkanie, dom itd. Liczyć nie potrafisz? Chcesz powiedzieć, że bezpośrednio po studiach ktoś jej zaproponował pracę za 25 000 lub więcej? Jejku tutaj widzę ludziom da sie wszystko wmówić... Ale tylko Ci co nie pracują chyba mogą w to uwierzyć...

króleffna - a jak normalna kobieta może innej pisać, że jest bezdzietna i uważać się z tego powodu za lepszą?

Gość chyba mialam racje
"Skoro ma troje dzieci , to tym bardziej nierealne jest, aby zarobiła na dom, mieszkanie, i 14 wózków, no i jeszcze za studia zapłaciła. I jeszcze jak podkreślała, dzieci niani by nie oddała.. Czyli więcej w domu siedzi, niż dotąd pracowała ... " ale co cie to obchodz? Kobieto w czym widzisz problem? Chocny 10 dzieci miala i 20 domow to nie twoj interes. Dlaczego sie na glupim forum wtracasz do cudzego zycia? Nie twoja sprawa ile kto ma dzieci i domow. A moze jednak twoja? a jesli tak to dlaczego?

Od kiedy to mnożenie się, to taki wyczyn. Nawet jaskiniowcy to potrafili... :O

Gość chyba mialam racje
a co do placenia za studia. Moze ty placilas, bo ja nie

Gość kazujoszi funaki
Zal ci dupsko sciska i tyle, bo tobie rodzice fundowali studia, dom i zaraz sie okaze ze firmy tez sa rodzicow. Wyobraz sobie, ze jest mnostwo zawodow, ktore mozna wykonywac w domu i nawet majac male dzieci. No ale co ty mozesz o tym wiedziec. Tyle ile o dobrych wozkach, czyli nic:o

chyba mialam racje - skoro ma mnie to nie obchodzić, to po co to pisze i wymyśla? Ja tylko podkreślam, że nie łatwo mi wmówić tak nierealne historie. Was także nie powinno obchodzić, czy mam dzieci, czy też gdzie pracuje moja siostra...

Gość kazujoszi funaki
sama wywleklas sprawe siostry nikt cie o to nie pytal:o

chyba mialam racje a co do placenia za studia. Moze ty placilas, bo ja nie" To chyba nie masz pojęcia o studiach.. Nie ma czegoś takiego jak bezpłatne studia. Są co najwyżej pozornie bezpłatne ... chyba powinnaś to wiedzieć... :O

Gość kazujoszi funaki
Ale ona nie placila... sama pisala, ze rodzice kupili:o

kazujoszi funaki sama wywleklas sprawe siostry nikt cie o to nie pytal" - niby nikt nie pytał, a postów o niej więcej od was i ode mnie. Ja tylko wywołałam ją w kontekście.

Wam to pewnie kafeteria płaci... :D Stąd te dorobki życiowe ... :D

Gość kazujoszi funaki
wiec po co o niej pisalas?? Sorry taka zajeta jestes, ale od kilku godzin siedzisz na kafe i przynudzasz... Nie zegnalas sie czasem??

Gość do zasypanej
"Jak dla nie to przesadziłaś droga autorko i to zdrowo !!! Jak sprzedaje się używany wózek to wymaga się 50% ceny i nie ważne czy wygląda jak funkel- nówka czy też nie ! Swoją drogą lepszy pewny tysiak w garści niż uśmiech bratowej" - następna co wpadła, wyrywkowo przeczytała i się mądrzy! Autorka wcale tego wózka sprzedawać nie chciała, więc mogła sobie zawołać ile tylko chciała! Nawet więcej, niż za neigo zapłaciła - bo niby kto jej zabroni? A jakby jej zależało na sprzedaży, to by zapewne "wymagała" wówczas i 25% ceny, żeby tylko sprzedać i mieć pewną kasę "w garści". I jeszcze...dziwi mnie, ze do niektórych umysłów nie dociera, że niektórzy mają dobre, bliskie stosunki z rodziną, z bratową, szwagierką... U mnie w rodzinie tez od lat rzeczy po dzieciach "chodzą sobie" między kolejnymi dzieciakami, aż do zdarcia a kurcze...możanby tyyyle zarobić :P Ale cholera...my się kochamy nooo... ;)

17 [zgłoś do usunięcia] do No nie przeciez fasolinka ci jeszcze cipskiem nie wypłyneła?" I to kobieta pisze? Obrzydliwe .. U mnie pracownicy fizyczni nawet nie posługują się tak obrzydliwym językiem... Zachwycajcie się dalej sobą nawzajem, lepszymi studiami, lepszymi pracami ... Język i tak swoje zdradza..

Gość chyba mialam racje
No nie przeciez- to ty mnie atakowalas co do tego ze pelnego modelu wozka nie podalam. Teraz juz pewna jestem. Zegnam kobieto nawiedzona

chyba mialam racje No nie przeciez- to ty mnie atakowalas co do tego ze pelnego modelu wozka nie podalam. Teraz juz pewna jestem. Zegnam kobieto nawiedzona" Myśl logicznie.. Jak ja mogłam pisać o modelach, jak ja nigdy żadnego wózka nie miałam? :O Nigdy nawet żadnego nie dotykałam, ani nie czytałam o żadnych wózkach... Skąd miałabym wiedzieć o jakichś modelach? :O To musiał napisać ktoś, co cokolwiek na ten temat wiedział. Żenujące posądzenia i brak logiki w tym ...

Gość kazujoszi funaki
Zachwycajcie się dalej sobą nawzajem, lepszymi studiami, lepszymi pracami... Język i tak swoje zdradza.. ojej, jedna napisala ci dosadniej i juz wszystkie jestesmy be...Sluchaj moze lepiej dla ciebie opuscic to towarzystwo bo widac golym okiem, ze uwazasz sie za pelsza od nas wszystkich. Ale za diabla nie wiem dlaczego:o

Ja mogę to samo o was napisać... Same ordynarne i wulgarne tutaj siedzą? Na bank aż tylu obrzydliwych kobiet nie ma... To musi być jedna i ta sama pisząca pod wieloma nickami.

Gość kazujoszi funaki
*lepsza

Gość kazujoszi funaki
Prosze cie gdzie tu wulgaryzmy??:o