Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba mialam racje

Kolezanka chciala odkupic wozek ode mnie i sie obrazila jak podalam cene

Polecane posty

Gość kazujoszi funaki
dobra nie masz dzieci wiec raczej sorry nie wiesz o czym mowa

Gość No nie przecież...
[zgłoś do usunięcia] kazujoszi funaki brzydzisz sie konsumpcyjnym podejsciem do zycia ale harujesz jak wol i bierzesz kolejne kredyty . Sama sobie przeczysz. Po hooj ci te pieniadze skoro na wszystko bedziesz skapic" Widzisz mam cele i wizje swojej przyszłości... A 14 wózków nawet gdybym miała, to wstydziłabym się przyznawać do takiej głupoty..

No to moze jak sie pojawia, to przewartosciowujesz swoje zycie i tez bedzisz chciala dac dziecku to co najlepsze.

Gość chyba mialam racje
jak to? nie masz dzieci a wypowiadasz sie jaki wozek bys kupila i ile powinien kosztowac? No sorry, ale to tak jakbym ja pisala o fizyce kwantowej o ktorej pojecia nie mam

a ty sie przyczepilas do tych 14 wozkow - jeszcze raz powtarzam NIE W TYM SAMYM CZASIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kazujoszi funaki
acha wizje i cele...jeszcze kilka kredytow i pewnie nie bedzie cie stac na dziecko...no ale zawsze bedziesz miala te swoje wizje i cele...

Gość chyba mialam racje
dobra kobieta dzieci nie ma i widac, ze jej przykro wiec na macierzynskim chce poblyszczec. Dajcie jej spokoj, mi jej szkoda

Gość No nie przecież...
króleffna - tępiutkie dziewczę.. nie czytasz, tylko wpadasz gdy zaczynają rzucać kamieniami i jesteś w siódmym niebie. Podobno tutaj takie pensje na etatach mają...

Gość No nie przecież...
chyba mialam racje dobra kobieta dzieci nie ma i widac, ze jej przykro wiec na macierzynskim chce poblyszczec. Dajcie jej spokoj, mi jej szkoda" Nie wątpię... Tak się składa, że jestem w ciąży.. ale to początki.. ale nie kupię 14 na pewno.. hehe..

Gość No nie przecież...
króleffna pisz, pisz dawno sie tak tu nie posmialismy" - wiem, że to jedyna Twoja rozrywka. To widać... więc się nie krępuj...

Gość chyba mialam racje
gratuluje wiec ciazy:) i pisze to naprawde szczerze. Dyskusja moze byc ostra, ale fajnie ze spodziewasz sie dziecka. Wybierzesz wozek jaki ci odpowiada, ale nie krytykuj innych, bo naprawde 3 tys to nie zawrotna suma.

Gość No nie przecież...
Co za dobrzy ludzie tutaj siedzą ... i tacy bogaci ... na pewno z tej dobroczynności ufundujecie mi wózek. :) Co za bogaci i dobrzy ludzie ... Dziękuję z góry ...

Gość No nie przecież......
chyba mialam racje - pewnie, że to niewielka suma, ale ja wolę zapłacić lepiej pracownikom, niż wydawać na coś co za wiele nie posłuży...

Tępiutka - ogólnie niewielka suma, ale za wózek to za dużo.. I żaden ze mnie dobroczyńca. Uważasz, że zapracowali sobie ... nic za darmo ode mnie nie dostają.

* uważam

Gość kazujoszi funaki
wolisz zaplacic wiecej pracownikom niz kupic bezpieczniejszy wozek dla twojego dziecka??:o

Gość chyba mialam racje
ale nikt ci takiego wozka nie kaze kupowac. W czym widzisz wiec problem? Kup i za 400zl ale czego do mnie sie przyczepilas?

Gość nie kumam tych tematów
o wózkach - tu każda ma kupę kasy i 3tys to jakby splunąć :D tylko kto zakłada te tematy: "jak przeżyć do pierwszego z jednej pensji" "tani pomysł na obiad" "czy przysługuje mi zasiłek rodzinny" itp - pełno tego! tylko w tematach o wózkach same bogaczki :D ...pewnie krasnoludki

Zawsze mnie śmieszyły te matki w amoku... Wyglądają żałośnie. Słuchać się ich nie da. Niestety znam takie. Mam nadzieję, że mnie nie trafi ta choroba psychiczna.

Gość kazujoszi funaki
acha ty pewnie jestes jedna z tych co prosto z porodowki pojedzie do firmy a dziecko odda pod opieke niani, prawda?? To juz wole te z choroba psychiczna jak to nazywasz

kazujoszi funaki wolisz zaplacic wiecej pracownikom niz kupic bezpieczniejszy wozek dla twojego dziecka??" A co to znaczy bezpieczniejszy? Trzeba 14 kupić, aby to stwierdzić? Używany to mniej bezpieczny?

Gość kazujoszi funaki
zalosna jestes z tym wywlekaniem tych 14 wozkow:o

Dobra, dziewczyny, spadam spac, bo rano trzeba wstac...a kto rano wstaje temu pan Bog daje ;-) Do rymu gadam, jak Mickiewicz Adam.

nie kumam tych tematów o wózkach - tu każda ma kupę kasy i 3tys to jakby splunąć tylko kto zakłada te tematy: "jak przeżyć do pierwszego z jednej pensji" "tani pomysł na obiad" "czy przysługuje mi zasiłek rodzinny " itp - pełno tego! tylko w tematach o wózkach same bogaczki ...pewnie krasnoludki" Też mnie to zadziwia.. a niektóre to nawet 14 kupiły. Czyli na wózki wydała min. 42 000. Mało tego miała czas je kupować oraz nimi spacerować... i tak zarobiła na mieszkanie i dom... zadziwiające...

No nie przeciez na innym watku o budowie domu pisze, ze jest ich tylko dwoje...o ciazy nic nie wspomina...wiec pewnie to tylko wymyslila na "potrzebe" tego watku.

do No nie przeciez upierdliwas babo jak wrzód na dupie" A czy ja do Ciebie coś pisałam? :O Skąd to podejrzenie?

wyobraz sobie, ze TAK....mialam na to wszystko czas, bo nie musze zapieprzac od rana do nocy, zeby miec kase.

ciekawska? - pisze, że to początek. Trudno nazwać nas trojgiem... nie mam ani wózka, ani ubranek, ani imienia... ani nawet wolnego od pracy...

[zgłoś do usunięcia] do No nie przeciez a czy to twoje prywatne forum tępa strzalo? nie podoba sie wynocha..." Podpisuję się pod tym... Zatem miło było poznać... :D

Gość kazujoszi funaki
ale dom ponoc kupili rodzice? to budujecie czy kupili?