Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milena20

Czy dla facetów istotne jest czy dziewczyna

Polecane posty

a) ma wykształcenie b) to czy pracuje c) czy umie gotować d) czy ma prawko i dobrze jeździ autem Oczywiscie na początku znajomości liczy sie co innego :P, chodzi mi raczej w dłuższej perspektywie ( związku) czy jest to istotne dla mężczyzny, czy brak jakiegoś składnika z powyższych stanowi problem, najlepiej gdyby wypowiadali się panowie z doświadczeniem a może w ogóle to jest nieistotne i wystarczy żeby sie tylko facet zakochał?

jeśli to dla Ciebie wyznaczniki kobiety idealnej, to wychodzi na to, że nim jestem :D

prawko koniecznie! a kto misia odbierze z imprezy? :)

Gość moryczykk
A) WAzne zeby była mna zainteresowana , jesli dziewczyna nie jest mna zainteresowana to mi zwisa .

ja wsumie nie jestem doswiadczony w tych sprawach ale z tych punktow wymienionych to wazne jest ze by umiala gotowac te inne sie nie licza dla mnie

Gość moryczykk
najwazniejsze by nie była wredna , nie przeklinała , Prawka nie musi miec ..

to raczej tylko część wyznaczników kobiety idealnej :P chodzi mi bardziej czy braki tych składników są istotne i czy faceci zwracają na to w ogóle uwagę może jakiś pan sie wypowie?

no i trzeba zaznaczyć koniecznie że w/w aspekty mają sie nijak dla niektórych facetów ( tych prawych) jeśli nie jest zachowana jedna.podstawowa i jakże dla nich ważna kwestia ... ta kwestią jest nienaruszony hymen :P

Gość IMO13246
a) i tak inteligencją błyszczeć nie będzie b) i tak kasę będzie ciągnąć od faceta c) hahahah -pokarz mi taką, którz dzisiaj to potrafi d) kobieta i dobry kierowca i pewnie na różowym słoniu jeździ? Takie wartosci sa mile widziane a jeśli jeszcze jest wierna to super. Jest jednak jedno małe ale: łatwiej w lotka wygrać niz taką znaleźć. Nie. To, tylko WYDAJE Ci się, że taka jesteś...

Gość moryczykk
nie moglbym chodzić z dziewzyną ktora przeklina , a sa takie studentki i nie tylko studentki ...

IMO 13246 - zanim zaczniesz się wymądrzać zrozum różnicę pomiędzy słowami : pokaż a pokarz :)

Czyli jednak te rzeczy mają znaczenie, najmniejsze prawko... Regres powiedzmy że czy to jest istotne już po naruszeniu hymenu, w związku, byciu ze sobą :D

Najważniejsze, żeby była mądra, ładna, słodka, wiotka i powabna. No i najważniejsze, Czizas, żeby się trzymała z daleka od gołodupców, których nie stać na taksówkę.

Gość moryczykk
no i powinna być miła i sympatyczna - jesli znasz postać Julii Kaminskiej ktora grała w serialu brzydula - to wlasnie ta dziewczyna jest miłą osobą jak sądze . .. Czego nie lubie ? nie lubie wrednych zuzytych szmat ktore obgaduja kolezanki przeklinają i udają dziewice . - bo spotkałem sie z takimi na studiach ... Wiec wiem ze takie istnieją .. Dziewictwo nie jest konieczne , ale jest wskazane .

Bardziej chodziło mi o brak tych czynników czy stanowią problem Wypowie sie jakiś facet będący w związku?

Gość IMO13246
Sunia. Jak przeczytałem swój post to się za głowę złapałem, ale tylko z powodu gramatyki i stylistyki, reszta jest zgodna z prawdą. ;)

moryczykk- czyli jak słodka itp ( to co wymieniłeś) to czynniki które wymieniłam nie miałyby znaczenia tak?

Gość moryczykk
1..Wyksztalcenie nie jest zbyt istotne - ale raczej kobieta ktora ukonczyla podstawówke odpada .. 2 .. Powinna pracowac niekoniecznie cały czas moze sobie zrobic rok przerwy dwa lata przerwy , ale nie moze siedziec całe zycie na uropie . 3. Gotowac nie musi umiec , ale powinna sie tego nauczyc .. Pzzynajmniej robic podstwowe najprostsze potrawy .. 4.. Prawko nie jest do niczego potrzebne - jesli nie ma to ok ,, jesli ma to też ok .

Cichy jak jest wyksztalcona, to jest szansa ze zna na pamiec adres i misiaczek nie musi podejmowac prob wybelkotania go taksowkarzowi to przeciez jasne :) zbyt wiotka tez nie moze byc bo ciezaru na klatce piersiowej nie utrzyma :)

Gość moryczykk
moryczykk- czyli jak słodka itp dziewczyna musi byc słodka - to podstawa . Nie wyobrażam sobie chodzić z wredną zdzirą i wysłuchiwać jak to jedna koleżanka jest niedobra , a inna jeszcze gorsza ..

Czyli jednak te rzeczy mają znaczenie, najmniejsze prawko..." w moim przypadku to bardzo ważna kwestia ja często jestem na bani z kumplami i nasze kobiety na zmiany przyjeżdzaja po nas do knajp i rozwożą nas po chatach Za 2 tygodnie będzie mojej zmiana więc nie wyobrażam sobie bym mógł miec kobiete bez prawka :P

Gość moryczykk
nie musi być piekna , ale musi być naturalnie miła .. Nie ma nic gorszego od kobiety ktora udaje miłą.

Nie wyobrażam sobie chodzić z wredną zdzirą i wysłuchiwać jak to jedna koleżanka jest niedobra , a inna jeszcze gorsza .. prosciej bedzie jak kupisz sobie sluchawki :D

zawsze są taksówki Regres :D ciesz sie żę Cie ta twoja chce wozić :P

Gość moryczykk
Zapewne znasz postac Dody ? To jest własnie wredna kobieta i raczej nie chciałbym miec kobiety o takim charakterze jak doda

Zapewne znasz postac Dody ? To jest własnie wredna kobieta i raczej nie chciałbym miec kobiety o takim charakterze jak doda mysle ze w przypadku dody to charakter akurat jest najmniej istotny :)

ciesz sie żę Cie ta twoja chce wozić " no jeszcze wozi :P ale coraz bardziej sie krzywi i grymasi już :P

Gość moryczykk
Doda- nie zbyt wiele scenicznego kurestwa i negatywnej energi ma w sobie ta kobieta . Kaminska- tak .. i to byłoby na tyle .