Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milena20

Czy dla facetów istotne jest czy dziewczyna

Polecane posty

Gość znawca tematuuuu
kobieta musi: - być ładna, szczupła i zadbana - umieć dobrze gotować - być otwarta w łóżku (koniecznie lód z połykiem) - nie narzekać i nie marudzić - mieć własne zainteresowania kasa i mieszkanie nieważne, byle gdzieś tam pracowała, ale nie musi zarabiać kokosów.

Milena20 zawsze są taksówki Regres" Milena ale i oni nie chcą nas już nigdzie wozić w pewnych stanach ;)

Doda to osoba publiczna, robi szum wokół siebie, kto tam wie jaka ona jest naprawde wychodzi na to żę charakter najważniejszy a cechy które wymieniłam mają średnie lub żadne znaczenie

Gość moryczykk
mysle ze w przypadku dody to charakter akurat jest najmniej istotny zgadzam sie w 100% ta kobieta jest zbyt zalosna zeby o niej nawet pisac .. Wogole nie wiem dlaczego pokazuja ja w telewizji .. Tylko demoralizuje dzieci swoją osobą ..

Gość 12345544555445445
Jak mozna udawac dziewice :D

Milena ale i oni nie chcą nas już nigdzie wozić w pewnych stanach niech zgadne, Oklahoma i Ohio? :D

udawać dziewicy to może i nie ale wciskać naiwniakom że sie nią jest to już tak :D

Jak mozna udawac dziewice " a no można Britney Spears to świetnie przez kilka lat wychodziło :D

ale coraz bardziej sie krzywi i grymasi już Regres, nie oddawaj ni piędzi ziemi. Walczyć trzeba z takimi przejawami niesubordynacji. W razie konieczności przymus stosować, czy coś.

Gość znawca tematuuuu
gotowanie jest bardzo ważne. mężczyzna wiąze się z kobietą w 50% dla gotowania, a w 50% dla dobrego seksu.

Cichy no jakos do maja wytrzymam ;) Bo w maju jak będzie mnie odwozić na bani to i do siebie do domu będzie wtedy jechała :P

Regres z Waszego wesela tez Cie odwiezie? :D a gotowanie wcale nie jest takie wazne jak sie potrafi piwo otwierac

ale gotowe teraz żarcie można kupić a na obiadki to do mamusi jeździć :D:D:D hmmm trzeba sie zacząć w tym szkolić hahah

Regres nie chcę być złym prorokiem, ale podobno kiedyś w armii był taki zwyczaj, że na jednej stronie bramy był napis "WITAMY WAS", a z drugiej "MAMY WAS" ;)

Czizas nie :) mam kumpla abstynenta Zaoferował swoja pomoc w odwózce po imprezie. więc nie mogę mu odmówić ;)

"WITAMY WAS", a z drugiej "MAMY WAS"" Ostatnio to było ale u Szymona ;)

mam kumpla abstynenta poklep go po plecach czasem, obiad postaw... bidulek

Ostatnio to było ale u Szymona Czyli widzisz, już drugi taki omen :D

Gość znawca tematuuuu
"ale gotowe teraz żarcie można kupić a na obiadki to do mamusi jeździć" jak facet ma jeść gotowe żarcie i jeść u mamy, to na ch.. mu baba? do samego seksu bardziej opłaca się dziwka.

a) ma wykształcenie no podstawówka to za mało ale srednie jest ok b) to czy pracuje no pracowac powinna gdyz ja tez pracuje a w dwóch łatwiej utrzuymac sie c) czy umie gotować nie musi byle była chetna do nauki gotowania inaczej zdechniemy z głodu d) czy ma prawko i dobrze jeździ autem nie ma znaczenia najwazniejsze aby miała poukładane w głowie i podobała sie z wyglądu ale mnie to nie dotyczy 🖐️

Gość Abd al-Aziz ibn Saud
a drożej to nie wyjdzie? znaczy z dz****

b) to czy pracuje no pracowac powinna gdyz ja tez pracuje a w dwóch łatwiej utrzuymac sie" wystarczy że będzie rozdawała ulotki ;)

Gość Ale zapominacie o jednym
jak facet ma jeść gotowe żarcie i jeść u mamy, to na ch.. mu baba? do samego seksu bardziej opłaca się dzi**a. Przecież i tak woli u mamusi. Żadna, nawet najlepiej gotująca kobieta, nie ma szans w starciu z jego matką. Więc o co ten cały szum, skoro chcemy tylko, abyście byli zadowoleni, nie zabraniając Wam obiadków u Mamy? ;-P

:-P

Gość znawca tematuuuu
"Przecież i tak woli u mamusi. Żadna, nawet najlepiej gotująca kobieta, nie ma szans w starciu z jego matką" całe staropanienstwo przed tobą :) żaden facet nie weźmie za żonę laski, które nie umie gotować.

znawca tematuuuu "Przecież i tak woli u mamusi. Żadna, nawet najlepiej gotująca kobieta, nie ma szans w starciu z jego matką" całe staropanienstwo przed tobą żaden facet nie weźmie za żonę laski, które nie umie gotować. ------------ A gdzie wyczytałeś, że nie umiem gotować? :-D Jak to miło, że wyciągasz własne wnioski z czegoś, co nie zostało powiedziane. :-P Ja po prostu stwierdzam fakt na podstawie doświadczeń koleżanek, które mają mężów.

A poza tym kto powiedział, że nie może gotować mężczyzna albo ten, kto akurat ma czas? My też możemy mieć swoje wymagania i chcieć np. gotującego mężczyzny, to raz. A dwa, większość kucharzy w restauracjach to własnie mężczyźni, więć jak widać, gotowanie idzie Wam całkiem nieźle, a przy tym wielu z Was lubi gotować. W czym więc problem?

Cream, dlaczego Cię nie dotyczy? W końcu jesteś mężczyzną, więc Tobie znacznie łatwiej niż kobiecie kogoś znaleźć, bo Ty możesz i Tobie wypada zrobić pierwszy krok. A nam nie. Może po prostu odejdź od komputera i wyjdź z domu, a kogoś poznasz? :-)