Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka geja

mój syn jest gejem

Polecane posty

Gość matka geja

to znaczy nie mam bezpośrednich dowodów tego że jest gejem, nigdy go nie przyłapałam z innym facetem, jak też nie odwiedzają go żadni przyjaciele ani on do nikogo nie chodzi, jak też nigdy mi nic nie powiedział, ale ja to wiem że on jest gejem, czuję to, matka czuje takie rzeczy, syn ma 26 lat nigdy nie miał i nie ma nada dziewczyny, jak go się pytam czemu nie ma dziewczyny to nerwowo reaguje, tak samo nerwowo reaguje jak mu mówię że inni w jego wieku to się już żenią, nerwowo reaguje jak się go pytam czy interesują go w ogóle dziewczyny, a jak raz się wprost spytałam czy jest gejem to się wściekł na mnie i zaczął wydzierać, na własną matkę zaczął się wydzierać, coś musi być na rzeczy, bo jakby nie było to by się nie zdenerwował tak, ale ja nie rozumiem dlaczego on nie chce mi powiedzieć, wielokrotnie poruszałam temat gejów przy nim, żeby zobaczył że ma tolerancyjnych rodziców, żeby się nie bał, my go będziemy zawsze kochać bez względu na to czy jest homo czy hetero, dlaczego mój syn nie chce nam powiedzieć że jest gejem? dlaczego nam nie ufa i boi się naszej reakcji? co mam zrobić żeby ujawnił się przed nami?

Gość sdfsdfsd
slabe prow

Gość matka geja
no i od zawsze lubił bawic sie lalkami, kochał rozbierac keny:-(

Gość matka geja
wiecie co? tak to od razu prowo :O twoje życie człowieku jest jednym wielkim prowo człowieku, ogarnij się trochę :O a z lalkami i kenem to żałosny podszyw :O żałośni jesteście :O jak nie macie nic do powiedzenia na temat to się nie odzywajcie :O

Gość matka geja
nie, mój syn nie uprawiał analu ze swoim ojcem :O czy na tym forum naprawdę sami idioci przebywają? :O może jednak ktoś się wypowie w normalny sposób i na temat?

Gość matka geja
jak nie macie nic do powiedzenia to nie odzywacjcie sie, juz niejedno przezyłem z moim partnerem, a teraz nasz syn:-O

może jest zamkniety w sobie wiec ciezko mu znaleźć dziewczyne ale moze nie jest gejem??

Gość matka geja
spytalam go czy lubi analne zabawy jak mama ? a on nie

Gość jkkhkjhkhkhkjjh
matka 26 letniego syna ma coś koło 50,kobieta koło 50 używa słowa "ogranij się"? to prowo jest tak żenujące i tendencyjne że aż mi się nie chce pokazywać dalszych kwiatków.

hej, ciezko mi powiedziec dlaczego twoj syn wstydzi sie przed toba otworzyc, najwyrazniej jest to dla niego za trudne, nawet pomimo tego ze obijew z mezem dajecie mu pewnosc ze nie zostanie z tego powodu niezrozumiany, odrzucony. Byc mzoe twoj syn sam nie jest jeszzce pewien, moj 18letni brat jest obecnie w zwiazku z facetem, ale sam sie jeszzce nie okreslil, i nikt w rodzinie oprcz mnie o ty m nie wie. nasza mam nie zyje ...nie wiem, daj mu jeszcze czas, przestrzen, niech nie czuje sie skrepowany przez wasza dociekliwosc to moze wtedy najdzie go chec by sie zwierzac

wogóle nie rozumem ostatniej wypowiedzi a podszywów nie czytam

Gość matka geja
mój syn ma taką wielką fujare, nieraz mu stoi, mógłby to wykorzystać i wyruchać jakąś dziewczynę na zabawie w remizie strażackiej u nas na wsi, ale on zawsze nawet tam tańczy z chłopakami

Gość matka geja
up

Gość basik_basik
Wiesz co, może on sam nie chce dopuścić tego do swojej świadomości, może nadal sam ze sobą walczy. Nieraz tak bywa że młodzi ludzie sami nie wiedzą do końca jaką mają orientacje seksualną, ale gdy poznają już swojego partnera to wszystko się wyjaśnia. Myślę, że nie powinnaś tak na niego naciskać, ponieważ być może dla samego syna jest to trudny temat. A życie się s amo ułoży.

oj ludzie ludzie wy jestescie pier.....to nawet nie da sie okreslic!!!! podszywacie sie i wogóle tu jest samo chmastwo

Gość matka geja
raz mój syn był w mieście i tam na placu Zamkowym wyjął swojego kutaska i bawił sie nim, pan policjant dał mu mandat 200 zł

Gość matka geja
to miasto nazywa sie Warżawa albo jakoś inaczej

Gość matka geja
up

Dlaczego się dziwisz, że nie nie chce tego ogłosić? Wiesz, jakie mamy durne i zaściankowe społeczeństwo. Pewnie gdzieś w sobie głęboko wierzy, że to złe, że sam jest zły i brudny. boi się tego. Kiedy wypowie to na głos, to stanie się faktem, może w tej chwili sam walczy ze sobą.

Gość matka geja
chyba będziemy z moim mężem musieli zaakceptować jego partnera :(

Gość matka geja
dziękuję wszystkim co się podszywają za pomoc :O widzę że są też ludzie z którymi można by normalnie porozmawiać, którzy mają coś do powiedzenia, ale jednak się pożegnam bo tu się nie da normalnie rozmawiać :O

Gość kaRinKa_
to że nie ma dziewczyny to nie znaczy że jest od razu gejem ja np nie mam chłopaka, nie miałam i nie jestem lesbijką bo nie podobają mi się dziewczyny

Gość gej matki
to znaczy nie mam bezpośrednich dowodów tego że jest matką, nigdy jej nie przyłapałam z innym synem, jak też nie odwiedzają jej żadni ojcowie ani on do nikogo nie chodzi, jak też nigdy mi nic nie powiedziała, ale ja to wiem że ona jest matką, czuję to, gej czuje takie rzeczy...

"ja np nie mam chłopaka, nie miałam i nie jestem lesbijką bo nie podobają mi się dziewczyny" czyli jesteś brzydka i zostaniesz lesbą :p

Gość IMO13246
Podchwytliwe prowo- 6/10

Gość kaRinKa_
wcale nie jestem brzydka - może za chuda a lesbą nie zostanę bo bycie według mnie z dziewczyną jest ohydne

faceci Cię nie chcą kobiet Ty nie chcesz... niewiele Ci zostało

Gość zapoznaj go
z lewiatanem ladna para z nich bedzie