Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka geja

mój syn jest gejem

Polecane posty

Gość kaRinKa_
nie uważam żeby było mi źle samej - bycie z kimś dla samego bycia, albo dlatego że już czas... życie nie jest po to by się niepotrzebnie męczyć może jestem dziwna bo jakoś nigdy nie chciałam z kimś być, chociaż parę razy podobał mi się ktoś to nie na tyle żeby myśleć o byciu razem i żeby nie było że mam nie wiadomo jakie wymagania - ja na nikogo nie czekam, na żadnego księcia ani nic w ten deseń

Gość poprostu inna matka
Już chciałam Ci współczuć, zrozumiec., prawie przytulić aż tu nagle wypowiedź pt:wyjął kutasa: Jak możesz? To Twoje dziecko, ono nie ma kutasa (kutasy mają inni, źli, żle postrzegani itd) Nie wiem czy zrozumiesz ali inni mam nadzięję zrozumieją (inne matki i może nie tylko) To ciągle Twoje dziecko!!!

Gość VolvicStrawberry
Witam sam jestem gejem i bylo mi bardzo ciezko przyznac sie do tego rodzicom, to byl ogromny stres i strach przed reakcja... Wiekszosc facetow hetero interesuje sie pilka nozna natomiast geje wcale i to sprawdza sie w prawie 100% jezeli Twoj syn nie intersuje sie pilka to moze to znaczyc ze jest homo. Nie przejmuj sie wypowiedziami tych troglodytow ktorzy sie tu wypowiadaja, polska jest zacofana, ja mieszkam w Anglii tu ludzia sa tolerancyjni i otwarci a u nas w kraju to az zal tego stereotypowego myslenia. Trzymaj sie cieplo i bedac tak tolerancyjna jestes napewno dla niego wielkim wsparciem mimo ze on moze o tym nie mowi ;)

Gość VolvicStrawberry
Czemu sprowadzasz temat homoseksualizmu na kosciol? Co laczy te dwie sprawy? Moze raczej powinnas zwrocic sie w strone psychologi i medycyny bo to sa chyyba dziedziny w ktorych mozesz zaczepnac opini odnosnie tego tematu, pozatym pare wiekow temu kosciol palil czarownice i nawolywal do mordowania arabow i swietych wojen, teraz za to przeprasza kiedys i kosciol to zaakceptuje jak np kosciol luteranski w szwecji wyobraz sobie ze to ta sama wiara co Twoja akceptuje homoseksualizm. Pozatym zastanow sie sama czy ktos przez jakoms psychoterapie moglby sprawic ze ktos Ci sie spodoba? Chyba nie jest to mozliwe... To nie jest choroba, tego sie nie leczy. Jedyne co jest potrzebne w sprawie homoseksualizmu to fachowa informacja z ktora radze sie zapoznac. I jeszcze jako zagozala chrzescijanke zaszokuje Cie fakt akceptowania i przymykania oka kosciola na ksiezy pedofilow. To chore ze kosciol broni zboczencow a atakuje homoseksualistow. Ja osobiscie wierze w Boga i mam w nim oparcie ale nie w ksiezach kosciele i ich doktrynie.

Gość K katolicki - afery
, juz niejedno przezyłem z moim partnerem-też miał odchyłki? ,dmuchałaś mu w puzon?,czy dymał cie w srake i na drugi dzień gubiłaś całe kartofle.

Gość Matka geja
Mój syn wczoraj nareszcie powiedział nam że jest gejem jesteśmy z niego dumni. Aż tata zrobił mu anala a synek tacie orala. Cieszę się ze mój syn uprawia teraz codziennie sex z tatą