Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokoloko

Co robicie w Walentynki?

Polecane posty

Gość pokoloko

Macie już plany? świętujecie, czy przyjmujecie ten dzień jak każdy?

Gość przegrałam życie z kredensem
znając życie się najebię w trzy dupy, żeby zapomnieć jak żałosne życie uczuciowe prowadzę 🖐️

Gość pokoloko
ja się zastanawiam, w sumie jest jeszcze trochę czasu, ale nie jestem wyjątkową fanka tego typu "świąt".

Gość to my wszyscy kafeterianie
pierdzimy

Gość siedze w domu,
sama, moj facet w pracy do poznego wieczora 😭 ale to nic, przecież to dzien jak co dzien

ja mam dwie opcje do wyboru. Albo kolacja w restauracji albo wyjazd weekendowy do hoteliku. Tylko która opcja ostatecznie wygra, moja czy jego :|

Gość walentynki to nie swiento
tylko dziecn zakochanych

Gość pokoloko
ci mężczyźni zawsze chcą postawić na swoim... u nas będzie raczej kolacja w jakiejś restauracji w naszym mieście (poznań), choc marzę o SPA...

no właśnie. Ja tez marze o relaksacyjnym spa! Dlatego muszę go przekabacic na moją opcję - hotel. Mam juz jeden hotel na oku z kameralnym jacuzzi i lampką wina :)

Gość mkmkmkmm
Mój M zaprosił mnie do Starego Młynu, takiej pierogarni w Poznaniu. jeszcze tam nie byłam, ale podobno jest fajny klimat i dobre jedzenie :0 zobaczymy, najważniejsze, zeby było romantycznie

romantyzm to podstawa. trzeba szalec i bawic sie, a nie wiecznie oszczędzać. Green Hotel już na mnie czeka - udało się namówić :)

Nie idziemy do pracy, synka dajemy do babci i sobie zaszalejemy we dwójkę :) Ot takie zwariowane walentynki :)

Gość womanontheway
ja bede na Teneryfie

nie jest to rzeczywiscie święto, które powinno się obchodzić z dziećmi. Maluchy koniecznie idą do dziadków!

Anita - moje dziecko ma dwa latka i tylko raz wcześniej je oddawałam komuś do popilnowania - w naszą rocznice ślubu. Także teraz to będzie dopiero drugi dzień bez mojego dziecka :) Bo się poczułam jakbym swojego synka oddawała banciom co chwilę :)

Gość anioł...ek
Szaleje na snowboardzie w Szklarskiej :)

Tamiła, doskonale Cię rozumiem, ale nie możemy popadać w przesadę. Związek musi też "odpocząć" trochę od dzieci. A gdzie im bedzie lepiej jak nie u dziadków.

Gość Bazienka z forum
Idziemy do knajpki sami we dwójkę tam, gdzie byliśmy rok temu :) dobre jedzonko i fajny wystrój.

Anita - noooo, ja to bym mojego dwulatka póki co nikomu innemu na cały dzień nie oddała :)

a ja jeszcze nie wiem :( spotykam się z facetem gdzieś tak od miesiąca i niby jest super ale oficjalnie nie jesteśmy parą więc nie wiem nawet czy spędzimy ten dzień razem czy niekoniecznie... bardzo bym chciała ale sama na pewno nie wyjdę z inicjatywą a jak on nic nie zaproponuje to chyba się popłaczę :(

Gość 888polokokta
Kicia 112, nie martw się, mój tez niczego sam nie zaproponował, to ja wybrałam miejsce na kolację (byliśmy w poznańskiej pierogarni na Wrocławskiej, bardzo miłej z klimatem i pysznym jedzeniem), ja zamówiłam stolik, ja wywlekłam go z domu! ot, to się własnie zrobiło z facetami!

Gość oukla
88polokokta zmień faceta! głupie tłumaczenie mój załatwił nocleg, zaprosił na kolacje

Gość 888polokokta
moze masz rację... zastanawiam się nawet, czy nie lepiej bawiłabym się w tej restauracji sama, bo klimat był fajny, ale dołuje brak inicjatywy, brak wychodzenia z pomysłem, jeśli chodzi o facetów!

Gość kaRiNka_
ziemniaki, schabowe i surówkę z kiszonej kapusty