Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ausialala

wszystko po 5

Polecane posty

najlepsze są Pascale tak, tak - dużo piszesz, tylko nic z tego nie wynika może się boisz przyznać jakie badziewie nakupowałaś? a zakładajcie sobie ten biznes z tandetą - w niedziele będziecie jeździć na odpusty

Gość ..v.v
v

Gość najlepsze są Pascale
a co to za pomoc ;) nie ma za co :)

Gość silwuple
w tych sklepach czasami sa rzeczy, ktorych nie mozna dostać nigdzie indziej! :) albo np mozna kupować rzeczy, ktore i tak sie szybko zużywają. ja np domki chomikowi kupowałam, ktore i tak wpierdzielał po tygodniu za 5 zł, a nie jak w zoologu po 30.

haha za to ty mało piszesz, bo gowno wiesz na ten temat. chlopie przestan wy[isywac farmazony, bo to nie dziwne, że masz male pojecie o takich sklepach. moj facet tez stroni od nich, bo go zwyczajnie to nie obchodzi. co za idiota na damskich forum. z ciotuniami nie gadam. tyle z mojej strony. :)

Gość ja nic nigdy nie kupiłam
za to mam pełno takiego badziewia, bo dostaję czasami od ubogich krewnych takie prezenty, no okropne są, ale nie wyrzucę przecież, bo mi ich szkoda (tych krewnych), więc wkładam do pudełka i leżą w szafie. Ale sama nigdy bym nic w tych sklepach nie kupiła. A już zwłaszcza w prezencie :D

ostatnio tam kupiłam płyn na wszawicę

Gość najlepsze są Pascale.
no spoko akronim ciotunia nie ma juz nic do powiedzenia to zaczął sie podszywać. baw się chłopie, gratuluje tak ubogiej rozrywki :o

Gość ktośktoś
te sklepy chyba nigdy nie znikna z polskiego rynku

Gość eltitto
czy to by były normalne rzeczy czy takie np śmieszne jakie można znaleźć nad morzem? Ja w sklepach wszystko po 5 dość często kupuje (np jak nagle postanowię wpaść do kuzynki która ma małe dziecko więc po drodze kupuję jakiś bibelot, a czasem po prostu coś mi się spodoba lub uznam się przyda ale nie jest niezbędne kupno tego za 5 razy więcej). Niestety ostatnio często zamieniają się one w sklepy wszystko OD 5 zł i przestaje zaglądać

Gość Praca biurowa hahaha
Ale napiszcie co tam można DOBREGO kupić? Bo ja tam nic nie widziałam oprócz bubli z Chin . Wydawanie tam pieniedzy to jak wsadzsnie psu w dupe . Nigdy nic tam nie kupiłam i nie kupię. A Akronim ma racje.

Gość eltitto
nie rozumiem takiego podejścia. że jak kupuje we wszystko po 5 zł to już żebraczka? Ja tam lubię czasem takie duperele - ostatnio kupiłam przypinki. Takie śmieszne z sercami (były po 1,5 zł). Nie wiem po co. Spodobały mi się i były tanie. Innym razem kupiłam naklejki dla dziecka kuzynki - takie głupotki z tymi gwiazdkami Disneya co teraz są znani. Poza tym baterie gdy akurat mi zabraknie; spinki do włosów; ściereczki do kuchni itd

Gość eltitto
to co się kupuje zależy od asortymentu który mają. Oczywiście jest cała masa rzeczy których bym nie wzięła - dziwne kremy wyglądające jak za czasów świetności lat 90tych i inne rzeczy.

Gość najlepsze są Pascale.,
no super, po prostu świetnie wywnioskowałeś kim jestem, gratuluje dzieciaku. co za nizina społeczna :o

Gość ktośktoś
dokladnie fajne sa takie ozdobne pojemniki hermetyczne, rozne kubki salaterki pamietam ze jak "szlam na swoje" to prawie wszystko tam kupilam miski, polmiski, szklanki, tluczek do miesa, salaterki, cukiernice, patere do ciast, walek do ciast,...etcmam je do tej pory choc na swoim mieszkam juz trzy lata

Gość z ktosiem
pewnie jest pelno bubli w takich sklepach i to consie rzuca w oczy to jeden wielki syf ale sa tez takie gdzie jest wszystko na swoim miejscu i w dosyc dobrym stanie i jakosci. ja tez czesto zagladam tam i nigdy nie wychodze z pustymi rekoma... a do akronima- nie naleze do najbiedniejszych poza tym nie uwazasz ze bogatsi sa bardziej skapi niz ci biedni?

Gość ej ej ejjj
ej kobietki nie przejmujcie sie tym fagasem ;) przecież od razu widać,że jakiś niedorobieniec na babskim forum siedzi pewnie frustrat/prawik. Te sklepy to mają 'wzięcie' :) Wiem bo u mnie w mieście pełno ludzi zawsze ;) Można fajne rzeczy wyhaczyć - przeważnie kupuje jakieś wazoniki,rzeczy potrzebne do domu,takie duperele. Nad morzem dośc często mają takie wielkie namioty np. w Jastarni i tam też można nabyć rzeczy tego typu. I nie wiem ile w tym jest ''żebractwa' jak to napisał ten desperat..pewnie sam podpierdala w butach od chińczyka za 10 zł,szlachta jebana...a tutaj wielki gwiazor z koziej doopy. :classic_cool: Pewnie,że zakładaj ten biznes.Opłaca się :)

Gość najlepsze są Pascale.,
jestem żebraczką bo kupuje w sklepie za 5 zł :D i jak długo nad tym myślał hehe

Gość silwuple
"sam podpie**ala w butach od chińczyka za 10 zł,szlachta j**ana...a tutaj wielki gwiazor z koziej doopy." 10/10 :D

Gość aniiula
Pomyśł może fajny. Ja tam lubie zajrzeć do takiego sklepu, co z tego że towar to made in china(wszędzie tego pełno) jak się zepsuje to przynajmniej nie żal kasy , jak to ktoś wspomniał. Piszesz że możesz dostać dotację z Urzędu Pracy i nic nie tracisz, ale niewiem czy masz swiadomość tego, że dostająć taką pożyczkę z Urzędu Pracy twoja firma przez rok musi istnieć, w przeciwnym razie jeśli sklep nie wypali trzeba zwrócić całą otrzymaną kwotę.

Gość ilovedrogue
nie kupuje tam ;/ same chinskie i japonskie g*wno... kupilam kiedys tam cienie i wyje*alam od razu bo nie dalo sie nimi malowac.

Gość wyśmienita ;-)
pewnie zawsze bedzie ktos za i ktoś przeciw-jeśli sama oceniasz swoje szanse i możliwości to działaj

Gość ausialala
wiem ze dzialalnosc musialabym trzymac przez rok na poczatek najwazniejsze aby dochody pokryly oplay, czynsz prad, etc pracowalabym sama wiec reszte bym miala dla siebie, w razie jakby handel sie rozwinal moglabym zatrudnic jakas stazystke czy praktykantke

Gość eltitto
oczywiście, że kosmetyków nie kupuje się w takich sklepach! Czego się spodziewałaś po cieniach za 5 zł? Przecież to zwykły kamień nienadający się do malowania

Gość ausialala
czy moglybyscie mi napisac czego sie wystrzegac zamawiajac towar a na co zwrcic szczegolna uwage? dzieki za zainteresowanie tematem

Gość eltitto
nie ma sprawy, ale podaj mi też jakieś informacje o sobie tzn jaki masz target? gdzie będzie sklep - mała czy dużą miejscowość? Jak lokalizacja - wolno stojący, w pasażu, w centrum, przy przystanku, na dworcu itd A! I czy będą tam jedynie rzeczy za 5zł czy również droższe (np za 10-15)?

Gość ausialala
planuje aby sklep miescil sie w centrum malej miejscowosci (nie wiem dokladnie ile tam jest mieszkancow) ale miesci sie tu jeden z wiekszych zakladow pracy, jest duzo sklepow spozywczych, apteka, przystanek pkp i pks przychodnia lekarska, przedszkole. Ludzie przyjezdzaja tu na zakupy z pobliskich okolic wiec troche sie kreci . Jak juz wczesniej pisalam w tej miejscowosci jest tylko jeden sklep wielobranzowy. a ja chcialabym takze wprowadzic troch artykulów droższych bo wiadomo ze z %zl trudno jest zbic dobry utarg. Myslalam zeby wprowadzic znicze bo moj maz ma znajomego producenta wiec ceny tez by nie byly wygorowane... nie wiem, chyba sama sie troche pocieszam ale mam nadzieje ze to by wypalilo

Gość ej ej ejjj
o nie przy cieniach sie nie zgodze,chociaz oczywiscie zdarzają się buble. Ja miałam bardzo ładne cienie (granat) ;)

Gość ausialala
z kosmetykami tez bylabym ostrozna chociaz wiadomo ze sa tez chetni na tani kosmetyk, np malolaty ktore chca juz byc dorosle i sie malua w koncu nikt nikogo nie zmusza do kupowania