Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ausialala

wszystko po 5

Polecane posty

Gość ausialala

co sadzicie o sklepach typu po 2,3,4,5 zl?

Gość ausialala
hej jest ktos chetny do odpowiedzi? chcialabym sie pobawic w taki sklepik ale nie wiem czy to wypali... jakie jest wasze zainteresowanie takimi bibelotami z tych sklepow? prosze o odpowiedzi- szczere

śmieci można mieć za 0 zł zapraszam do mnie - wystawię kubły

Gość golciaa
kupuję tylko tam a jak czegoś nie mają to urządzam piekielną burdę i groże sądem grodzkim

Gość ausialala
ej, ale niekoniecznie sa tam tylko buble mozna kupic rozne zabawki czy artykuly gospodarstwa domowego w sumie jest tyle sklepow i jakos sie utrzymuja ktos musi to kupowac

...sądem grodzkim fajnie, ponieważ już nie istnieją

Gość iktoto mowil
a mi sie bardzo podobaja takie sklepy to doskonale wyjscie jesli chdzi o dborne prezenty na mikolajki czy urodziny poza tym wiekszosc sklepow ma towar made in china wiec ci ktorzy podpisywali sie powyzej nie powinni niczego kupowac w obawie przed bublami ;-P

Gość mowię ja
lepiej jest kupowac artykuly za 5zl, przynajmiej jak sie zepsuja to nie jest zal tej kasy a jak sie kupi za drozej i sie zepsuje co tez czesto sie zdarza to co wtedy?

Gość ausialala
podnosze ma ktos jescze cos do powiedzenia w tej sprawie?

Gość ausialala
w kazdym miescie czy nawet na wsi jest pelno sklepow tego typu nie wierze ze nikt z was ie kupowal nigdy czegos w tych sklepach dajcie rady otwierac czy nie

Gość ausialala
no ale musisz przyznac ze tych sklepow jest bardzo duzo i z czegos musza sie utrzymywac prawda?

Gość ausialala
oj akronim kpisz bo widocznie masz duzo kasy i stac cie na oryginalne rzeczy ale ludzie nie maja pieniedzy wola kupowac w pieciozlotkach mimo ze to made in china

Gość najlepsze są Pascale
taki sklep jest dobry, gdy się chce kupić drobny prezent. ja np. kupuje tam majtki bo mają bardzo fajne i dobrej jakości, aż się zdziwiłam :) kupilam raz fajne filizanki kolezance na prezent. bo np. takich figurek itp. pierdół to nie lubie, ale przydatne rzeczy typu Kubki czy wazon jak najbardziej, wole przejsc sie do takiego sklepu i kupic to samo co w normalnych sklepach kosztuje po 30 zł wzwyż.

akronim ale pierniczysz. myslisz, że w normalnych sklepach to nie made in china. poza tym mnóstwo ludzi kupuje w takich sklepach, nie chcesz nie musisz. niepotrzebne wdajesz sie w dyskusje do której nic wartościowego nie wnosisz.

Gość ausialala
dzieki zamierzam otworzyc taki sklepik z upominkami cos w stylu piec zlotych" a tu takie opinie... sama nie raz kupuje w takich sklepach i mozna tam kupic nawet fajne rzeczy... a teraz sie wacham bo jesli takich jak akronim jest wiecej to przepadne z kretesem :-/

na pewno jest więcej, ale tak samo jak więcej jest takich jak my ;) w moim niewielkim mieście takich sklepów jest chyba z 5 i działają już dłuugo

Gość kto chce pomoc
kurcze wacham sie... co dzien przegladam w necie hurtownie tego typu i niby chcialabym i boje sie... ale czuje ze wlasna dzialalnosc to jedyne dla mnie wyjscie... mam dziecko w wieku przedszkolnym i w dodatku nie moge na nikogo liczyc jesli chodzi o opieke a gdybym otworzyla sklep np 8-17 moglabym sama odprowadzac i zaprowadzac swojego synka do przedszkola (tymbardziej ze to jest w jednej miejscowosci)

hmm no wiesz to jest na pewno wieksza odpowiedzialność, na początku pewnie sporo formalności. ale kto nie próbuje ten nie wygrywa, czasem dobrze postawic wszytsko na jedną karte. a jestes pewna, że w okolicy nie ma już takiego sklepu?

akronim spierdzielaj. na forum jestes tu po to żeby gardzić wszystkim i dogryzać? znajdz sobie inny topik jak nie masz nic mądrego do powiedzenia na ten temat. a jakbyś umiał czytać to wiedziałbyś co przykładowo fajnego można spotkać. poza tym, jesteś facetem to chyba nie dziwne, że nie kupujesz takich pierdół dziecko drogie :o

Gość kto chce pomoc
nie ma w sumie to jest nie za duza miejscowosc ale jest tylko jeden sklep z artykulami wielobranzowymi. przyjezdzaja tu ludzie do pracy na autobus na pociag wiec troche ludzi sie kreci :-) z tym ryzykiem tez jest tak ze jakbym dostala dotacje z pup to w sumie bym nic nie stracila prawda? juz sama nie wiem co myslec

jeśli uważasz, że podołasz poprowadzić taki sklep to pewnie, staraj się o dotacje i spróbuj :)

Gość kto chce pomoc
dziekuje ci za pomoc... kiedys pracowalam w sklepie wiec jako takie pojecie mam najwazniejsze zeby byli klienci ;-) tymbardziej ze przez dwa lata podobno nie placi sie podatku jedyne wydatki to czynsz zuz i oplaty za swiatlo etc

dokładnie, a największe wzięcie będzie przed świętami. w takich sklepach można kupić wtedy mnóstwo różnych typowych dla świąt gadżetów. powodzenia :)

Gość kto chce pomoc
nie-dziekuje zeby nie zapeszyc ale dziekuje za pomoc