Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kpromyczek

Straszna-Babcia

Polecane posty

Mam już dość... Psychicznie i nerwowo nie wytrzymuje. Babcia mojego narzeczonego została niedawno sama. Zmarl jej maz a dziadek narzeczonego i od tego czasu zaczely sie schody. Wprowadzilismy sie do babci z naszym synkiem. Dostalismy malutki pokoik. Babcia calymi dniami zrzedzi smeci, umiera i niewiadomo co jeszcze. Chłopak jest jedynym jej wnukiem, chociaz ma jeszcze syna, który od 23 lat w Polsce sie nie pokazywal i siedzi na Florydzie ze swoja zona. Babcia zaopiekowalismy sie. Sama nie dalaby rady mysli ze maslo kosztuje 100 zł. a rachunki sie placi w sklepie. Synalek zaczal wydzwaniac od jakiegos czasu bo stwierdzil ze nalezy mu sie spadek po ojcu. Buntuje babcie przeciwko nam. Opowiada jej bzdury. Babcia w zwiazku z tym zaczela na nas wywierac jakies dziwne presje. Nic jej nie pasuje, wszystko jest niedobre, ja zle gotuje, Piotr za ciezko pracuje dziecko placze. Ja juz wysiadam. Chcialam sie tylko wyzalic. Moze ma ktos podobnie??

Gość Deila24
a nie mozecie sie od niej wyprowadzic skoro jest jej tak zle z wami?pogadajcie z nia albo z tym synem z Florydy jak jest taki super to niech wezmie ja do siebie