Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewa czydziesci czy

Temat dla ludzi ktorzy maja w planie budowe lub buduja dom..

Polecane posty

jakie projekty wybraliscie, z czego postwanie wasz dom, jakie ogrzewanie, okna, dach.. prosze dzielcie sie swoimi pomyslami na wymarzony dom.

Gość PRECZ Z WAMI ZŁODZIEJE!!!
pieprzeni złodzieje! ciekawe gdzie się obłowiliście wy skurwysyny bo zwykłego uczciwego człowieka to nie stać na budowę domu! tylko złodzieje co żyją z wyzysku i pracy innych mogą sobie na to pozwolić! spierdalaj głupia kurwo! za komuny było lepiej!

Gość franciszka1234567890
drewniane domki są fajne z korektorem na dachu ekologiczne są ciepłe zimą i stosuję nowe technologie ewentualnie dół w podmurówce naprawdę polecam się zoriętować a jak pachną

heh... no mnie tez na budowę nie stać... ale nie przeklinam aż tak...

okna do wyboru ja wolę drewniane te dzisiejsze nie odbiegają standardom plastików i dach to koniecznie dachówka nie żadna blacha bo to żenada paruje i na górze jest duszno i wilgotno poza tym rdza żre blachę po 5latach

Gość słuchajcie a można
samemu sobie dom zaprojektować? Tzn. tak ogólnie, bo instalacje i inne takie to pewnie robi ktoś kto się zna, ale jakbym chciała sobie sama "narysować" to co mi się podoba, bo te wszystkie gotowe projekty to do chuja nie podobne. I żeby nie było - na razie mnie nie stać :D, ale może kiedyś...

bez drewna nie zbudujesz krokwie i łaty belki to też płonie ale murowane też są ładne to naprawdę sprawa gustu

można sobie narysować samemu ale projekt musi być zatwierdzony więc radzę znaleść najbardziej podobny do własnego rysunku ścianki w środku przecież można pokombinować dowolnie

Gość salcie
Archon + fajne projekty.

Gość tomek30
najlepiej kurwa narzekac. skonczyc kistorie czy administracje, isc do roboty stawiac pieczatki i nie brac na siebie zadnej odpowiedzialnosci rownoznacznie zarabiajac 2000 i kurwa narzekac i wyzywac od zlodzieji. mam firme zarabiam 80k miesiecznie ito ja mam kurwa co drugi dzien sraczke czy najis matol sie nie napije w robocie i cos se nie zrobi bo to ja pojde siedziec, to ja sie martwie zeby zrobili na czas bo podpisoje gwarancje na robote jak nie to 10 tys dziennie kary umownej !!! ale jebane matoly nie rozumieja.

Gość karolcia zawsze 1
Zobacz projekty domków z firmy Archon+, są piękne.