Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelllinka

Udowodnić chłopakowi ze kłamie

Polecane posty

jestem ze swoim chłopakiem juz duzo czasu ale ostatnio sie miedzy nami nie uklada ... zaczął robic to na co mu niepozwalałam i w ogóle.. :( Mowi ze nigdy by mnie nie zdradził i ze mnei kocha , a wiec co mam wam do przekazania ... przeczytajcie Napisałam do niego z innego numeru w imieniu dziewczyny "Mileny" i zaczęłam z nim pisac o roznych rzeczach ale gdy zapytałam czy kogoś ma napisał ze nie !! :O Umowiłam sie z nim na spotkanie jako milena .. Nie wiem co mam robić czy zerwac z nim kontakt jako milena Spotkac sie z nim i urzadzic mu pogadanke Powiedziec ze sie dowiedzialam(Milena)ze ma dziewczyne ??? moze nie powinnam go tak sprawdzacale ale to podłe mowic ze sie nie ma dziewczyny komus , a mi mowi ze mnei kocha ... i co najlepsze w pracy z milena pisal caly czas a jak ja napisałam to mi nie odpisal tłumaczyl sie ze nie mial czasu ... CO MAM ROBIĆ ?

Gość mamamamamsksksksks
ja bym się z nim spotkała.. :) że niby milena...:) a potem niech spierd....

Gość pewnie. wkrec
go, niech sie gamoń nauczy. a ty z nim i tak zycia nie ebdziesz miała, bo po co ci taki gnojek

E, lepiej, żeby nie wiedział, że Ty jesteś tą Mileną. Lepiej z nim zerwać nie podając powodu albo podać taki, który go zaboli. Pomyśl, kiedy to powiesz, on będzie Tobie i sobie wmawiał, że jesteś desperatką albo dziwaczką. Skoro Cię nie kocha, to pewnie zamierzał zerwać niedługo i tak... Dlatego bądź bezlitosna.

Gość liliJJa
po co od razu zrywać? ja bym się trochę z nim pobawiła jako Milena

Gość *dekomoreno*
mam to samo. moj ma konto internetowe i umawia sie z jakims laskami. nie mam mu tego jak udowodnic ale wiem na 99% ze to ON. najgorsze ze niedlugo mamy wziac slub. nie wiem co robic :(:(:(:(

nie mam pojecia co robic ... ale wiem teraz ze byłby w stanie zdradzic mnie i to boli ... :((

Gość boze dziewczynyyyy
przestrzegam was! nie żałujcie tego co zrobilyscie. widac mialyscie jakies przeczucia. ja zrobilam podobnie. moj wlazil na czaty rozne i raz ja od siebie z domu weszlam na czat i od razu go poznalam, bo mial charakterystyczny nick.. mianowicie w nicku dzielnice, co zwrocilo moja uwage. potem gadka szmatka i podał mi swoj numer telefonu czyli na 100% on. wtajemniczylam koleżanke, zeby to ona z nim flirtowala i gadala przed spotkaniem.. potem spotkanie, wielkie zdziwko i????? wybaczyłam. naiwna byłam bardzo.. tlumaczyl sie, ze zrobil to z ciekawosci. bo chcial zobaczyc co to za dziewczyna i ze w sumie nie wie czemu to zrobil. przepraszał, błagał.. wiecie co bylo najgorsze? chyba te klamstwa. jak mnie pisał, ze idzie spac, a potem jeszcze 3h pisał namietne, erotyczne smsy do mojej kolezanki. wybaczylam, zostalam z nim i zmarnowalam kolejne 3 lata zycia i zaluje, ze nie rzucilam go w pizdu dawno temu. to juz nie bylo to samo. ciagle podejrzenia, ciagla chęć sprawdzenia.. nie da rady po czyms takim zaufać. ja sie staralam, potem cos mnie podkusilo. znow go sprawdzilam. tym razem mailowo.. akcja sie powtórzyła. odradzam wam z calego serca. nogi za pas i wiejcie!

Gość *dekomoreno*
wiem wiem, ze u mnie to bedzie tak samo. nie ufam mu za grosz. kuuuurwa jak mnie to meczy. gada ze mnie kocha i chce ze mna zyc i miec dzieci ale po cholere to robi. tak bardzo chcialabym sprawdzic a z drugiej sstr tak sie boje. placze po nocach

o wasnie .. moj tez mi mówi ze chciałby ze mna załozyc rodzine .... nie rozumiem Mowi ze kocha ze teski ze nei zdradzi ze jestem jedyna a tu ?? siedze i placze nie wiem co robic pisze do "mileny" sms jak lubie To robic .. ;/ bozeee nie wiem co robic ..

Gość *dekomoreno*
my mamy wyznaczona date slubu na ten rok. wszystko zalatwione sala orkiestra fotograf wszystko i nie wiem co robic. rycze. wiem na 99% ze mnie zdradza. ze pisze z jakimis babami ze sie umawia ale nie mam mu tego jak udowodnic. Boze chcialabym sie zabic

współczuje ci naprawde .:( my kobiety mamy przejebane zycie jednak ... tylko ze ppatrz, jezeli wyjdziesz za niego to on moze to robic cały czas a wtedy odwrtu nie ma ;/ albo zupelnie na odwrót , niewiadomo w sumie czy zdradza czy tylko pisze z babami ...

Gość *dekomoreno*
kurde naprawde mamy przerabane. juz nawet chcialam sie odgryzc i tez sobie z kims popisac moze i nawet umowic ale ja nie mam takiego charakteru kuuuurewskiego. widac on ma. nie wiem co robic, naprawde. to tak boli strasznie. boje sie teraz to wszystko zrywac musze miec dowody niezbite. zaliczki itd na wesele powplacane i po co to wszystko to chcial jak szuka wrazen gdzie indziej u innej. :( zyc sie nie chce

nie spotykaj sie z niki bo jak wiadomo meskie myslenie " ja moge wszystko Ty nic !" u mnie tak jest on sobie jedzie wypic z kolegami a ja musze siedziec w domu a jak tylko gdzies wyjde z domu to zaraz podejrzenia o zdrade .... roche o drastycznie wygląda jak pisze ale nie jet tak bo rzadko bywa ze spedzamy weekendy oddzielnie

Gość naprawde lepiej dmuchac na zim
facet mojej kolezanki tez rodzina rodzina, dziecko jest, chłop zdradzał ją z jakąs 17 latka, lubił czaciki i ciagłe pisaniny z obcymi...

Gość dajsespokój_
nie ma co mu udawadniać - on wie że kłamie -

Ja bym sie pobawila w te eski, umowila na spotkanie jakas kolezanke wyslala, niech zbada jak to wyglada. A potem zerwala, ale wiesz jak? Nie z powodu 'zdrady' bo to go niczego nie nauczy, ale powiedzialabym ze niezadowala mnie w lozku i ma malego. Itp cos dodaj , znasz go i wiesz jaki moze miec kompleks. To go zaboli :D

Gość *dekomoreno*
ewelllinka my chyba mamy ten sam typ faceta. moj tez moze chodzic z kumplami na piwko gdzie chce a ja jak sie umowie z kolezanka to zaraz podejrzenia ze z jakims facetem. to chore. oni doskonale wiedza ze nas robia w trabe. i nie wiem dlaczego w tym brna.

*dekomoreno* masz moze GG czy coś łatwiej by bylo rozmawiac ... tak chyba to ten sam typ faceta a co do komplekós to nie moge powiedziec ze ma malego bo jest mulatem no i sama wiesz ;D

To powiedz ze malo ruchliwy w lozku jest. I cie nie zaspokaja. Albo nie wiem lol zaskoczylas mnie :)

Gość *dekomoreno*
1462336

Gość boze dziewczynyyyy
dajcie sobie z nimi spokoj. naprawde. nie warto. to nie sa ludzie, to sa emocjonalne hieny, bo ja sobie po prostu nie wyobrażam, ze czlowiek moze po prostu tak krzywidzic drugiego czlowieka, a co dopiero rzekomo "ukochana" osobę. no bo jak to tak. przeciez moglby powiedziec "ej no sluchaj znudzilas mi się" albo "już cie nie kocham" cokolwiek i wtedy moga sobie mieć co tydzien taka nowa milene, miec 20 kont na portalach.. ja tego nie rozumiem, po co tak kogoś ranić? to egoistyczne emocjonalne hieny. dajcie sobie z nimi spokoj.

miałam tylu chłopaków nigdy nie miałam takiej sytuacji. zostaw go w pizdu nic nie tłumacz

był taki mały epizod w moim życiu z pewnym chłopakiem łączyła nas "przyjaźń erotyczna" xD później powiedział mi że mnie kocha byliśmy razem pół roku jako oficjalna para później dowiedziałam się że on ma 4 takie "przyjaciółki" kontakt urwałam totalnie z dnia na dzień nic nie tłumacząc

o kurda :O az cztery o ja jebie ostry typ a zeby kurwa wszystkie cztery zaciazył wtedy to by komedia dopiero była ;p