Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lauraW_878

czas po zapłodniu

Polecane posty

Gość lauraW_878

Zastanawiam się, czy w czasie po stosunku do momentu aż się utwierdzimy na 100% że się udało (czyli dosłownie 2-3 pierwsze tygodnie ciąży) trzeba o siebie specjalnie dbać? czy alkohol,gorąca kąpiel, solarium, nadmierny wysiłek są już od początku zabrononie czy nie ma to wpływu na zarodek? pomożcie !

Gość 35tydzień
każdy dzień od momenty poczęcia jest ważny,choć o ciąży przeważnie wiadomo dopiero ok 4-6 tyg. to od początku trzeba dbać o siebie bo pierwszy trymestr jest najważniejszy. ja miałam planowaną ciążę więc jeszcze przed zajściem juz mi lekaż przepisał witaminy i kwas foliowy

Gość 35tydzień
każdy dzień od momenty poczęcia jest ważny,choć o ciąży przeważnie wiadomo dopiero ok 4-6 tyg. to od początku trzeba dbać o siebie bo pierwszy trymestr jest najważniejszy. ja miałam planowaną ciążę więc jeszcze przed zajściem juz mi lekaż przepisał witaminy i kwas foliowy

Gość lauraW_878
ja też zażywam kwas foliowy. szczególnie te gorące kąpiele mnie zastanawiają-uwielbiam je:) i wlasnie nie wiem czy mogą one doprowadzić do tego, że mimo że dojdzie do zapłodnienia ciąża się nie utrzyma i dostane okres w terminie...

Gość 35 tydzień...
z tymi gorącymi kąpielami to bym uważała nie są wskazane w wczesnej ciązy,alkohol i solarium tym bardziej