Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaEMILKIktc

Ważne pytanie o Oillan!!!

Polecane posty

Gość mamaEMILKIktc

Właśnie zakupilam w aptece Oillan emulsja do kąpieli dermatologicznej,ponieważ córka po zmianie na płyn do kąpieli dostała wysypki, postanowilam zastosowac cos lepszego,ale czytam właśnie że to jest dodatek do kąpieli więc jak ją umyje? Czy ktos z was stosuje tylko to jako mycie ciała?a o włoskach już nie wspomne,przeciez nie umyje ich,a w aptece powiedziala ze nadaje sie do mycia ale sie nie pieni.prosze o odpowiedzi jezeli ktos wie.

Gość no fakt...
ja myłam dziecko w wodzie z oilanem, nie rozumiem gdzie masz problem.. wlewasz do wody i myjesz dziecko (gąbką)...

Gość no już ci mówię jak to jest
wlewasz do wody i myjesz dziecko tą wodą ;) oillan ma właściwości myjące, więc nic więcej nie potrzebujesz do umycia, jedynie włoski możesz szamponem ;)

Gość dokładnie tak tak
wystarczy ten płyn wlać do wody to ma dodatkwowo wlasciowości natłuszczające - nie trzeba oliwek ani zadnych kosmetyków po kapieli lekarka mi mowiła ze tak małe dziecko (jak chciałam myć mydełkiem) nie trzeba myć zadnymi mydłami bo nie jest zabrudzone, a wystarczy odswieżyc samą wodą no albo z tym oillanem czy te oilatum