Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myślicieee

Jak myślicie czy samotna 40 lenia kobieta

Polecane posty

Gość Tristan123
uważam , że jeżeli kobieta 40 letnia chce seks uprawiać to go uprawia.

Tristan - w sumie to bardzo właściwe podejście do sprawy. Chcieć to móc. :D

Polskie Polki są nieszczęśliwe. ale za to Godne :)

Gość Tristan123
Reniu- nikt nie chce kobiety 40 letniej i do tego kasiastej???????? toż to fantazja seksualna 100% 20 letnich kolesi:-)

a wracajac do tematu, jesli kobieta jest taka niezalezna i na co jej jakis glupi fagas to z jakiej racji jest zycie bedzie puste jesli nie przyjdzie taki wlasnie fagas jej przeleciec? gdzie ta niby niezaleznosc ? :O

20 letnich, bo malo jeszcze wiedza i w zyciu widzieli :D a kobiety 40 letnie znaja z redtuba z zakladki "dojrzale"

Gość chyba zes sie nie myl
20 latkowie to maja 40 letnie matki :O sama mam 20 lat i znajomi fantazuja o rownolatkach ;)

Gość Tristan123
renatko dajże spokój bo bzdurzysz maprawdę- mnie się wydaje że 40 latka już niczego nikomu nie musi udowadniać i po prostu robi to, co chce. Mężczyzna nie jest wykładnikiem szczęścia kobiety 40 letniej a raczej 17 letniej:-)

Gość Tristan123
oj poprzedniczko, mało o męskich fantazjach wiesz:-) w życiu się do tego nie przyznają ale mają je :-)

ja mam prawie 40 lat,za niedługo rozwód i powoli przeraża mnie myśl ,że będę samotna bo właśnie z powodu wieku,dzieci nikt nie będzie chciał się wiązać tylko ew umówi się na sex powoli do mnie dociera ,że wypadłam z rynku

Tristan , fantazje na temat 40 latek to chyba tylko internetowa propaganda, bo ja mam towarzystwo 20paro-30paro letnie i nikt za kobietami pod 50 tke sie nie obraca , wszyscy mysla o mlodszych

ja w małżeństwie tego seksu miałam sporo i satysfakcjonujacy był i teraz się zwyczajnie boję,boję się ,że zaczne się starzeć w przyspieszonym tempie,że nie będę miała motywacji do atrakcyjnego wygladania,sama mama 24 godz na dobę ,kobieta przeźroczysta ,ble dół dziś mam.

Gość Tristan123
Renatko nie masz racji, inna sprawa, że zawsze gorzej mają kobiety, które były w małżenstwie lub wieloletnim związku tym będzie o tyle trudniej że przyzwyczaiły się do bycia żoną i określonej roli- często nudnawej - nie bójmy się tego słowa.

No wiec skoro zwiazki sa przereklamowane, nudne i ogolnie be i blee , to po co ludzie ze soba sa? przeciez nikt nie broni i m sie walic bez zobowiazan :O i daruj sobie odpowiedz "zeby wziac kredyt" 🖐️

ale dlaczego przyjmujesz ze twoja racja jest najwazniejsza :D to moi znajomi, wiem co lubia ;)

taki mój mąż-dzieci weźmie raz na miesiąc ,resztę czasu ma wolną ,pójdzie na dyskotekę ,imprezę ,laskę wyrwie,a ja niby atrakcyjna ,ale zawsze dzieci ze mną nie no czuję się pierwszy raz w życiu staro,podrywać desperacko nie będę ,w necie różne typki grasują ,żeby iść do łóżka trzeba jakąś więź stworzyć do dupy wszystko,tylko pasta do zębów

Gość Tristan123
małżenstwo to kolebka rozwoju młodego pokolenia i opieka nad starymi lub chorymi ludzmi, rodzina to instytucja bardzo ważna. Ale nie można twierdzić że kobieta ( czy mężczyzna) bez faceta nie może być szczęśliwa

zostaje ruchany kolega :( a podobno kobiety po 30tce nie potrzebuja czulosci, uczucia tylko penisa????

ja potrzebuję wszystkiego

Gość elalala po
a podobno kobiety po 30tce nie potrzebuja czulosci, uczucia tylko penisa???? dokladnie tak jest :)

Gość elalala po
mi wstarczy, ze mnie dobrze przerucha,w sumie to moglby nawet nie miec twarzy, wazne ze sprawna palka ;)

Bez przesady. Kobieta po 30-stce to jednak nie jest kawał dechy. :D

Gość mariolla80
a wracajac do tematu, jesli kobieta jest taka niezalezna i na co jej jakis glupi fagas to z jakiej racji jest zycie bedzie puste jesli nie przyjdzie taki wlasnie fagas jej przeleciec? gdzie ta niby niezaleznosc ? no wlasnie ?? :D