Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asia5545

Modlitwa 2 latka

Polecane posty

Gość PUK PUK!
buahahahaha :classic_cool: 0/10

Gość gdssd
modle sie razem z corcia i odmawiamy Aniele Boze..

Gość oojjjeeejjjeejj
jakie smieszne ty tam wyzej ja tez sie modle z moim malym ; dobranoc ci boziu ja juz ide spac bo jutro raniutko znowu musze wstac spokojnie i cicho przespie cala noc po dniu pracowitym boziu dobranoc...

Zasypana ubrankami0 - nie pytam sie o opinie tylko o to jak to robia mamy i Twoje opinie mnie akurat nie interesuja na ten temat. Pytanie brzmialo : "jak" a nie "po co". Umiesz czytac tekst ze zrozumieniem?

Gość u mnie nie wygląda
bo jej nie ma.

jak mial dwa latka to byla prosta i krotka modlitwa: Boziu Boziu daj mi zdrowko i szczesliwie przespac nocke, amen :) Teraz jest Aniele Bozy.......

buszmenka - ok - teraz to 3 latka? oojjjeeejjjeejj - ma fajna modlitwe

Gość mamili
ja też się modlę z córcią, ale my się modlimy aniele BOŻY a nie Boże, bo anioł to nie Bóg...

modlimy się do Jesusa i tylko do Niego . Tylko własnymi słowami, dziękując za różne rzeczy, które się wydarzyły, ale też za to ,że mamy ciepły dom, jedzenie itp. A potem prosimy o zdrowie, i różne takie co nam do głowy przychodzi...tzn w 90 % ja mówię a mała słucha ale już coś próbuje mówić sama, a najchętniej i najgłośniej AMEN :P Jestem ewangeliczną chrześcijanką, stąd brak "klepanych " modlitw i modlitwa tylko do Boga a nie aniołków, chociaż aniołki pewnie bardziej dzieciom "przemawiają" do wyobraźni hehe

Gość kuiii
oojjjeeejjjeejj -swietna modlitwa.....

Gość eeeeeeee????????
W ogóle nie wygląda, nie indoktrynuję tak moich dzieci.

Gość mala ikea ...
Moja corka ma 2,5 roku iuwielbia sie modlic, klekamy cala rodzina ... ona wola wszytskich. Mowimy Ojcze nasz, Zdrowas Mario i Aniele Boze ... czasami prosi by powtorzyc. Nie widze w tym nic zlego ... nie zmuszam dziecka.... dzis byla zmeczona wiec powiedzial tylko dobranoc Boziu i poszla spac.

eeeeeeee???????? - to proponuje zrezygnowac ze swiat (po co taka szopka, komunii itp).

Gość taaaaaakkjhasna
w sumie różnych wyimaginowanych przyjaciół i znajomych dzieci mają, to i z "bozią" sobie poradzą

Gość a my się nie modlimy
.

Gość eeeeeeee????????
Nie musisz proponować, nie odstawiam takich szopek.

Gość Tak pochodzisz sobie
Oj ja już ze 20 lat o tym nie słyszałam:D żeby się modlić wieczorem? Kiedyś jak jeździłam na wieś to ciotka z wojkiem klepali pacierze przed snem :D hehehehhhe

Gość csfcgdfdfgxgf
imie ojca syna ducha amen papa

hm... zawsze mnie dziwi taki dualizm ludzi, swoista schizofremia... jak swieta (Bozego Narodzienia czy Wielkanocy) - to wielkie halo, zakupy, dania, koledy, jajka, pisanki bo tracyja musi byc...Komunia - sukienki, krzyzyki na prezenty itp a potem ktos pisze o modlitwie dwulatka to sie okazuje ze idiota, indoktrynujacy swoje dzieci. Troche to denerwujace. Jak sie nie podoba religia to won - na swieta kupcie sobie flaszke, nie strojcie choinki, nie puszczajcie koled, do komunii nie posylajcie dzieci i w ogole puknijcie sie w leb - jak wam sie nie podoba religia to won od religijnych swiat.

dziecko powinno być świadome tego co mówi ale durne jesteście ehhhhhhhh