Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czaarnaa

włosy. jak przejść z bardzo ciemnego brązu do jasnego brązu ?

Polecane posty

Gość czaarnaa

proszę o poradę.. nie chodzi mi o drastyczne przejście , chciałabym mieć trochę jaśniejsze włosy, mam dosyć tak ciemnych..

Gość też mam ten problem...
Jaka to mieszanka?

Gość czaarnaa
taaa słyszałam, słyszałam. Zastanawiam się tylko czy dałoby radę obejść się bez tych róznych rozjaśniaczy , dekoloryzatorów itd .. jak wspoamniałam nie chcę mega jasnych włosów, chociaż o jeden czy dwa odcienie jaśniejsze... zastanawiam się czy da rade zrobić to farbą

Nie da rady. MI osobiście wszystkie farby łapią na czarny raz kupiłam blond z ciekawości,liczyłam,że może taki i to samo było... Ja też obawiam się rozjaśniacza

Gość czaarnaa
to nie ciekawie.. a bardzo ciemne masz włosy ?

też bardzo ciemny brąz. Może dwa tony brakuje mi do typowo czarnego

Gość przyprawa maggie
ściąganie koloru bardzo niszczy włosy, jest ryzyko że się wykruszą. Ja z ciemnego brązu do własnych blond zeszłam w ciągu 8 miesięcy pasemkami. idź do dobrej fryzjerki :)

ok ale pasemka to też chyba rozjaśniacz? po nim włosy też się mogą wykruszać

owszem jest ryzyko wykruszenia włosa... ale to tylko przez głupotę bądź nie uwagę... wiadomo że jak taką mieszankę będzie sę trzymało 2h to normalka że można zostać bez włosów ...

Gość czaarnaa
nie jestem przekonana do takich mieszanek nadal, chciałabym zrobić to farbą... :( ale to chyba nie możliwe

JA wiem z doświadczenia,że nie da. Może jednak ty masz inne włosy?

Gość gbgbgfg
polecam domowe sposoby jesli to tylko 2 odcienie to powinno pomoc... kup szampon przeciwłupiezowy np. nizoral nałoz i zostaw go dłuzej na włosach efekty widac juz po pierwzym uzyciu

ffvfvf a może po prostu nie nakładając nadal kasztanu kolor Twój się sprał z biegiem czasu? jeśli nie to czym robiłaś włosy? po jednym razie farbą rozjaśniłaś włosy?? :D

Gość kapsil
Ja mam ciemny blond. Zafarbowalam wlosy na mrozny blond syoss. Wlosy tak jak oczekiwalam byly jasniejsze, ale nie blond, tylko taki miodowy (nawet ladny). Te farby akurat nie nisza mi wlosow, dlatego teraz znowu kupie ta sama i zafarbuje i znowu beda jasniejsze.

Gość z castinga ładnie
ja mam bardzo ciemny brąz, końcówki wpadają w czarne. Chciałabym jasny rudy, ale muszę poczekać, bo dopiero niedawno mi włosy się poprawiły i przestały wypadać, obawiam się że i przy rozjaśniaczu, i przy mieszance by wróciło wypadanie i bym została łysa :(

Też mam włosy ciemny brąz i jak chciałam mieć jasny brąz to kupiłam farbę l'oreal preference odcień ciemny blond, czy coś w tym stylu. Wyszły jasne brąz i kolor długo trzymał.

Gość gvgbt
napisałam przeciez ze szampnem przeciwłupieżowym sie pozbylam rudego koloru, jakbys była dobra fryzjerka wiedzialabys ze rudy jest najgorszym kolorem do sciagniecia a juz szczególnie nie farba a szampon koloryzujący i takim własnie mialam robione jak widac ta metoda dziala

Gość ile koszt
ile kosztuje taki sciagacz koloru?

Gość gość
Zmywacz Koloru do Włosów - UBER HAIR Niepowtarzalny Zmywacz Farby Do Włosów ÜBER nie zawiera żadnych szkodliwych środków! Bez wybielaczy, utleniaczy czy amoniaku, dzięki czemu jest bezpieczny dla włosów, nie niszcząc ich i nie wpływając na ich strukturę!!