Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karoten 30

Co robic w dzien wolny w Londynie gdy nie ma sie dziewczyny

Polecane posty

Gość prawdziwaowieczkabozameee
I mieli mi wteedy dac papiery i mnie olać - odesłać do sierocińca i tyle. Że nie mam rodziców, ale nie. Bo ja pamiętam, że płakałam przez ten seks. I to tacy głupi ludzie, że nie wiadomo jak sie w ciąże zachodzi - chyba ustami też, ja pózniej nie wiedziałam co oni pierdzielą wszyscy i sie odsunęłam. I wiecie - lepiej żadnej rodziny niż taka i był koniec. I tyle. No i mnie krytykowali, że chyba lubię mieć w ustach bo nie poszła na policję. A ja sie zastanawiałam kiedy iść na tę policję bo wiecie - czy to sie da usuownić bo sie je, pije się dużo, a jak mi wsadzi w tyłek to tam jest dłużej dowód wiecie. A w ustach jest ślina, co jest w tej ślinie i się bałam, że mnie wysmieją. Tak było i tyle :( I koniec. I zostawało mi sie powiesić, a ze przez biegi straciłam pamięć to dopiero dziś mi się to przypomina i tyle. Bo co? :(

Acha i wiecie , i tak zaraz nie miałam tego najsw. sakramentu i tak. Bo zaraz wiedziałam, że pierdzielą że USTAMI się w ciążę - pieprzą. Acha że żyrafa może tak czasem zajść i człowiek. USTAMI powiedziałam? Wy pieprzycie. W usta sie całuje mówiłam, a nie się wsadza. Jedzenie. Nie do ryja też sie wsadza. Co się wsadza? Jedzenie - tam tez jest jedzenie. TO JEST ZAPŁODNIENIE a nie jedzenie. Nie jedzenie - nie jedzenie jest na obiad i tyle. I zaczęły sie kłotnie bo sie ie chciałam zgodzić, że można wsadzać do ust penisa kobiecie i się spuszczać do ryja - To by dzieci wychodziły ustami a przecież to nie ta dziura. I to miałam ok. 8 lat jak tak sobie farbiłam. Ale dostawałam w dupę za swoje poglądy...religijne, ale dalej tam swoje i tyle. Że to bez sensu wszystko i tyle. Człowiek musi jeść żeby rosnąć - no co to nasienia mam sie najeść? I ze to jest Najsw. Sakrament i że to w kościele mówiłam. A ojciec na to, ze mnie zatrzaśnie. i że ja chodzę na religię i tam nikt takich rzeczy nie mówi. To chyba 6 lat miałam jak sie postawiłam wiecie. I tyle z całości. I oni że mnie mieli na religię nie posyłac i koniec wszystkiego bo jak się ludzie dowiedzą to po nich i tyle. I tak było. A ten brat zamiast mnie wspierać to na mnie - nie przeszkadzaj starszym, tyle się można dowiedzieć. Chyba za to został tą laleczką w wózku i chcieli go podpalić. A ja byłam sama jak palec. Seks mi sie wydawał czymś naturalnym jak PORÓD. Tylko dużo krwi i tyle. Dużo więcej. I mi sie nie dali - wcale nie musi być krwi, wcale. No i widzicie taki bezsens. Takie dzieci się odsyła do sierocińca , najwyżej tam je pogwałcą i są normalne, a tak? Co to z takiego dziecka? Jeszcze ile się musiałam modlić za tę rodzinę. Jedna ORGIA. Każdy z każdym. Tak bo mi sie oni kojarzyli Z ORGIĄ. Nawet sie tak nazywali i tyle. I tamcie już wtedy żałowali tej adopcji i wszystkiego i wtedy ludzie przestali wierzyć w policję. Boże co tam sie dzieje - wieczne larmo i nic się z tym nie da zrobić. Coś strasznego. Ci kariera, te dzieci OŻARTE - tak sie bić, spite na amen. Czyli rzeczywiście byłam spita bo co się tak ZARŁAM Z TYM BRATEm i tyle :( I koniec :( Ale chyba Bóg mnie upił żebym nie widziała... i tyle. Ale ta policja - za pózno chciałam iść na tę policję. On mi co noc wsadzał do dupy, żebym UWIERZYŁA W NAJSW. SAKRAMENT a ja nie chciałam. Bo to się je i pije I KONIEC. Mówiłam, a nie wsadza. Wsadza sie członka, ale na dole, a nie do ust mówiłam i to wszystko są grzechy i z tego trzeba się spowiadać, a ja nie musze bo ja ...WIDZIAŁAM CHMURKĘ i tyle. I ja nie mam grzechow. A na pewno nie ciężkich. Ale 8 lat to już miałam grzechy ciężkie - przez kuzynkę. Wiem dlaczego i całą dygotałam przy spowiedzi. Czy to powiedziałam to nie wiem, ale... żaluje tego no ale tak sie stało... :(

Wiecie co - i tak by mnie nikt nie chciał - ale miałam rację jakby to był Najksw. Sakrament to by dzieci wychodziły ustami, tyłkiem i SPODKIEM bo mówiłam , że spodkiem. Bo nie umiałam nzawać TEJ DZIURY. Tak mówiłam. Że spodkiem dzieci wychodzą. No i nie umieli mi tego obalić. Ustami też wychodzą powiedzieli a dupą? WE ŚNIE powiedzieli, że dzieci wychodzą ustami. We śnie? Takie malutkie dzieci? przeciez człowiek jak sie rodzi to jest duży. Takich malutkich dzieci nie ma - to by leżały w wózkach, a przecież to niemożliwe. No , no i jakoś tak nigdy nie chciałam lalki przez to, żeby mi OŻYŁA i by było dziecko, a tam miś to nie ożyje, jeszcze NIEUBRANY to nie OŻYJE ale MÓGŁBY i tyle. I koniec. No i tak myślałam, że mi to dziecko wychodzi tymi ustami. I tak były gwałty oralne tłumaczone wiecie. Że dziecko się rodzi w nocy, i tak powstały lalki. Ale to wiecie - z ust są wymioty ja rozumowałam bo chodziłam często struta i rzygałam. Z tyłka górno - no to wiadomo , a tam są siki powiedzieli mi. Ale to nie ta dziura powiedziałam - a własnie że ta sama. No i tego nie umiałam wytłumaczyć. Czemu on nas tak stworzył , że sikamy. No i dałam sobie spokój i ratowała mnie ta chmurka bo widziała chmurkę i tyle :( I koniec :( No to daj jej święty spokój , najw. gwałt zbiorowy że nie chce wziąć Najsw. Sakramentu do ust. Najsw. Sakrament ja mówiłam? TO BYŁO DZIECKo, które się rodziło w nocy. I że tak nie boli. I mówili że dzieci powinny rodzić się ustami, być malutkie, wtedy to nie boli. A tak to boli. I tyle. I są za duże. Takie tam głupoty. No to był Najsw. Sakrament. To nie wiedzieli. I dlatego chyba myśleli, że ja jestem nieuświadomiona. I poniekąd byłam powiem wam, ale ten poród i krew to mi jakoś tak zostało i TAK i tyle. Może z tego, że hodowaliśmy zwierzęta i tyle. I wtedy już przestałam sobie pozwalać na jakieś wsadzanie, wzięłam się do nauki i nikt nie miał szans i postanowiłam że w przyszłości coś będę robić z przyrodą bo reszta nie ma sensu i tyle. A najb najsw. sakrament co to w ogóle jest? Że naukowcem będę posatanowiłam. I tyle :( A miałam iść na policję i dzis wszystko chwycone za pysk ale nie poszłam bo już sie ojciec nie osmielił mnie ZAATAKOWAĆ. Bo ja mówiłam, ze mnie ATAKUJĄ w domu. Jakieś DUCHY mówiłam. I sie smiali. A duch też był - ZŁY DUCH i tyle. W kuchni. Żebym nie stała o gary. I tyle. I nie stałam. I żle? dobrze? Nie wiem. Gotować nie umiem i tyle. No bo żeby nie było, że będę kucharką , od tyłu i ktoś mnie kropnie w pracy, to już było bez sensu. i do dziś jest... :(

Wiecie - czyli takie rzeczy to były, że jak pierdzisz to rodzisz i to nic nie boli. I trzeba chcieć takich rzeczy. Albo dzieci rodzą sie pod językiem i wychodzą i to też jest poród. I ja chyba zaczęłam krzyczeć rodzę , rodzę i tyle :( Albo sie bałam, przez to spałam tyłem, najwyżej urodzę dupą myślałam, to tak nie boli jak wsadzanie do ryja żeby urodzić. A wiesz jak boli na dole? Tam boli najbardziej. I tyle. No to co - ale to jest normalnie mówiłam i ja chcę mieć takie dzieci. No to na nie nasrasz. Nie nasram. Nasrasz bo dzieci należy należy mieć w dupie i ciągle ta sama gadka. Tyle to warte - dzieci , dzieci tyle to warte. I ja się nie dałam wiecie. Z czasem - oddzielni ludzie, obcy. I że nie dadzą mnie do sierocińca bo tam pełno takich dzieci - rodzą się ubrane mówili, nie nagie, ja tak mówiłam i tyle. I takie gadki były, ale chmurka zła, Skarbek nic - takie życie :(

Miałam iść na tę policję, nie? Ale za bardzo się bałam że ta zyrafa naprawdę może urodzić tymi ustami. I że nie ustami wychodzi dziecko tylko dołem . A to i tak żle myślałam - tak gdzie wlazło tam musi wyleżć. A co na to nauka - ja na to. A to poczeka jak będzie o porodzie. A porod - to wiadomo pełno krwi mówiłam. A seks ? Co tam będzie o seksie? A nic - powiedziała pani od biologii i mnie olała. I było cicho. I tyle. I wszyscy mówili że aż dziw że chodzi ubrana bo jej matka latała po nagu w kościele bo miała Najsw. Sakrament i zaszła z księdzem. Zakonnica. Tak mówili i że nikt tego nie chciał. Nawet nie wsadził jej do cipy tylko do ryja sie spuścił, zaraz zaszła. Taka to była ANGIELKA i że była Polką. Ją POMÓWILI a to BYŁA ANGIELKA moja matka i ja wiem czyim była dzieckiem i tyle. I koniec :( I nic węcej nie powiem bo nie dostanę żadnej pracy. A wy sobie wsadzajcie gdzie chcecie. I wiecie - póżniej sie zaczęły poronienia i dzieci wychodziły z 1 dziury. Najpierw może nie, ale na koniec tak I ZAWSZE TAK BĘDZIE bo tak miało być. I tyle. A reszta była poroniona. Albo mówili, że te poronione miały się wiecie inaczej urodzić - ustami, tyłkiem. A nie tak. I że miały być ubrane dzieci, a tu gołe. Takie rzeczy ludzie opowiadali, że świat jest pustynią, jedyne co istnieje to rodzina. Na wsi była taka patologia. I tak własnie przepadła ta święta brygida Szwedzka bo dzieci nie były jej , były ze służbą zrobione, kłamała jak chyba wiecie , mówła, że przez usta. A przy porodach nikt nie był, ona w ogóle nie rodziła. To chyba jest jedno kłamstwo wszystko i tyle. Faustyna nie i jeszcze jedna bo by mi sie przyśniła a tu nic wiecie nic. Święty Paweł jest OK. to jest prawda. Ale ta brygida szwedzka to jest WYMYSŁ czyjś . Choć swięty Pawel też mi sie nie przyśnił , ale wiem że istniał i tyle. I ma się dobrze i zawsze tak będzie ale ta Brygida to nie mam pojęcia. To chyba od niej jest bajka o czerwonym kapturku wiecie. Ze w Polsce czerwnego kapturka wilki zjadły, żeby ograć Najsw. Sakrament tutaj i tyle. A takie rzeczy i tyle. Hmmm spadam na razie i tyle :( I ona chyba w ogóle nie miała dzieci, same poronienia - ja nie wiem. I dlatego pozwolili zakon załozyć. To się jeszcze dowiemy - w każdym razie jest święta i już. Chyba zaczęła ta moja rodzina Przybrana schodzic na psy jak zaczęli pomawiać sw. brygidę szwedzką że miała okres i nie chciała sie walić. Bo jak masz okres to MUSISZ chciec a jak nie to nie. Same bzdury i tyle jak dla mnie. W każdym razie to wszystko co napisałam jest prawda a jak miałam około 10 lat to moje życie było HERBATĄ. i niczym wiecej. Uwielbiam pić herbatę mówiłam i chodzić z ojcem do łózka - ja tu chyba tak pieprzyłam wiecie. I przez to mnie nikt nie lubił. Że ojciec mi rodzi dzieci ustami. No tak musiałam pieprzyć i chyba nawet już mam jakiś poród. - Brygida Szwedzka mówili. - A nawet 2 porody mówił jej ojciec i że dzieci są w sierocińcu i tyle. I moze to jest prawda? kto wie słuchajcie. I tyle. A póżniej postanowiłam że urodze tyłkiem, ale nic nie wiem czy urodziłam i tyle. I koniec...

I wiecie - to co teraz myślę wiem od mojej biologicznej matki. I tak mi z tym ciężko bo urodzono mnie NORMALNIE i tyle. Bo byłam normalnym dzieckiem. Nie - ty byłaś KRASNOLUDKIEM mi powiedzą. Bo nie stoisz o stały arbajt. To byłaś krasnoludkiem ty kurwico. I co na to moja matka? Przebacz bo mają rację. Normalny był twój brat i dlatego ma normalne imię a ty nie. I widzicie - myślałam, że byłam normalna, nie. I cała ubrana. I myśleli, że urosnę ale nie rosłam i to nie była moja matka tylko ja jestem z ptaka jakiegoś chyba. Ja nie wiem... ach powiem wam -wszystko gdzieś bo muszę chodzić do kościoła bo po mnie. Moje życie to rEINKARNACJA mi mówią - nie moje życie to StAŁY ARBAJT tylko mi nie wyszło. Bo mnie pomówili, że się nie urodziłam normalnie. Że jestem OSTATNIM KRASNOLUDKIEm i dlatego taka ważna. A ja byłam normalna. Normalne dziecko z zakonnicy? I tyle :( Ale wiecie - ja widziałam wędrowca i ja wiem jaki on był. Jaki on był DOBRY. Tego nie ma nigdzie, że on miał dobre serce i był moralny. I poszedl i tyle. Tylko lwy i krasnludki. I nic więcej. Ja nie jestem krasnoludkiem. Ja jestem KOBIETĄ mówiłam. I tyle mi zrobicie. I jestem moralna. Krasnoludki nie biorą do gęby póżniej mówili - lwy biorą. No to jestem lwicą. Przez was. A przecież... jestem człowiekiem i mam duszę i chcę być taka jak kiedys ale nie umiem. I tyle. Nie umiem bo nie piję. A kiedyś piłam. Piwo z puszki. Jak moja koleżanka - żebym sie ożarła. Bo to szkoda słów. Ona pije piwo a nie herbatę. Taki sam kolor. Jak to udowodnisz. To nie jest piwo - to są SIKI. W tych puszkach są siki tak mówią... :( A tobie z tyłka wydziela sie dym... nie dym tyle... Na razie :(

No to mam 2 dzieci ustami - 2 dziewczynki. Miałam 2 lalki w sumie . Jedną wyrzuciłam to umarło. I tyle. Dzięki mnie było trochę niej poronien i koniec. Mam nadzieję, kilka kobiet urodziło DZIECi. I koniec. - To miały urodzić Najsw. Sakrament im powie kiedyś Bóg. Jak ty. coś ty to urodziła? 2 potwory. Jak moja matka. Nie - ona urodziła normalne. Jedynie, że umarły i je ma. A ty? Ty nawet brzucha nie miałaś bo nie zasłużyłaś. Co ty to robiła? brałaś do ust, żeby nie isć na policję bo się tak bałaś że ktoś sie dowie, że bierzesz do ust, żeby nie zdechnąc z głodu bo w zyciu trzeba sobie radzić samemu, nawet małe dzieci powinny mieć pracę , a ty niemiałaś. Z czego chciałaś żyć? Ani uczyć się ani nic. Ty już tego nie pamiętasz, ale ja pamiętam. I tyle :( I tych moich dzieci nikt już nie chce słuchajcie. Błakają się jako sieroty. Co to są sieroty? Nikt ich nie chce. Jedyna sierota która ktoś chciał to Ania Shirley. Co ty pieprzysz? Sieroty sie adoptuje. Nie to nieprawda. Nikt nie adoptuje sierot. Jedynie moja matka. Sieroty są jak ktoś sie do dziecka nie przyzna, jedynie Ania Shirley była traktowana dobrze, reszta żle i tyle. I ty . Nie ja byłam traktowana żle. No to ona też. Nie - ona nie. A dalej? Dalej wszystko jest dla kasy i tyle :( I ONA tEŻ. A ta pisarka? Czy smaży się w piecu? Nie. A ona. Tak. A czemu ? Bo nie miała stac o tego meża. A czemu? Bo był dla jej koleżanki. A czemu? Bo lepsza. Lepsza ona więcej pracowała. Ale bogatsza. Ale on był biedny. Ona także. I co chcieli jeść? No cóz... czyli cała książka jest prawdziwa, ale reszta jest do dupy i tyle. I koniec. I wiecie byłam naiwna że urodzę normalne dzieci - najwyżej jakieś potwory. Wszyscy to widzieli i dlatego mogłam sie uczyć i tyle. A ona też i miała za mąż nie wychodzić. A ona? Ona wyszła za mąż a tutaj... potwór za potworem. - A największy potwór to jej mąż bo o nią stał i miał się rozwieść. Czemu? Bo miała czerwone włosy. A to mu sie podobało. To był głupi... hmmm cała Kanada jest do pieca i sobie to zapamiętaj. Wszyscy powinni dostać w ryja za te lasy. Ale ty i kwiat paproci... lepiej sobie ogól głowe...tyle znaczysz. A to prawda. I nie czytaj tyle książek bo to SKANDAL każda ksiażka to skandal. A zycie? To głupoty. I tyle :( Wiecie - ja nie jestem krasnoludkiem ja jestem normalna. To pomówienie. Inaczej Pan Jezus by nie przyszedł. On nie lubi krasnoludków i tyle. Ja też. A Ania shirley była krasnoludkiem i nikt jej tego nie powiedział wiecie dlatego chodziła ubrana i nie stała o Najsw. Sakrament. bo krasnoludki tak sie zachowują i tyle. Ona miała stać o Najsw. sakrament i biegac w kościele po nagu, a ona? I tyle :( I dlatego nie chodzi sie do pustego koscioła bo można spotkać tam kogoś kto biega po nagu. Po co? Bo sie pali. Co? Najsw. Sakrament. Pali sie ? To trzeba go ugasić i tyle. I wszystko olać. Nie trzeba zamknąć drzwi i wyjść. Tak jak zamknięty jest Najsw. Sakrament. ZA DRZWIAMI. Tak sie zaczęły drzwi wiecie i to mi ratuje życie. Że jest zamknięty. A jak jest wystawienie? To w kaplicy Miłosierdzia Bożego bo tam jest OBRAZ Pana Jezusa i należy sie zachowywać. CO NAJWYŻEJ MOŻNA LATAĆ po nagu i tyle. I widzicie - o co chodziło z Brygidą szwedzką? Pozbyć się rodowodu. I tyle :( I widzicie dlatego Brygidki mogą mieć dzieci, bo św. Brygida nie miałą ANI JEDNEGO DZIECKA. Same poronienia!!! A wszyscy mówili Najsw. sakrament i że krwi nie było. I tak sie zaczęły dzieci Brygidek, a jak zaczęli słuchajcie jej mówić skąd sie biorą dzieci to dopiero ojciec ją uratował że z POCHWY wychodzą i ma przestać robić z siebie partyzantkę. tak jej mówił. Bo jej łeb utrzaśnie a tamci ją zatłuką. Tamci - czyli jej dwór. Z zachodu. Z zachodu ten ojciec siewkurwiał wiecie - to z Polski wszystko. Matko ile ty masz krasnoludków w buzi. bo było , że krasnoludki biorą się ze śliny. Bóg cię za to wszystko potępi i tyle. I wiecie - ona chyba miała 3 swoich dzieci, ona umierając w ogóle nie wiedziała które dzieci są jej , które nie jej. Skąd te dzieci sie wzięły, tam było pełno dzieci tak jak w Polsce. Wszyscy na nią. I tyle. BO w Polsce dobrze nazwali te dziurę SPODEK, a tam nie wiedzieli co z tą dziurą robić SPODEK - tak mówili na to w Polsce - tam nic nie ma to boli. I wiecie - tam jest pełno krasnoludków. Dupą już nie rodzili, ale krasnoludki są tam . No to nie - to krasnoludki są z tyłka tam , a nie wiem.... z ust powinni być krasnoludki - pózniej się zaczęli kłocić. I dlatego święta Brygida na koniec poszła do zakonu i uznała, że kobieta powinna mieć 1 dziecko NIE WIADOMO SKAD. I tak sie zaczął Najsw. Sakrament a raczej skończył bo wiedziała tyle co ja i koniec. A to już było tez żle bo dzieci podmieniali wiecie - co to tam było to nikt naprawdę nie wie. I tyle :( Jedyne co istnieje to czas i stały arbajt, ja tak uważam. A reszta? :(

Czyli była pomówiona o podrzutka to był jej ojciec. I on ją uratował bo ją żle nzwali. Mieli jej dać inne imię. I tyle. Od razu zakonne się smieją - taka była. Te 10 poronień ją ratuje na zawsze. Dzieci były podrzucone i w ciuszkach. Miała wiedzieć , że to krasnale i tyle :( Nie wiedziała myślała,że jej , że ma Najsw. Sakrament? Najsw. Sakrament? Lali Polacy - to po nagu. W ubraniu. bez przesady. tak jak nas stworzył Pan Bóg. Bo nie dawała po nagu i dlatego odbierali jej dzieci - tak myslała. Ale nie rozumiała czemu ma męża. Powinien sie z nią rozwieść. A ból ktoś zapyta? Już wtedy były tablety, ale wystarczyło ja całkiem spić - spała i rodziła martwe dzieci. A myślała, że krasnale. A mąż mówił że normalne i tyle. I cały czas takie coś... i tyle :( I co wy na to? Ale horror. Ale Bóg taki nie był. Miał puszkę w plecaku i butelkę wina... hmmm... nie miał majtki mowi mi, ktore mam odebrać na policji bo mnie widzieć w Niemczech nie chcą. To nie moje? A czyje? To jest pomówienie. - No dobra to już cię piperzymy. Zamierzałam chodzić bez majtek? - nie zamierzałam ich wszystkich ograć bo byli NIENORMALNI. A najgorsze zero wyszłaś ty. No właśnie bo se chciałam trochę dychnąć. A pracy? no a gdzie. W domu sie dycha, poza domemm się nie oddycham. Ja nawet w domu nie dycham im powiem - ja mam 2 dzieci, wiecej nie chce. UStami mi wyszły. Co wy na to? Tak tu wszyscy uwaaja. I mają rację im powiedzą. Faustyna też ma 2 krasnoludki. W piekle. A ty nie - twoje sie błąkają. A czemu? Bo nikt się za nie modli. Warto to sie modlić za krasnoludki. Pewnie. Zawsze można spróbować. Przynajmniej nikt Ci w życiu niczego nie zarzuci. I tyle :( Hmmm...no to sie pomodlę. Nie- to strata czasu. A zresztą? Rób co chcesz. A miłość? Czy warto sie modlić o miłość? Nie wiem. Może i warto... A po co ci miłość. Żeby mieć dzieci z MIŁOŚCI. A bez miłości nie mozesz mieć dzieci? Mogę ale ile . Już mam 2 bez miłosci. Znowu to samo? I co one robią? Mają sie w co ubrać? - Nie mają - no to jak one żyją. Uciekły do Afryki, zbierają tam na samochód. Wyślij im trochę ubrań i je olej. Krasnoludki w ogóle się nie modlą i sa podłe. A Ania Shirley była podła? Nie ona nie ale jej mąż. Co mają robić krasnoludki żeby mieć sie dobrze? Jeść i pić. To musza zarobić, nie? No tak - muszą zarobić. Jak ty to sobie nie myślisz? No to ja też jestem krasnoludkiem. I musz eharatać na chleb. Nie ty nie musisz. Ty se możesz pojeździć. Autem? Ono mi sie psuje. No jeszcze mżesz jechac na wycieczki. Po co? Pomawiać krasnoludki? Jakie tam krasnoludki to normalne dzieci. Normalne dzieci - jak las pełen wisielców, co? Wisielców? Kransoludki sie nie wieszaja. krasnoludki umierają we śnie. A czy chcesz umrzeć we śnie? NIe - chcę przyjąć przed smiercią Najsw. Sakrament i oleje. Oleje to zeby wzdrowieć są. No to Najsw. Sakrament i umrę. Jak się wyspowiadam. Jak? Porządnie. Będę mieć spowiedz generalną i wtedy umrę. Dobrze? Dobrze - odpowiada Pan Bóg. tak może być i tak sie to zakonczy. Na razie możesz się tak spowiadać jak sie spowiadasz - ty w ogóle nie wiesz co ty pieprzysz. Uważaj, żeby ci miś nie ożarł lub żeby ci nie ożył w ŻOŁĄDKU jak se pojesz. Bo ludzie mieli jeść rośliny, a zwierząt nie bo im OŻYWAŁY W ŻOŁĄDKU i WYDAWALI ODGŁOSY. I tyle :( Stad są wszystkie odgłosy jedzenia, a mlaskanie? To jak nie stoisz o język. No dobrze bo trzeba stać o język a nie o zęby. A czemu? Bo i tak wylecą. Nie nie wylecą trzeba stać o Najsw. Sakrament to wtedy nie dzieje się nic. Pewnego dnia człowiek chce księdza , spowiada się, on go rozgrzesza i daje mu Najsw. Sakrament lub nie. Zależy czy na to zasłuzył. I teraz pytanie - czy ja zasłużyłam na Najsw Sakrament przed śmiercia? Nie wiem Boże - może tak a może nie. tyle złych spowiedzi, jedynie, że łażę do kościoła i ICH SŁUCHAM. No w spowiedz ty to wierzysz. tam jest Pan Jezus. tam jest ksiądz - ale przez niego mówi Bóg. DUCH ŚWIĘTY. Oni mówią, że tam jest zastępstwo? Czy to jest prawda? Że zastępują Pana Jezusa? A czy jego sie da zastąpić? Nie. No to tam jest Duch święty - czasem któryś powie coś mądrego i tyle. Pomimo tego jaki jest. i to wszystko. Ale nie musi bo ma rozgrzeszyć. A Bóg każdego nie rozgrzeszy. A mnie rozgrzeszy? Ciebie NA RAZIE też nie bo łazisz po rozgrzeszenie gdzie indziej. A co mam robić? Masz stać o stały arbajt. Ale Panie w Polsce są same wały. W szkole- gdzie indziej nie. Nie - wszedzie są woły, jak my wyglądamy? A Niemcy? Czy tam jest lepiej? No trochę jest lepiej. Są lepsze miasta. A wiocha? porządek. No to też se zrób porządek i ich olej i nie łaż za dużo do spowiedzi bo to bez sensu , stój o mnie, jak nie łaziłaś do spowiedzi to nie łaziłaś wcale, a jak łazisz to wszyscy chcą cię zabić bo już chyba nikt nie łazi tylko ONA. I po co? to i tak bez sensu liczy sie Najsw.Sakrament. A GRZECHY? A jczy wy macie jakieś grzechy pyta Pan Bóg? No żadnych. Żadnych - a ona wam powie, że to 1 grzech jest i kto tu ma rację? Wy czy ona? Jaki grzech? Najsw. Sakrament to grzech? A państwo? A jak wy wyglądacie z tym państwem? To też jest Najw. Sakrament. Czy to tak wygląda? Łyse jak pień to jest, a tu - jeden LAS wam powie SKARBEK. jak chcecie mieć najksw. sakrament w polsce to se WYGOLCIE te lasy bo tu i tak pustynia, po co wam te kościoły? Ście tego nabudowali. te ludzie - to same krasnoludki, jak te górniki. Czy oni mają oczy czy lampeczki? Nikt nie wie. Ale żeby nie było, że pod ziemią nie ma ani żywej duszy. jest pełno, a czuwa nad nimi skarbek. Do piekła Bóg nie chodzi, ale pod ziemie schodzi. jeszcze. Niech będzie że sie nimi opiekuje. Tyle to wszystko znaczy. Mordercami. Do piekła nie bo by sie usmażył, tam wysyłają Maryję bo tej wiecznie zimno to sie idzie zagrzać, a reszta? Robi co chce. Nawet święci. Niektórzy już mają orgie w wyobrażni. Jak ta co to pisze - powie wam Bóg, ale ta to spławia w wyobrażni, a oni o to stoją. I żeby nikt nie miał zalu, ze stałam i do dziś stoję o dwór angielski bo był najbardziej moralny i koniec. Reszta to strata czasu - banda krasnali. Ale jeden dwór był normalny . Tu gdzie ona pisze. To byli normalni ludzie i nawet mieli groby. Trochę dalej przez to myśleli, że krasnale. Nie normalni ludzie. Po co sprofanowali cmentarz? Za to nikt sie do ciebie w Niemczech nie odezwie mój krasnalu bo cię pomówili, że ty rzucałaś czaszkami protestantów. - To nie ja panie. Ale chodziłaś do kostnicy przez to cię straszyło. A ty myślałaś że to matka. To był zły duch i cię olał. Bo by ci przywalił gdybyś się poddała. Ale go SPŁAWIŁAŚ i przestałaś sie bać. Matka krasnoludków - tak na ciebie mówili w rodzinie. Że urodziła 2 krasnoludki ustami, a ta się bała że to może być prawda choć nie ale... kto tam wie? I na biologii dowiedziała sie , że dzieci wychodzą SPODKIEM jak mysłała, ale ... sama nie wiedziała co o tym myśleć. W końcu była patologiczna i tyle. I wtedy jak sie z niej śmiali . usiadła sobie na krzesło a ktoś je odstawił i jak sie wywaliła na tej lekcji to był taki huk, ale ... nic jej nie było widać bo właśnie tak dobrze była wtedy ubrana. I miała ładną spódniczkę i białe rajstopki i nawet miała majtki i nic nie było widać - tak ją pomawiali. A ona sobie siadła z godnością hrabiny i do nikogo sie nie odezwała. I był jeden śmiech a ta poważna. Bo mówili o niej rózne rzeczy i chcieli zobaczyć czy będzie miała majtki pod rajstopami bo podobno chodzi se bez majtek jak jej matka. O nie - raz zapomnialam majtek. 1 raz. Bo babcia przychodziła za póżno. I się z tego śmiałam. A miałam sie wrócic do domu i tyle. I pewnie do dziś to wspominają i tyle. Ale na sobie miałam majtki i tyle. zawsze. I sie darłam powiedzą i miała przyjechać policja - gdzie się darłam? Jak sie darłam? I tyle. No to musiałam rodzić - tylko tyle. Jak to rodzić takie małe dziecko? No tak - spodkiem mi wyszło. jak to spodkiem? 10 lat i spodkiem ci wyszło? No tak - co wy sobie nie myślicie. Jak masz najsw. Sakrament to od razu są dzieci i tyle. I przecież miałam wózek i malutkie dziecko w wózku. Każdy widział. Przez to go chciały podpalić bo to krasnoludek był. To był MÓJ BRAT WY WARIATKI. To po co jeździsz z nim wózku. Jest za duży bo sie wygłupiamy. I tyle. To nie rób takich wygłupów. Stój o stały arbajt. Nie umiem. Jak to nie umiesz. Nie umiem. Nie chcę stałego arbajtu bo nie i już. A czemu? Sami sie domyślcie i tyle :(

Wiecie - może przesadziłam z tymi opisami, ale kto udowodni Brygidzie Szwedzkiej jakie i ile miała dzieci, które jej. Akurat by widziała nagiego Chrystusa w wieku 10 lat i tyle. Gdyby cokolwiek tam bylo normalne. A te wszystkie ich LEGENDY? Zniekształcona prawda. Jak w Rosji. PEŁNO KRASNOLUDKÓW. Ktoś sie zastanawia - a ty? Czy nie jesteś krasnoludkiem? Nie - ja stoję o stały arbajt, ale wiecie NIE TO PAŃSTWO. Ja jestem Angielką i stały arbajt powinnam mieć w Anglii, nawet wiem w którym mieście powinnam mieszkać. Tam ma grób moja matka. Zasłużyła na grób. Dali jej choć samobójców sie nie grzebie. ICH SIĘ PALI i tyle. I tyle. Jej nie spalili. Że ją dali nagą do trumny i tak pogrzebali to nie musi byc zwierzęciem i tyle. I koniec. No to tyle jej oszczędziłam i tyle. I wiecie - czemu stoję o matke jeśli mam ojca w Niemczech. Bo mój ojciec jest EKSKOMUNIKOWANY z kościoła. Wyrzucili go i tyle. Bo chyba nie chciał latać po nagu i zamiast tego robił sobie dzieci i tyle. Bez sensu i go wyrzucili bo nie rodziły, usuwały - to powinny mieć krasnoludki. Niczego nie rozumieli, wyrzucili. Zrobili z niego leśnika , poszedł w zwierzęta. Dlatego było mi tak ciężko. Tam gdzie mieszka uważają, że ma bogaty ród jakiś wiecie, że jest z nie wiadomo jakiej rodziny, że leśnik. On się chyba zrobił krewnym tutaj tych bogaczy, których ja mam tu gdzie mieszkam. I tyle. No i mu sie zyje bardzo dobrze - ale że to ksiądz ekskomunikowany to nikt nie wie i tyle. I koniec. No nie wiem co jeszcze można napisać? Czy te krasnoludki to szatan? Jak uważacie? Moim zdaniem tak bo ja uważam, że diabeł zmienia się w ludzi, zwierzęta. Tak uważam. I wiecie. Ta Brygida Szwedzka Z RODOWODU żle rodziła i po niej. Bo się nie leży rodząc bo są podrzutki. Dwór miała cudowny, ale... po co jej te dzieci jak mąż był impotentem? I tyle. To mieli się rozstać od razu i do zakonu ALBO unieważnić ślub, nie? I tyle. I chyba od niej się zaczęło. No to miała iść do zakonu i tyle. I on też bo sie z nią nie rozwiódł. Nikt się nie rozszedł - bez sensu. I oni to widzieli i zaczęli z nią robić co chcieli bo czemu nie? I tyle :( No i byli świniami - ktoś jej mógł poradzić. CHOCIAŻ wiecie... i tyle. Nie umiem tego wytłumaczyć - ona tylko żłopała i pisała ten rodowód. Miała sie modlić o dzieci i tyle. Możeby jej Pan Jezus dał? Nie dałby mówi. Nie wiadomo - o litość nad sobą. Skoro już wyszła no to dzieci. Bez sensu - nie rozumiała tego i tyle. I no coś tam jej nafulali, ona wiecznie spita bo tak to była trzeżwa, ale jak ten mąż impotent to zaczęła pić i tyle. A oni ją wykorzystywali i pytali czemu tak pisze czy zamierza mieć dzieci i ona chyba powiedziała, że ma męża impotenta no to seks oralny, a ona nie chce krasnoludków - no to seks grupowy no i jakoś tak , że z każdym jakoś POD PIERZYNĄ na pewno żeby ograć BRZUCH bo nie chciała mieć w życiu brzucha bo zawsze mówili, że z brzucha krasnoludki, a z ust nie. Teraz mówią odwrotnie. Komu tu wierzyć i tyie? Teraz jest odwrotnie - kiedyś nie właśnie i tyle. No i to tak nie wiedzieli i podrzucali i tyle. Choć wiecie co ja w to nie wierzę wszystko i tyle. Ja tylko wierzę w moralność i tyle i koniec. Acha bo baby nie chciały mieć brzucha bo to trzeba tyle jeść, to trzeba inaczej i tyle. No i takie bzdury. Tylko kto miał żarcie to rodził normalnie SPODKIEM -póżniej zaczęli sie z księżmi kłócić o SZKLANKĘ I TALERZ. Że opłatek na talerzu i każdy powinien pobrać językiem I TAK KIEDYŚ BĘDZIE, a ze szklanki wina trochę. Ale bakterie i się nie dali i tyle. I koniec. I koniec wszystkiego powiem wam bo niby co jest jeszcze? No co jest jeszcze? Nie wiem. Zakon brygidek - po co on komu, nie? I tyle w sumie bo co więcej. Ale może dobrze. Acha żeby wyszło kto ma ten Najsw. Sakrament i tyle. Moja matka go nie miała to wam mówię i tyle. Biedna kobieta, ale fajna. Jej rodzona matka miała się do niej przyznać wiecie. A ja już oberwałam za Anglię strasznie, ale jak mąż to Anglik - nawet jakby coś tam bo moralny musi być. Do Kanady mogę wyjechać ale ...niekoniecznie i tyle. Nie chcę. Wolę USA powiem wam i tyle. Niemcy - mogę tam mieszkać, ale ciężko mi będzie. Każdy będzie wiedział kto jest moim ojcem a ja nie. Ja przypuszczam, że jest to czynny ksiądz, ale on ma 2 twarze wiecie. W SUMIE NIE MA ŻADNEJ bo każdy człowiek ma 1 twarz wiecie, a on ma 2. Może miał mieć 2 żony jak król Dawid, ale ma 2 twarze jak dla mnie na razie bo tylko to pasuje i jego największym problemem jest teraz - czy se wpisać Brygidę Szwedzką w rodowód bo jednak... chyba coś tam miała w tej dziure - w tej dziurze na dole wam powiedzą, a uważali, że nie, że dzieci miała podrzuty bo miała krasnale jak to na górze wam powiedzą. Ale chyba nie, chyba jest pomówiona. Ja o nią stoje INACZEj, ja ją mam inaczej, Z PAŃSTWA ją mam Z POLSKI. Tam nie. Tam nie powinni ale znaczenie będzie miała dla państwa - se swoje zajechała. Myślała, że coś pomoże, a tu guzik - wszystko rozwaliła, nie jej dzieci bez sensu i tyle. Ona co zrobiła źle to wiem OD NIEMKI (też chyba z 12 krasnoludków urodziła) to na pewno miała się zastanowić nad chustą Chrsytusa na biodrach - skąd ona się wzięła bo powinien umrzeć. I to miała sobie przemyśleć. I jest słuchajcie ta chusta na krzyżu. Dlaczego on był nagi na tym krzyżu co ona go widziała? Wiecie co ona miała zrobić żeby ograć tę nagość. Zasłonić sobie tą chustą oczy i wtedy by odeszła I BYŁA NORMALNA. Byłaby normalną żoną. Zasłonić oczy - to też miała bo co - nagi Bóg na krzyżu nie był, no to miała zasłonić oczy. Bo tak - bo on był nagi najpierw a póżniej nie i MAryję poprosił żeby sie odwróciła. A zresztą powiem wam - nie to było przy biczowaniu. Dlatego na krzyżu jak na początku wisiał to Maryja go chciała już okryć, ale okrył jakiś z rodu CHAMA. No i to tak było, że chamy głupie ale go okryli. I to chyba wiedzieli w Polsce i tym wszystkich ogrywali i tyle. A czemu patrzała Maryja na niego przy biczowaniu? Bo nieraz widziała jak latają po nagu w świątyni i tyle. I nieraz nawet nagim mówiła - chodżcie do środka to sie schłodzicie , a miała rzucac psom ubrania i tyle. A ona żeby się schłodzili i się ubrali - a bo tam bezcześcili tę świątynię może powiedzieć. Ale nie wolno dokładać niczego na minus atylko na plus. Przez to w tym Egipcie wszyscy ją mieli w zadku bo miała straszną opinię - jeszcze była zgwałcona, z kimś spała w nocy mówili, to jest jej mąż i nie mąż, a dziecko czyje nie wiadomo? Że ślubu nie miała ją pomawiali ale czemu? Przecież miała ślub. Bo nie miała świadków. Świadkowie byli w świątyni jedynie, wesele to nie trzeba świadków. Ach jakoś tak ale pomówiona była równo i tyle. I koniec całej historii. I ona miała go okryć na tym krzyżu, ale go nie okryła bo nie zdązyła i tyle. Za tę świątynię. I póżniej dlatego poszła, a powinna zostać w świątyni. Poszła ZE ŚWIADKIEM krzyża. Poszedł tam św. Jan żeby zaświadczyć o tym co się działo. I wiecie. Apostołów było 10. Jeden świadek - bo PRZYNAJMNIEJ 1 świadek musiał być i 11 Judasz bo wiedział co się działo. No i gdyby sie nie powiesił, ale się powiesił. Nie - tak uważają ludzie, ale prawda jest GDYBY NIE PRZYJĄŁ NAJSW. SAKRAMENTU DO UST. Bo to już przesadził uważali i tak dalej. I że nie robili krasnoludków. A te baby, które gwałcili były CAŁKIEM SPITE i całkiem gołe i tylko był świadek jeden w razie. One w ogóle nie wiedziały co sie dzieje i tak dalej. I sie z nich śmiali i tyle. Ale nie miały dzieci. Bo mówili czy to w ogóle gwałt jest? Co wy to nie jest gwałt - to najsw. sakrament. Całe gołe jak ja MATKA NATURA stworzyła. Ale póżniej ludzie na nich bo miały mieć dzieci, i tak dalej i Bóg wiedział co robił i tyle. I dlatego komunia była na końcu, a powinna być na początku, ale... na końcu a póżniej dalej bo jaka opinia i tyle. A faryzeuszy było TYLE SAMO mówili i to samo robili i to mogło być, a oni nie. Ciekawe czemu? Bo byli biedni i tyle. I koniec. I koniec - co jeszcze można napisać a nie skłamac. Nie wiem. Stała praca to wiecie - dobrze i żle . Ja uważam w życiu najważniejsza jest kasa. Jak ja mam słuchajcie walić się z kazdym albo wysłuchiwać codziennie pierdół , które w ogóle mam gdzieś to wolę mieć pracę od czasu do czasu, ale pieniądze, książkę przeczytać. Co tam jakieś papiery, bez sensu wszystko i tyle. Jak ktoś ma rodzinę, dziećmi sie zająć, a tak? Po co to komu? I tak sobie życie biegnie bo niby jak. Od ploty do ploty - czyli pomówienia do pomówienia, od kłamstwa do kłamstwa. Tak to widać musi być i już. A ja mam nieczyste sumienie tych wisielców na sumieniu. Gdzie oni leżą? Zginęłi? Nikt mi nie powie. inni też mają nieczyste sumienie wobec mnie - niektórzy nie żyją. Zwierzę moje obecne - STAŁE JELEŃ, a teraz lew. Lwica - lwicę mam z państwa i tyle. Na to zwierzę zasłużyłam i koniec. Na tygrysa także. Słonia mam też - byle co. Słonia mam dzięki Bogu, ale też książce, że trąbami ludziom głowy urywali. Czyli z Afryki mam słonia - nie z zoo. Z zoo nie mam żadnego zwierzęcia i tyle. I koniec. Aligatora z zoo. Bo trzeba go widzieć. Bo życzą mi żeby mnie lwy pożarły jak stoję o Afrykę. No stoję żeby głodu nie mieli i tyle. Tam same krasnoludki. Czemu mam nie stać. O USA - a o USA też stoję. Ale czy to jest realne żebym ja była w tym USA to tak daleko. I wiecie - o co stać w zyciu. O WYCIECZKI ktoś powie. To od diabła jest - to wiem. O STAŁT ARBAJT NA MIEJSCU. I kościół. I tyle. o Najsw. Sakrament poprzez KK, nie na swoją rękę. Stały arbajt na miejscu, rodzina, kościół - Najsw. Sakrament. A co to jest to MIŁOŚĆ. To jest miłosć NAjsw. Sakrament. Znaczy miłość to wartość najwyższa do Boga i do czlowieka. Można powiedzieć jest to pożywienie na wiecznośc, ale na wieczność, a wieczność jest dla ludzi, którzy chcą być z Bogiem bo go kochają. Czyli to jest miłość i tyle. Ja to tak rozumiem bo jak i tyle. Nie muszą Go chcieć NA SIŁE. Nie powinni. Powinni go kochać. No ale... jak wolą być zwierzętami. te nie umieją kochać. Tylko za żarcie. No wiecie... A za wartości? Za wartości potrafi kochac tylko człowiek i tyle. I tacy mamy być ja uważam, a my... same dzikie zwierzęta i tyle :(

I wiecie - o co stać w zyciu. O WYCIECZKI ktoś powie. To od diabła jest - to wiem. O STAŁT ARBAJT NA MIEJSCU. I kościół. I tyle. o Najsw. Sakrament poprzez KK, nie na swoją rękę. Stały arbajt na miejscu, rodzina, kościół - Najsw. Sakrament. A co to jest to MIŁOŚĆ. To jest miłosć NAjsw. Sakrament. Znaczy miłość to wartość najwyższa do Boga i do czlowieka. Można powiedzieć jest to pożywienie na wiecznośc, ale na wieczność, a wieczność jest dla ludzi, którzy chcą być z Bogiem bo go kochają. Czyli to jest miłość i tyle. Ja to tak rozumiem bo jak i tyle. Nie muszą Go chcieć NA SIŁE. Nie powinni. Powinni go kochać. No ale... jak wolą być zwierzętami. te nie umieją kochać. Tylko za żarcie. No wiecie... A za wartości? Za wartości potrafi kochac tylko człowiek i tyle. I tacy mamy być ja uważam, a my... same dzikie zwierzęta i tyle :(

Wiecie - taką mam rodzinę. Najważniejsza była Faustyna , a na drugim miejscu Brygida Szwedzka - z kim miały dzieci I WIELKIE ŚWIETE. I jak Faustynę Sopoćko traktował. No ale miała się poddawać. Zarła u Boga i tyle. Chyba, że wcale nie zarła. Zasyłał jej tam puszki bo czytałam. Posłałby jej wino i by było całkiem dobrze. Atrament miała zamiast wina powiedzą jej kiedyś. Teraz jest długopis, ale kiedyś był atrament. Zeszyty pisała -miała sie uczyć - dyć coś by z niej było, a tak harowała, harowała i gówno z tego. I Pan jezus im wszystkim rację przyzna a jej najbardziej, że już chciała umrzeć bo miała dosyć. - Bo nie rozpoznała swojej choroby wam powie. Bo zawsze było że od seksu oralnego był rak gardła. Dlatego ten święty Błażej jest taki ważny BO ROGI. I ten jeleń i poroże. No tyle o Faustynie. Ale wyro miała od Boga i izbę. I tam miała pisać swoje oświadczyny. Miała mu sie oświadczyć powiem wam bo był tego wart, a ona tylko pozbyła się majtek. To można wiedzieć jakie dżentelmeny są księża, nie? Oświadczyn w ogóle nie uznają. Zupełnie. A zakonnice też DAMY DWORU bez majtek -rąk nie mają tylko majtki mają powiem wam i tyle wam powiem. A co to będzie dalej to nikt normalny nie wie. - Ty też sie nie szanowałaś powiedzą mi. - No tak ale jakie szanse ze zwierzętami - dajcie spokój. - Tu mieć maniery w tym kraju to śmierć na każdym kroku. Śmierć jak kromka chleba. A jak tak lubie mieć dobre maniery. Nie tak jak Faustyna ten prymityw. Już lepsza ta Brygida Szwedzka choć taki sam pował dokładnie. No to je omijam obydwie - linie poboczne moje i dalej jestem od Św. Elżbiety i wilków które założyły Rzym. Choc jak mi sie uda to od Jana Chrzciciela chcę być ZA CHRZEST I ZA POMÓWIENIA WISIELCÓW. A Maryję chcę za matke rodowodową i chcę się pozbyć wszystkich zwierząt z rodowodu i mieć samych ludzi, ja też chcę być człowiekiem i być moralna wiecie. I tyle :( Co jeszcze? Noe to tam zaprzeszłe czasy, upijać się nie będę. Najwyżej se wezmę skądś tam najsw. sakrament albo będę łazić na mszę. Ale skandale. A ta Faustyna czemu nie ma rodowodu to aż dziwne. Będzie miała stały arbajt, a żarcie to co chce. Stały dostęp do kuchni ja też i tyle. A stały arbajt - książki i tyle. I mogę robić co chcę. Ale zacznę od ogródka, żeby ograć Anglię albo od zwierząt. Żeby ograć króla Artura bo był deklem słyszę. Ale nie rozumiem czemu. Tego nikt nie rozumiem ale to się jeszcze dowiem wiecie i tyle wam powiem czy raczej napiszę i że wolę wszystko od rodowodów. Bo miałam sie nazywać Elżbieta i ...po mnie mówi moja przybrana matka. Nie wiadomo. Miałam stac o męża Włocha mi mówią. No właśnie nie - o Anglika. I to byle jakiego, ale miałam znać rodowód i tyle. A znałam? Gówno znałam i tyle :( taka prawda :( Od świetej i wilków, co założyły Rzym i mam normalne życie, normalną rodzinę. A tak? Niczego nie mam. Ale i tak szkoda by mi było matki Maryji no to tak wyszło jak wyszło i tyle :( I w rodowodzie nie mam żadnych zwierząt to wiem więc proszę mnie o zwierzę nie pomawiać a wywodzę się już DZIŚ od Adama i Ewy i aniołów, które założyły raj. Bo kto założył raj? Bóg albo anioły i koniec :(

No to słuchajcie z tych moich listów - gdzie może być ten święty Grall? W Hiszpani zakopany tak uwazam. Pewnego dnia ja będę miała świętego Graala - przyjdziecie sobie pooglądać. Bo tak szanuję Anglię bo mieli rację słuchajcie. jak on mógł zakopać ten kielich? I gdzie? To pisze,że w dniu Sądu Ostatecznego sie tego dowiemy i tyle. I ci rycerze tego króla Artura wiecie oni sie nabijali z Kościoła katolickiego, że nie mają tego kielicha. Ciekawe czemu? I przez nich chyba sie zrobiło, że zaczęli z kielichów brać opłatki zamiast z tacki na język bo mówili, że nie myją rąk jak uczniowie Chrystusa, ale oni pluli na ręce a ci? I TEŻ MIELI PLUĆ słuchajcie ale oni nie gwałcili mówili i zmienili to. A ci się z nich śmiali i zrobili se mięso na półmiskach, pili wino z kielicha jak w Rzymie a do tego czasu z butelki sie pociągało. I że w Rzymie nie umieli jeść. Nie umieli się zachować przy jedzeniu. PIERDZIELI na ucztach bo na wojny nie chodzili. Że kobiety z tego rodzą, a pózniej sie zrobiło, że jak pierdzą to nie mają dzieci własnie. TO NIE URODZĄ i tyle. Najwyżej krasnoludki jak pierdzą i tyle. No byle gdzie bo raz na jakiś czas można pierdnąć i tyle. I to pierdnięcie też było ograne na dworze Króla Artura co uratował Anglię przed katolikami mówili protestanci chyba wiecie - a inni mówili przed Rzymem i dlatego Rzym na nich nasikał jak przyjechał bo sie mieli poddawać, ale sie nie poddali przez świętego Graala. No i wszedzie te Angliki i tyle :( I koniec. Co jeszcze za dwory były? Reszta to tam bzdury - tylko Rzym był wtedy i dwór króla Artura i póżniej była Francja. Tam sie ubierali mówiono, ale najeść sie też nie umieli. Tylko na dworze króla Artura przed. ..uhm uhm ... chrztem Anglii dało sie najeść, a tak to nie. No i przez to zaczęła się kolonizacja żeby głodu nie było. Ale co wy o tym wiecie - wy tam nic nie wiecie. Siedzicie tylko w domach i sie walicie w ryje a to takie nudne - tak mi sie zawsze wydawało. Nie naróbcie se krasnoludków wam powiem i tyle. I dlatego sie pluło na ręce i wypluwało ślinę, żeby...ograć kransoludki bo żadnych nie ma, ale...zdarzało się, że wyskakiwały z ust i co wtedy? Trzeba było je łapać by nie drażniły/straszyły ludzi. I tyle. Czasem widziano je w ogródkach. A najwięcej w Anglii. Przypadek? Wątpię. Ja też sie bałam krasnoludków kiedyś i tyle. Może kiedyś ślina słuchajcie była czymś innym. Znaczy ślinianki inaczej pracowały? Ale raczej nie. To u małp by coś musiało wyjść i tyle. A tam nic nie ma. I tyle :(

Kto wie słuchajcie czy tak sie nie zaczęlo, że jak baba może mieć dzieci z seksu oralnego to facet też. A z tyłka się zastanwiali. Nie bo faceci pierdzą i wtedy nie ma dzieci. No to zostaje żeby im ktoś do ryja nie włożył. To mówi że wtedy sie pluje na ręce śliną i nie ma dzieci - tak sie ogrywa dzieci facetów z seksu oralnego. I tak sie zachowywał Pan Jezus i święty Józef - a zwłaszcza Pan Jezus - pluł na ręce. A faryzeusze? Też pluli na ręce, ale Z INNEGO POWODU. Nie wierzyli w krasnoludki. A teraz powiedzcie czemu faryzeusze MYLI ręce czy nie myli. Jak to było z faryzeuszami? Tego nie pisze bo tego nie wiedział nikt - to wiedział tylko Pan Jezus i ich za to potępił - tak powiedziano bo nie spluwali. A wszyscy myśleli, że za krzyż ich potępił. TEŻ a tym sie dobili. Bo wiecie - generalnie mieli wierzyć w zmarwtychwstanie i żałować grzechów. A oni powiesili krzyżu i go olali. Tyle. Jedynie , że nikt na niego nie nasikał - tak mieli zrobić i by nie byli potępieni a oni PLULI MU W TWARZ. No to już po nich było i tyle. Bo jakby tak miał otwarte usta i wyleciał z nich krasnal to co by było? ???

No nic idę już bo cały dzien piszę a to wszystko sensu nie ma są ciekawsze rzeczy do opisania niż faryzeusze i siostra Faustyna Kowalska - stały arbajt - dzieci. Mój też, ale pierwszy książki, jej drugi. No może daleko mi, ale 1 państwo i tyle. I że mnie uratowała przed tym diabłem i mam od niej ten obraz i niektóre cytaty o Miłosierdziu Bożym to ją chromolę ale lekka nie była ona ... i tyle. I nie mieli z nia szans. Koniec :( Do dzisiaj nie mają - istny diabeł. Dama dworu - za dużo by chciała jej powie Pan Jezus - to sie trzeba umieć zachować, a ona? Co ona sobą prezentuje do dziś. Nic. Wystawienie sakramentu jak stoi koło niego CAŁKOWICIE UBRANA. Na razie jest duszą, ale niebawem znowu ciało , a mnie lepiej nie komentować w ogóle. Mnie tylko ogień wieczny mógłby skomentować gdyby nie siostra Faustyna Kowalskę. I całą tę moja rodzinę. Jak tylko zaczęłam coś kumac to protestantką byłam. Przez pracę. I tyle. A tu? :( I tyle :(

ale patrzcie - jakby król Artur znalazł tego świętego Graala - NIKT NIE ROZUMIAŁ PO CO - to po Rzymie i by ich mieli i tyle. A tak? Święty Jakub Apostoł go zakopał i po nim. I tyle. Po co on go zakopał. W Hiszpani musiał go zakopać bo nawet we Włoszech nie ma tyle krwi. I ten kielich będzie kiedyś mój i nie tylko to. I koniec. Taka prawda. Niczego nie umieli uszanować ci moi rodzice. Wszyscy. I jedni i drudzy. Ta matka moja miała pisać o świętym Graalu - zależy czy była chemikiem - ale z czego mógł być zrobiony , gdzie by mógł być. Szukać tego świętego Graala - ja bym się tym zajęła. To ma sens. No ale teraz to tam... bez sensu. Jeszcze chwila i koniec. I tyle. Z głupiej Hiszpani.

czyli zobaczcie ten król Artur to była JEDNA PRAWDA i koniec. jakie to jest niedocenione jacy oni byli RYCERSCY W manierach. i ten Rzym zamiast ich docenić to ich ..osikał. I nawet krzyża na czole. Coś strasznego. Dlatego ALBION się nazwali i witali swą ziemię bielą wybrzeża żeby ograć Rzym i chrzest, z którego się śmiała cała Europa i tyle. I koniec :( Ale gdyby nie to to po Rzymie. i nienawidzili Jezusa Chrystusa bo w Anglii nie było żadnego Apostoła. Wszędzie byli, ale nie tam. A czemu ten Jakub poszedł do Hiszpani? Bo by go powiesili za gwałty. Wszystkich by powiesili wam powiedzą - tak sie w Anglii każe gwałty. Wieszają chyba bo i tak sie powieszą. I dlatego wycięli lasy. Zeby sie nikt w nich nie wieszał. A za gwałt jest kara śmierci. Po cichu. Od króla Artura. Więc gwałt sie ogrywa tylko w Anglii bo jak ktoś sie na policji na połapie to koniec. Ludzie robią co chcą. tak trzeba być moralnym w Anglii i stać o stałą pracę. Dlatego ta moja matka nie miała racji śmiejąc się z Anglii i przez las tak skończyła. Ja też jej powiem bo wszystko przez leśników. Ja się lasem nie zajmowałam. No ale taka jest Polska - pełno gwałtów i lasy pełne wisielców. taka opinia. Z gwałtów. Bo normalny człowiek się nie wiesza uważają, idzie na krzyż - jak ja - tak trzeba - i tak jest ta SIŁA ŻYCIA - to mają od Chrystusa wiecie - nie poddawaj się tylko walcz, najwyżej przegrał, on umarł I ZMARTWYCHWSTAŁ i na tej mocy każdy może pokonać każdy problem. I to był król Artur, a oni z tego zrobili miłość idealną i też mieli rację, ale chodziło o filozofię USA czyli COŚ Z NICZEGO. I to jest własnie Anglia. Numer 1 na świecie. Nikt im nie dawał szans a taka potęga. Dziś już mniejsza ale... trzymają się ostro i tyle. I tam Anne Boleyn - co ona tam znaczyła - nic i tyle :( Ale ten Hitler też im dał popalić i to takie wszystko skomplikowane...

No i ten król Artur słuchajcie jedynie,że został jak kobiety się dobrze traktuje w Anglii i też się nie dał Panu Jezusowi że tam jakaś Maria Magdalena a nie inna kobieta. Faustyna im powie i niech se ją zeżrą - pasuje do nich idealnie. Ona też wam powie - ja - ale on ma rozum i trzyma się historii CZŁOWIEKA. I tyle. A ta jest od raju. I Zydów w sumie bo to jest trzymane przez Zydów i tyle. Dlatego własciwie tylko w Anglii ksiądz mógł biegać po nagu i nic. I koniec bo wszędzie indziej tylko gwałty. Jakuba Apostoła potępili jak znajdą świętego graala to mają 100 procent racji. Nie znaleźli. Ale z jakich rodzin to już cisza i tyle. A dwa - Bóg przyszedł do wszystkich nie tylko do Albiona choć tam było najlepiej , tam się najlepiej żarło Najsw. Sakrament wam powiedzą bo co tam było żreć, same kamienie. I tyle :(

Ale wiecie - to musiało być świetne - król Artur i 12 rycerzy okrągłego stołu. I że mają żacie lepsze niż w Rzymie. tam mają tylko opłatek i wino. I jak będzie kiepsko to sie muszą ochrzcić. I się ochrzcili, ale cóz... wszyscy sikali ze smiechu - Anglia się ochrzciła SIKAMI Z RZYMU. I patrzcie ta mitologia upadła i zostały gwałty Judasza. Ale Judasz nie gwałcił, a oni tylko 2 razy bo później przyszedł Pan Jezus. A tutaj? No ale to trzeba całkiem spić wam powiedzą. Do nieprzytomności i całkowicie rozebrać bo inaczej trup. No i właśnie ich powołał jak myśleli nad 3 ofiarą i tyle. Bo w sumie po tym co mówiły miały urodzić a tu nic. I powiedział im zeby się zachowywali, a za 3 lata umarł. I dlatego 3 a nie 30 . 1 gwałt na rok - tak wymyślili, żeby sie WYSIKAĆ w jakieś lepsze miejsce? gdzieś tam. I tyle. Tyle ich to obchodziło co ich siki ale wszyscy na nich że dzieci nie miały. A odkąd to są dzieci z moczu mówili i się smiali. A wszyscy mysleli nie wiaodmo co , że dzieci se chodzą razem robić, a oni się zastanawiali czy można wsadzić i sie zsikać do srodka. Można no i zawsze pod taką była kałuża a myśleli, że z wody, że ją trzeżwili a to były siki i tyle. Że tyle sikała, że jej się wsadzic nie dało i tyle. Takie historie. I tacy napisali Ewangelię o Królestwie Bożym. Najpierw chcieli tych Apostołów powiesić jak umarł Chrystus, ale jak zaczęli takie rzeczy mówić to ich olali wiecie. Nasikali im po kolei na twarz i mogli iść w diabły im powiedzieli. Bo takich rzeczy. A Faryzeusze im powiedzieli? To się mają odczepić BO ONI MAJĄ SZKOŁY. A oni? Oni też mieli nauczyciela i byli szkoleni powiedzieli im. I marnie skończył - oni na nich. A oni żyje , żyje , zmartwychwstał z grobu żeby was zobaczyć i znowu przyjdzie I NAWET by MOGLI być bo co to tam 2 gwałty, ale to już przesadzali i z kamieniami na nich i musieli spadać. Gdzie to tam umarł i zmartwychwstał - już całkiem są spici i ich wylali :( I nigdy nie wrócili - tylko jak Maryja umierała to MUSIELI. A pózniej nie bo co to - ani żreć co - kamienie. I poszli. ? I dlatego święty jakub nie poszedł do Anglii bo każdy mówił że tam to tylko kamienie można żreć to mu popsuli opinię, ma tam najgorszą i tyle. I nie ma tam po co sie pokazywać. Bo się raz pewnie pokazał, ale z kamieniami na niego i tyle. A w Hiszpani też się nie ma po co pokazywać bo schował im świętego Graala, Anglia się zawsze śmiała - przyszedł żeby ich ograć, że na krzyżu było więcej krwi niż oni zrobili i tyle. I że ich ograł to z nimi trzymali bo tam przyszedł , kielich schował, się śmiał pokazać i było coś takiego, że to on wisiał na tym krzyżu jako dobry łotr. I że nie umarł tylko od razu zmartwychwstał przed Chrystusem na ten Rzym. A pózniej dalej robili swoje, ale każdy po swojemu - Angliki pokojowo raczej, Hiszpanie zajazd i tyle. A Francja to wielki dwór i mody. Oni też mieli dwory ale tak nie smierdzieli im powiedzą i tyle. ?

Nie wiadomo jak było z tym gwałtem Apostołow, ale one chyba leżały albo stały nie wiem - oni się tam Mesjaszem nie przejmowali. Wiedzieli chyba jedynie, że są bez szkoły i tyle. I oni chyba sobie badali tą ŚLINĘ i tylko przez to gwałcili. Czy w moczu też są plemniki. Czy da się zapłodnić kobietę MOCZEM. Bo powinno bo ślina . To był ich poziom. Ale nie zachodziły, spite były nic nie wiedziały co sie dzieje. I tyle. Tylko je znajdowano i mówiono, że je zgwałcili 12 uczniów Mesjasza, który jeszcze nie nadszedł, ale jak nadejdzie to sie z nim zapoznają i go zapytaja o kilka rzeczy. Ale nigdy sie go nie zapytali bo sie go tak bali, ze srali ze strachu przed nim i tyle. A przed Maryją też bo tacy sami ją zgwałcili i wszystko jakoś tam szło 3 lata. Judasza nikt nie lubił i tyle. Bo nie gwałcił mówiono. Ale Chrystus też nie gwałcił. Ale go zgwałcili - wujek go zgwałcił. No wiecie - to a Król Artur... ale nikt się Anglii nie dał. Ścięli lasy i koniec. O jedno mają mniej. No cóz... no to wiemy że z moczu nie można zajść w ciążę, a reszta? Hmmm...

Acha i oni chyba cudzoziemki musieli gwałcić - to i tak psy były dla nich i tyle. A Maryja? No to tylko w zadek. taka malutka, a to tam - z tego nie ma dzieci. I jak przyszedł Chrystus to żałowali, że ich nie położyli NA KRZYŻU bo by miały przynajmniej Brzuchy z tych sików, a tak to kałuża i wszyscy z nich lali co to wyprawiają i tyle. Ale nie i tak se zaplanowali 3 gwałt, że sprawdzą sobie czy jak się położy kobietę to jej z sików brzuch urośnie - bo skąd u diabła one mają te brzuchy i sie rządzą tymi brzuchami, ale przyszedł Pan Jezus i ich OŻARŁ wam powiedzą. Bo się mieli ożreć, a nie przejmować dziećmi i tyle. Bo nie mieli pieniędzy i nigdy nie mogli sie ożenić i tyle. I koniec :( - A on tez wam powie i tyle. I teraz nie wiem czy gwałcili tylko cudzoziemki - RZYMIANKi? Czy Żydówki? Nie wiem :( No ale takie życie mieli... :(

I wiecie wtedy już było piwo i piwo było w Eurpp[ie. I Rzymianie tam to musieli pic bo to lepsze niż wino, tak sięnie schlejesz, gorzkie. I mówili na to SIKI. No i tak się zrobili, że poszli do Europy. Europa to ani nikt nie wiedział co to jest - gorsze od Afryki to było. Kto to tam siedzi - same pogany. Idziemy ich oświecić i poszli. Skończyli marnie można rzec, ale gwałtów żałowali i tych. Przynajmniej tych swoich. Ale gdyby nie Maryja to nigdy. I tyle. Bo przez nich nie miały dzieci. Najpierw mówili, że nie , bez sensu to tylko siki ale póżniej jakoś tak coraz gorzej było i przez to umarli jako męczennicy a wszyscy uważali, że to przez krzyż. A to swoją drogą i tyle. Acha oni to robili bo od czasu trzeba się wysikać do dziury , że Rzymianie mieli rację że mieli ubikacje a oni nie i cały problem i tyle :( No i to tak wymyślali - i zaczynało sie od rozmowy o tolaecie chyba i tyle ... a kończyło na Mesjaszu. Co sądzisz o mesjaszu? Jak umrze na tym krzyżu i tyle? :(

I wiecie - teraz weżcie pod uwagę, że 2 Apostołów było żonatych. Święty Matuesz i jeszcze któryś, święty Piotr też ale bezdzietny to się nie liczył. I dla nich toalety były ZŁE. Co oni jedli że niszczyli przyrodę. Bo od silkania w słońcu wypala się trawa. I twierdzii, że po winie tak, a po piwie nie. Nie na odwrót. I pierwszy gwałt - po co to zrobiliście - to było, że no chcieli zobaczyć czy istnieje najsw. sakrament. I napili się wina zanim się posikali. A pózniej piwa. I czy wypali dziurę bo uważali że te dziury są od wypalania i jakieś tam takie filozofie chyba i tyle. I koniec. I to wypalanie to chyba myśleli, że łeby wszystkim urwie i koniec. A gdyby poszli pod krzyż to by w ogóle nie cierpieli. Że nie poszli to tak jest. A krzyż jest z Anglii, że mamy być krzyżem silni i ja już wolałam się powiesić na tym krzyżu niż skończyć bez głowy - choć nie wiaodmo jak skończę, ale ja uważam, że w życiu trzeba walczyć, oni pod krzyż mieli iść i tyle. No a dalej to tam... filozofia DZIURY to po prostu nie mój poziom. A że zólnierz rzymski przebił Bogu serce to tam nikt nie zauważył chyba i tyle. No zauważyli, ale... albo kości policzone. Z tego krzyża to conajwyżej mogło być rozciąganie człowieka a gwałty? Ale nawet wtedy najważniejsze były gwałty, a kości powyrywane ze stawów - to tam nic czy ból głowy przerażający od cierni. Takie rzeczy. I tylko wszystko mieli od świadka św. Jana. Bo Maryja z nimi nie rozmawiała wcale, sw. Magdalena też bo jej NIE ZNOSILI. No ale to już był koniec. Oni w ogole nie znosili kobiet. Chyba że ich matki. Ale to były wilki wszystko - oni i ich matki - mitologia. :( Oni myśleli pewnie wiecie że sie ożenią z taką opinią. Z maria magdalena to tak, ale ona ich nie chciała oni jej też i skończyło się wszystko, rozeszli sie i koniec :(

No i to takie - ile człowiek ma dziur wiecie - takie rzeczy. Pan Jezus na szczęście miał głowę PODZIURAWIONĄ od CiERNI i miał jeszcze serce przebite i rany w rękach i nogach tyle miał dziur i to jest dla mnie jedyna prawda o życiu i jak ktoś se chce wsadzić to mu powiedzcie że se ma wsadzić gwoździa w łeb i zobaczyć czy się da tak powiesi - czy gwózdz wytrzyma bo co inaczej? Jak cżłowiek ma tylko dziury to powinno się policzyć uszy - wsadzić tam patyk i powiesić takiego cymbała ZA USZY. I tyle. Bo to też są dziury. Czemu nie? Albo dziura w sercu. I już nie żyjesz. Zaraz. I tak se można wsadzić i zrobić dziurę. I tyle. ?

A wiecie jak się nazywa cos powieszone za gwoździa na wieszaku? MIOTŁA. Czyli wiedżma to jest taka osoba. Nic na niej nie ma tylko włosy, podpalić i do kicia. I kiedyś też tak będzie. I będa wiezienia i górnicy będą wieźniami i będą się musieli zachowywać na dole wiecie. I tyle. I kto tam będzie chodził - ktoś z obstawą. Ciekawe czy tego Skarbka nie przypalali papierosami. Ale chyba nie - chyba poszło o to, że dynamitem w niego rzucili , żeby się wypalił wiecie - Skarbek - kto to jest? Po co tam szpieg przylazł? Szpicel? Napić sie nie można? Zapalić? i na niego. I nic mu sie nie stało albo może wszystkich szlag na miejscu trafił - przyszli raz na dół , cała grupa zabitych od trotylu wiecie. I może ktoś wiecie przeżył - ze 100 osób musiało się na Skarbka rzucić i w niego dynamitem bo powiedział , żeby sie ze zwierzętami nie puszczać bo zrobi z nimi koniec - a oni mu, że następne zwierzęta są na górze. To są kobiety im mówił, co wy robicie? Wy je niszczycie? Czyje to są dzieci te co na górze. Opamiętajcie się i musiał był wypadek na 100 osób, wszystkich rozwaliło - oderwane głowy, jedna osoba przeżyła i mówiła, że Skarbek przyszedł żeby zwierząt nie ruszać. - Jak to nie ruszac zwierząt się pytali. Przecież zwierzęta muszą być. Nie - chodzi o to, ze baby mają te wózki ciągnąć a nie zwierzęta bo nie ma sie z kim ruszać. i UMARŁ. I chyba tak wiecie zrobili, ale były wypadki i tyle. I pełno krasnali tam musiało być i tak dalej. I tyle :((( I przestawali w takich szybach kopać. Jakieś malutkie dzieci latały, jakieś huki były. I to był ostatni raz jak Skarbek z kimkolwiek rozmawiał. Pózniej tylko daleko był i do nikogo się nie odzywał wiecie. To ci Skarbek - i chyba za to był Smoleńsk. To na pewno wiedzą górnicy tylko nikt nic nie powie, że raz pod ziemią to samo było, wybuch, wypadek , patrzą stos osób bez głowy. 100 osób. No 99 - jedna coś tam o zwierzętach i zaraz umarła. I przestawali kopać. I takich wypadków musiało być więcej, że Skarbka nienawidzili, kopalnie zamykali, były zalane, przestało sie opłacać i nic. I tam jest tyle węgla jeszcze na tym Śląsku - jakby te kopalnie wysuszyć, ile tam by można wydobywać. Ale to sie już nie opłaca, opłaca - tam na powierzchni jest dużo węgla tylko schodzili niżej bo pełno trupów, ale do kitu pod niżej znowu palili , wybuchy były, zalewało wszystko. Ale pod powiechnią jest PEŁNO WĘGLA. Tylko kto tam wejdzie bo tam tak cholernie strach chodzić I PODOBNO tam łazi Skarbek i tego pilnuje. Ale już się go tak boją, że z krzykiem uciekają na jego widok, a na początku podobno z nim górnicy gadali i tyle. Rozmawiali z nim sobie jak z kolegą, ale o coś od razu poszło, oni na niego, on ich zabijał. I taki koniec że każdy się już boi pod tę ziemię schodzić, a na początku nikt się nie bał wiecie. Ciemno, latarki mieli? Latarki się dziwili - co wy pieprzycie? Jakie latarki. Że dobrze, że świeci wszystko, wszystko. Ci Niemcy nie umieli tych górników pojąc - co to za latarki sie tam świecą. Myśleli , ze w tych skałach słuchajcie nic nie będzie - bali się pochodni że sie zacznie palić, a tam WSZYSTKO BYŁO WIDAĆ, i Skarbnek ich odwiedzał. Tak mówili . DUCH KOPALNI - tak pieprzyli tym Niemcom. Bo oni nie chcieli ich zatrudnić bo to było dla ich więżniów, ale ci górnicy chcieli i im się godzili, wszystko szło. Ale póżniej były wypadki i to STRASZNE. I nikt nie rozumiał czemu. Raz 100 osobom łeby pourywało i ONI MUSIELI TO ZBIERAĆ. I dlatego nie chcą tu wrócić bo się TAK TEGO SKARBKA boją wiecie, a wszyscy, że przez komunę, że zgnili - takie rzeczy. A ja myślę, że sie Skarbka bali. A JA TEŻ.

Ci górnicy powiem wam przegrali tym Skarbkiem że powiedzieli to Niemcom i oni uwżali ,że ten Skarbek to prawda i tego Skarbka szanują bo tam powinno wszystko wybuchnąć tam było tak gorąco, że oni tam wejść nie umieli i tak strasznie tam było, a oni tam siedzili, na początku było chłodno, skarbek ich odwiedzał, co oni pieprzyli i tyle. I jakoś to wszystko było. No ale z czasem zaczęły sie wypadki i nie płacili bo mówili, że wszystko powinno ZNIKNĄĆ , zawalić sie, a to od papierosów i tylko śmierć była i że za takie coś nie płacili to się na Skarbka obrazili, że to przez niego i że wszystko powinno być zapłacone. A on im powiedział - a te morderstwa deską po głowie za Najsw. Sakrament? Kto za to zapłaci? Acha i tak sie zaczęli kłócić i w niego dynamitem i ten 1 co był wypadek na 100 osób to oni sobie ZAPAMIĘTALI CO ON POWIEDZIAŁ bo mówił po niemiecku , ale nikomu nie powiedzieli i zaraz zaczęli zatrudniac kobiety że Skarbek zabronił zwierzęta i myśleli, że żadna się nie zgłosi - zgłosiło sie 100 kobiet. Po co wy pod ziemię? ŻEBY OGRAĆ SKARBKA powiedziała bo sie za bardzo rządzi bo przez niego Niemcy nie płacą odszkodowan za wypadki. I poszły pod ziemię, ci faceci je gwałcili wiecie - straszne to było. I wszystkie umierały na raka narządów rodnych. Acha a Niemcy się smiali, ale są Ślazaki, ale tez żle to pisze bo mówiły, że same se zarobią, że facetom sie nie dadzą. A dzieci? A dzieci mówiły - dzieci się zrobi na górze. No zobaczymy mówili Niemcy i je srali. I pózniej było strasznie, małe potworki biegały wszedzie, one w tej ciąży pracowały, nie wychodziły na powierzchnię, tam jedzenie tam porody, spanie, sranie, wszystko. A jak im mówili,że coś im pomogą - nie mają Najsw. Sakrament - to starczy. I się z nich smiali wiecie. No i ci Niemcy na tego Skarbka -co to pomaga takim zerom, ile to płacic trzeba, to ubezpiecznia, oni mają rodziny, co to będzie jak ojciec umrze - niech se szukają innej pracy. I wiecie to mogło być ale mieli Najsw. Sakrament szanować a oni. I w końcu Niemcy byli po stronie Skarbka, a Slązacy nie i koniec. I mówili - a od razu sie rządził i nimi pomiótł za Najsw. Sakrament. A to byłi protestanci, nie wiedzieli o co chodzi wiecie z tym Najsw. Sakramentem, widzieli tylko forsę i jakieś małe karły, bali się tego , zaczęli uciekać. Co to jest najsw. sakrament - te baby tam rodzą, dzieci tam mają - horror. I to był koniec. Zaczęly sie wtedy maszyny, zaś forsa nic im nie pasowało. W końcu przyszła wojna i był koniec. Ale początek był niezły, czasem nawet tego nie ma... :(

I wiecie - oni tu tylko przegrali że 100 kobiet pod ziemię dali. BO MYŚLELI ŻE TO ICH ŻONY BYŁY bo im przyjechali skądś tam, że takich raków w życiu nie widzieli. Normalnie jakieś monstra, a jak opowiadały co sie tam działo jak umierały to COŚ STRASZNEGO i tyle :( I że płacić tym dzieciom i tyle. A oni na nich , ze Skarbek - co to za bajeczki ci lekarze i tyle. I ci pracodawcy przynosili te potworki co to robią z tymi babami pod ziemią, że wyjść nie chcą, że tam rodzą, żyją jakimś Najsw. Sakramentem, na oczy nie widzą - no nie własnie powinni być ślepi a widzieli, ale zwierzęta nie widziały. Zwierząt im było szkoda i tyle :( I tak sie haja zaczęła o oczy - jak ludzie mieli mieć dobre oczy, a zwierzeta nie? I tak Niemcy przestali szanować Ślązaków a jak ktos uważa, że ich szanują to jest głupi i wolą Polaków bo zrobili z nich ostatnich dziadów a oni im płacili, a tam zwierzęta zdychały z głodu, slepły, a ci dalej jak wariaci. I tak jest do dziś mówią. A te wypadki - Smoleńsk co trochę wam powiedzą i dajcie se spokój bo mogło być inaczej, ale Skarbek... Skarbek jest po ich stronie uważali od czasu tego wypadku gdzie 100 osobom urwało głowy, oni nie zapłacili. BO PALILI - a oni powiedzieli, że Skarbek im głowy urwał. bo rzucili papierosem w korytarz żeby sie zapalił, a nic sie nie stało tylko 100 osobom głowy urwało i tyle. I od tego nienawidzili Skarbka i tak dalej... :( I wiecie tak jest bo teraz ze Sląska to tak - jak jesteś Ślązakiem - w nocy tam musisz pracowac I CHIŃSKA NORMA. Bo Ślązak. No ale ... a jak nie to sie walić bo z Polski. Matka Angielka powiem - Anglicy są moralni. A zwłaszcza twoja mata ty i tak dalej ale nic mi nie zrobia bo rzeczywiście nie wiedziała czyim jest dzieckiem. KSIĘDZA - wam powie i trzaśnie drzwiami. No ale matki nie znała, domyślic się nie umiała... jakas moralna chyba - i z wszystkiego w Niemczech leją. ZE ŚMIECHU :( Tyle umieją. A Skarbek jest po mojej stronie bo w niego wierzył. ale myślałam, że to duch kopalni - może jakiś właściciel dobry? A to Pan Bóg - no rzeczwyiście własciciel. I co dalej? SZACH MAT.

Wiecie - ja to dobrze piszę bo oni chcieli iśc do Rosji, ale tak sie bali wypadków, że zostali na Ślasku. I wszyscy na nich. Ale tego kto nie widział to nie pojmie. 100 osób bez głowy - normalnie jakby im mieczem odciął. I wtedy patronką Śląska zrobili św Barbarę i przestali się z niej smiać o ILE TO BYŁA PRAWDA o tym ściętym łebie że jej nie odrosnął. I tyle. I NIE DOSTALI ODSZKODOWANIA. I tak Niemcy stracili Rosję , ze tu tyle się działo na tym Śląsku, a tam nic, olali ich ,musieli robić rewolucję. A MACIE NAJSW. SAKRAMENT? Jakie tam są wypadki - wy tego nie rozumiecie. 100 osób z oderwana głową chyba że umiecie to przyszyć - wtedy już były gazety, tu było cicho, a tam? Swiat by sie wszystkiego dowiedzial - taki wypadek potępili by ich. O to poszło. Ale co płacić - tam jakiś duch łazić, a pokłady ZALEWA, do góry sie wytrzymać nie da ludzie, a dół zalewa, a to jest blisko do Niemiec, a w Rosji? Co tam? Powinno być na odwrót mówili. Choć to sie jeszcze nie znali i tyle. I koniec. No i to był taki Smoleńsk wiecie na Śląsku od tej chwili liczyli na Polskę to mieli na kogo. Mieli się ze Skarbkiem dogadać. A te kobiety to one nie wiedziały nic - na facetów. Może się pożenią , nie? Takie Anny Walentynowicz, zarobią trochę. A ci tylko potrzebowali ich do walenia pod ziemią nic nie było widać, żreć to Najsw. Sakrament, ciepło było , wszyscy po nagu , tam nawet NIKT NIE WCHODZIł. No nikogo. Tylko im spuszczali ten Najsw. Sakrament i wino i wrzeszczeli żeby nie było wypadku bo ich wszystkich zatrzasną za te dzieci. Bo jakieś potworki wysyłali , żeby zabierały Najsw. Sakrament. Pózniej wpuścili tam zwierzęta. Acha - pózniej wpuścili zwierzęta, najpierw były kobiety żeby ciągnąć wózki bo wiecie - mnie to wkurza, co do Niemiec jedziesz ze Śląska to wózek ciągniesz. Po co? I że chcą kobiety bo nie ślepną, a zwierzęta ślepną, a one umierały na straszne raki, w bólach, ci Niemcy na nich że niemoralne, co to za dzieci - karly jakieś, krasnale. To są ich dzieci i koniec. I je zabijali i tyle. A je opisywali w gazetach. I chyba dalej były zwierzęta ale ślepły i że tych kobiet nie było to w Skarbka walnęłi i 100 osobom głowy urwało. NO to tak było, za to jest Smoleńsk żeby Rosji nie było żal bo się bali tam by to w gazetach opisali, a tu tym pieprzli, odszkodowań nie było i tyle. I ze są za duzi i niech se radzą sami. I PRZEZ TO CHYBA BYŁA REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - skoro łeby lecą na Śląsku to u nich też łeby jak we Francji i tyle. I to już postanowili wcześniej, a w 1917 wykonali. Pasuje? Tyle wypadków to wszystko rozwalić i postawić na piece. Tyle :( I że będa wytwarzac szkło w hutach bo Niemcy mówili że na Śląsku mają jakieś szklanki , które świecą, tam tego nie ma - to tylko świeci Ślązakom to z religii, to z nimi mogli iść a tak? Co to z ogniem? Nie wolno i tyle :( I że im tam wszystko świeci - nawet paprocie im świecą w lesie i tyle. Wszystko :( I co wy na to? A te baby że OK te dzieci karły - a bo to pod ziemia i nie wyrosło. Bez światła nie wyrosło. I wtedy się zaczęło, że do wzrostu potrzeba światła. Bo te dzieci były normalne ale malutkie. Krasnale na nie mówili. Nie mówiły, nic, tylko tam coś, ale rozumiały wszystko. Gdzie to cała ciąża w ciemności. No i było kto na powietrzu to wysoki a kto w zamkniętym to malutki jest i tyle. I koniec. Ale jak ktoś normalny to widział to zawału dostawał i tyle :( Takie życie... :(

Wiecie i tak to wygląda, że Niemcy się bali, żeby ich świat za ŚLAKS nie potępił, za te kobiety na dole, że zwierzęta na nich lecą bo nic nie widzą, że chcą się rozmnażać - tak chyba mówili, żeby im dali kobiety to będą dzieci, że czasem leżą i te zwierzęta nad nimi czy gzdziś tam, że ich zagryzali bo nie mogły sie pieprzyć bo co to - zwierzę i stały arbajt. Że im głowy urywały zwierzęta bo za ciężko. No to baby im wpuszczą mówili - tak ich szanowali wiecie. No wpuścicie - przynajmniej będą dzieci tak mówili bo mieli dosyć, bo nikt ich nie chciał NAWET TEN GŁUPI SKARBEK - tak mówili - głupi. - Gdzie on tam głupi? To Bóg Ojciec - przyszedł sie z wami przywitac przed Dniem Ostatecznym. I z nich lali. Przyszedł wam sie przyjrzeć. Jak wyglądacie. Rozpoznać was i tyle. Bo się nie chcieli zgodzić, że to jest praca dla normalnego. - Tu niewolniki powinni pracować, mordercy. Co wy tu robicie? I tylko wam płacić. To tak akurat - dziś jestem jutro mnie nie ma. I jeszcze KOBIETY z dziećmi co? I trochę dzieci im chyba też wpuścili - niech się uczą życia mówili i najpierw je wysyłali po Njasw. Sakrament, pózniej jakies mniejsze, ale dzieci zawsze były. No i wpuścili baby, ale nie pozwolili wyjść bo straty i tyle. No i to taki Auschwitz. Dlatego w Auschwitzu nie było co jeść. W kopalni byli i żyli CIĘŻKO PRACUJĄC a w Auschwitz co - tak ciężko pracowali jak tam? Jedynie że zwoki palili - co to tam sie działo. Tam umieli, a tam nie umieli? A tam sie nie palili? I tak całe Auschwitz szlag trafił od razu - jedynie Zydzi płaczą. A w tych kopalniach - sie dowiecie - tam było Auschwitz - tam miała telewizja przyjechac - po nagu latali bo im ciepło w tych wózkach spali, baby w ciąży po nagu, nasrane, narzygane, ale jak tu kibel - trzeba wyjść na górę. Nic z tego - oni tam mają swoje życie... no tragedia , ale w 1917 już nimi WYMIOTOWALI TEŻ. I chyba wtedy zdarzył się ten wypadek. Na wiosnę może. Kto wie? Kiedyś sie dowiemy. Z KSIĄŻEK. ?

I wiecie teraaz jest wieczna haja - jak to było - kto na kogo baby na facetów tej kopalni czy na odwrót. I wiecie - oni już pracowali, tych zwierząt mieli dosyć więc ja uważam, ze najpierw BABY NA FACETÓW LECIAŁY bo przyniosły wino i były podchmielone od tych zwierząt. A oni ... hmmm oni byli zmęczeni, im sie chciało, one miały WRESZCIE pieniądze, wiecie ci faceci nie chcieli - smiali sie że im sie nawet w nie zwalić nie chce. I wiecie chyba było,że zwierzęta gdzies miały wytrysk, albo one myślały, że to od faceta, a to było od konia i rodziły coś tam., ale pózniej się ci faceci litowali, żeby miały normalne dzieci i wiecie - same potwory tam były, to wyjsć nie chciało na powierzchnię , musieliby tego szukać. Krasnalki na nich mówili, no piekło tam było i tyle. I raz był Smoleńsk i koniec. A Niemcy sie smiali - no przyszyć im te głowy i na front. I że najważniejsze że głowy a inne części ciała mieli OK choć TO BYŁO SIĘ DAŁO przyszyć lali, ale łeba nie, łeb za dużo. I zaś była ta święta Barbara i zaś nie to. Zaś cos tam. Tak żyli z Niemacami, ale Niemcy najlepsi dziś, a ci z nich zlewają - nic się nie zmienili od czasu jak ich SKARBEK NA DOLE POCIORAŁ. Dalej stały arbajt i harem - jak w Polsce. Ale tam tylko harem, a ci jedno i drugie I ŻREĆ ten Najsw. Sakramet. Ale czy w Polsce to tak żarli to nie wiedzieli, ale w tych kopalniach... i jeszcze im sie to świeciło - tak mówili. No i tyle :(

I ztego sie wzięła KOMUNA SŁUCHAJCIE - z tego Słazaka pierdolniętego. I tyle . A nie wierzycie? Może kiedyś ktoś książkę o tym napisze. Bo Gustaw Morcinek to tylko o Łysku napisał. O koniu. A o ludziach? I tyle. I koniec. No cóz... na ciąże zawsze schodziły mowili górnicy. I rodziły pod ziemią i wszystko. I tak Morcinek pisał o zwierzętach, że ślepły, a baby? Baby zawsze widziały na oczy. Kto na nich leży w nocy - i sie smiali, ze jednak mieli rację. A jak rodziły to miały przewiązane oczy bo nie chciały niczego widzieć i w koncu też poślepły i tyle. Na pewno tak było. Co to z nich wyłazi, jak nie człowiek to widzieć nie chcą. W koncu już nikogo. Chyba tylko diabła. I szalały tam. Do głowy dostawały. Naprawdę :( Takie jest życie jak sie nie ma męża. Juz ja to wiem. Ale znowu ich żony tych górników. GDzie oni są? To tylko kasa, a rodzina? I przyjeżdżali do domu a tu 10 dzieci, każde z kim innym wiecie. No to znowu na dół i WTEDY SIĘ RODZIŁY NORMALNE DZIECI, ale na dole i tyle :(