Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karoten 30

Co robic w dzien wolny w Londynie gdy nie ma sie dziewczyny

Polecane posty

Gość prawdziwaowieczkabozameee
No wiecie - może nie mam racji, ale cos za mało książek jest na Śląsku. Naprawdę. i tyle. Kiedyś się okaże jak to naprawde było. I tyle. A może lepiej nie? Kto wie? Bo wiecie - ta święta Barbara to tu wcale nie działa. I tyle. A powinna nie? Czemu nie? Widocznie wcale nie była taka jak mówiono bo by ta święta Brygida Szwedzka tyle dzieci nie miała. I to samo, ale w dzien, a nie w nocy i tyle... I tyle... ? :( ps. i wiecie - co tu robić nieraz? Żal mi tych kobiet na dole. Nie wiedziały co robią. O nie stoi święta barbara - bo nie miała dzieci. Przynajmniej oficjalnie. I tyle :( A reszta? Resztą się zajmnie Skarbek w dzien sądu ostatecznego bo to osądzić może tylko Bóg Ojciec - pewnie tak jest. Tyle krasnali - coś strasznego. I pózniej już było na koniec, ze krasnale strasza i tyle :( I wiecie chyba tam sie zwierzeta na kobiety obraziły, że dzieci nie chciały i wolały facetów i ludzie nie mogą mieć dzieci ze zwierzętami, a wcześniej mogli. BLEEEE - wszystko ohydne i tyle :( Całe życie jest wstrętne jeśli sie nie ma normalnej rodziny, no ale... jak tu ją mieć, nie? Jak ach jak?

A że kobiety były pod ziemią to nie wiedział oficjalnie nikt wiecie - te żony czekały na tych mężów, chciały mieć dzieci, a oni nic, widzieli tylko, że dzieci nie ich i tak dalej... znowu do pracy, one były zrozpaczone - nawet 1 stosunku... co tu robić? No i następne z byle kim i tyle :( I tyle :( A ci na dół i płacz z tymi na dole i dzieci tam. gdyby one to wiedziały, ale nikt im nie powiedział... ale biznes , nie? NAjSWIĘTSZY SAKRAMENT - tak bym nazwała książkę o kopalniach na Śląsku wiecie. I tyle. Jest taka książka - podobna - jedna Żydówka to napisała, ale to są same kłamstwa. Prawdą jest rodzina i tyle. Wszystkie dzieci 1 ojca i matki. To jest prawda, a nie takie coś. No to by tego nawet nikt nie przeczytał jakbym to napisała. Ale Zydówka jak napisała to Boże- jakie nagrody I TO JEST PRAWDA wiecie. Tak - to jest prawda o niej, że tylko kasę liczy i nic wiecej nie robi. I tyle :( Ale ja sie nigdy nie dam. NIGDY i koniec :( AMEN :(

Bo wiecie Niemcy teraz będą wielbić CZARNY OGRÓD tej żydowskiej mędy i Polaków, że się Ślazakom nie dali. No cóz... to tylko kasa powiem. Tam ją trzeba wyszarpać i tyle. Czarny ogród - a po co tu przyleżli.To miała byc praca dla przestępców powiedzą. Dla przestępców? Skarbów przyjechali szukać bo na Sląsku pełno złota i tyle. I że Polska już lepsza od tego. Tak? Harem pełen pozycji tak? Zwierzęcych? No to pod ziemią nie było zwierząt. Były powie mi pan Bóg bo to widział. Jeśli były. Na początku. Ale pózniej już nie - pózniej było wsadzanie do dziury i stały arbajt i RAK narządów rodnych tyle było. A kasa? Tej zawsze było mało mi mówi. I że tam był to będzie świadkiem. Acha - bo Niemcom chodzi - co on to będzie sądził? Nie może. Nie - to jest św. Jan - świadek tego co sie tam działo wiecie i tyle. ŚWIADEK TO JEST i tyle :( Jahwe. Nie to św. Jan powiedzą Niemcy i że też się przyłączył do zbiorowego gwałtu MNIE powiedzą. Nie - on taki nie jest. On tam tylko zszedł na dół ograć im pożary wam powie, żeby nie było, że przez księży się pali, że przez Najsw. Sakrament. Bo czasem tam zjeżdżali na początku, ale jak widzieli jak się poniewiera ten Najsw. Sakrament to z płaczem wracali po co to zbójnikom dali i mieli ich w tyłku, nie chcieli dawać rozgrzeszń , dzieci chrzcić - a co tu robić? Mówili ci ludzie? Co żreć? KOZY Z NOSA im mówili i nie chrzcili. Ale póziej zaczęły sie zabójstwa księzy - np; KWIAT PAPROCI - znajdowali ksieży martwych, brak puszki, któ zabił? GÓRNIK bo nie chcieli dać Najsw. Sakramentu i tyle:( Ale NIC SIĘ NIE PALIŁO powie świadek Skarbek w dniu ostatecznym. Mogli palić - pili , były wypadki. Nie powinno być. Opłatek + winko powinno być IDEALNIE. Morderstwa - tak sie zaczęło. Z czego? Z Najsw. Sakramentu morderstwa? NO co wy :( I tyle wam napiszę... :(

No wiecie - bo to nie jest opisane w gazetach - nikt o tym nie wie wiecie - oni myślei, ze przyszedł im tam poświecić i im KIBICOWAĆ jak sobie radzą. Nie - on przyszedł na świadka. Swiecił sie Najsw. Sakrament , on nie musiał. On był tam świadkiem na dzien sądu ostatecznego i tyle. Jak sobie poczynali górnicy pod ziemią. I tyle. I wiecie jaka to jest prawda i jaki ten Bóg jest mądry. Bo wiecie - byleby była kasa. Taki jest Ślązak, co jak , to NIC GO NiE RUSZA, NIC - forsa I NIC POZA TYM. Tak go stały arbajt obchodzi powiedzą, ale w razie co - stały arbajt, stały arbajt - jasne - wsadzanie do dziury to jest Śląsk i KIEDYŚ NAJSW. Sakrament. Żydzi ! NA nich wrzeszcza. Żydzi? - ci z nich leją to by Skarbek był inny, a on był taki grożny, taki straszny. Niektórzy Niemcy go widzieli, bali sie i żałowali że pozwolili im kopać BO TO ZAWSZE SIE KOPAŁo. Nie, oni żle zrobili, mieli tam wysłac Czechów im mówią. Za dużo się pobudowali , bali sie kiedyś. Skarbka co powie jak przyjdzie...sądzić. Nie on nie będzie sądził. On tylko Złoży ŚWIADECTWO i tyle :( Co widział w tych kopalniach? A sądzić będzie Pan Jezus i tyle :(

Bo to wiecie jest zła kolonizacja - ja tez pomaiwałam Niecmów że przez nich była komuna, ale komuna jest przez Ślązaków wiecie. Nie dajcie się - na nich zwalcie komunę. Takie głupole - tak sie to zaczęło i tyle. Bo kazdy w pracy myślał, ale Slązak DRĄZYŁ DZIURĘ wiecie i tyle. A rządzą sie - matko - ci sie rządzą. Się mieli rządzić lepiej powie im kiedyś Pan Jezus. Co oni w ogole umieją im powie? Wyjadac kozy z nosa i siuchtac pod ziemią, ze zwierzęta padły a oni nie. Ale najmądrzejsi . Niech im będzie. Zależy do czego? Karłów se narobić pod ziemią. No ale każdy ma swoje zdanie... bo pózniej nazywało sie to karły i tyle :(

No bo wiecie - tu geologów powinno być - pełno. A tu? Górników pelno. Myśleli , że są coś warci, że pójdą dalej, że coś zrobią z tą Rosją, ale jak tak na nich patrzą do dziś to matko święta - ci se mieli dac spokój z tą Polską i iść na morza z zachodem. Ci to wymyślili. I został im jedynie ten Skarbek bo uważają, że dzieki niemu wszystko szło, przecież to był jeden cud, to sie zaraz powinno zawalić jak ta cała WYUZDANA wam powiedzą KOMUNA. Nic z tego. Wszystko szło. A najlepiej jak sie znów pojawił Skarbek. I tak sie nad Niemcami Bóg Ojciec ulitował bo co by jedli? Kozy z nosa im powie. Tak sie rządzili WTEDY a pózniej - pózniej mieli gwiazdę DAWIDA im powie. Hitlera :( No a dalej to już lepiej ich wcale nie komentować. Dalej mieli tytki z jedzeniem i autorkę tych listów jak im zrobiła dynamit z wysiłku bo nie jest górnikiem. A kim jej powiedzieli? Jeszcze czyms niżej? WIELKĄ PISARKĄ ŚLĄSKĄ - kiedyś napisze DZIENNICZEK ona im na to i tyle ją obchodzą bo nie chciała o stały arbajt w piekle :( A tylko tyle mogła jak ze Śląska. Bo co tam jeszcze kto umie? No kozy z nosa zjeść to nie bo by takich dzieci tam nie było jakie były i tyle :( To tego nie umieją,ale co inne.... :(

Tacy sa Niemcy widzicie a wy mówicie, że oni są dobrzy . Byleby nie było wypadku -to są Niemcy, a Anglia też. I tyle. I tyle wam napiszę i że chciałabym widzieć Skarbka bo najpiew wszystko sie świeciło pod ziemią na Śląsku a na koniec tylko Skarbek ... i tyle :(

No to teraz logicznie - dopiszcie - jak to było z tym Skarbkiem - SkARBNIKIEM - mówił do ludzi czy nie mówił. Co sie działo gdy ktoś go zobaczył? Dobrze czy żle? Jak to było? Jutro tu zajrzę bo dziś mi się już nie chce. Ale powiem wam - szukam o Skarbku od dziś. Bo musze jak najwięcej o tym wiedzieć. Może go kiedyś zobaczę? Mój Wybawca to jest. Chyba nawet tak było, że gdy ktoś widział Skarbka to mógł sie z kopalni zwolnić i szukać sobie pracy na powierzchni. I tak Ślązacy przestali Niemców lubić. Bo nie obchodziło ich nic tylko SKARBEK , a ruscy nie wierzyli. Tak - tam tylko jest ten Skarbek mówili, jakby nie on to po nich, wszyscy nie żyją, zeżarci przez dzikie zwierzęta, ale Skarbek i nie po nich. Bo mieli wpuścic tam Czechów a sami iść na Rosję? Na Rosję? Mówia Rosjanie to lepiej że tam siedzieli, sami sobie poradzili bez kopalni. No ale żle zrobili, za bardzo sie pobudowali, a ten Skarbek to taka dziadyga była na końcu wszystkich olał przez ten cholerny wypadek , tego nie było w gazetach. Nie wiadomo o co poszło - chyba w niego czymś walnęli? Czy on w ogóle mówił. Oni już nikomu nie wierzyli wiecie. Ale ja wiem że mówił OSTRZEGAŁ. I mówił,że pewnego dnia sie nie zjawi, ale na krótko przed końcem świata się będzie pojawiał , będzie sobie tam siedział i wszystko co widział spisywał. - A jak ty tu chcesz coś pisać Stary Dziadku mu mówili - Bo wiecie że to jest Bóg Ojciec - tu nie ma światła. A to będe mieć latarkę powiedział. Latarkę? A tu nic się nie swieci tylko KLEJNOTY TWEGO SYNA . Nic więcej tu nie działa w tym gównie - i się śmiali. No i on poszedł i wiecej nie chodził blisko tylko daleko. I raz go zwabili CAŁA GRUPA i sie z niego smiali, podejdż no tu , coś ty za jeden - co ty masz za latarkę - czemu nic nie mówisz? Śmierdzi ci z ust? Takie bzdury wygadywali. I jeden z nich walnął w niego petardą. i myślał,ze wyparuje bo wtedy już ludzie wyparowywali od takich rzeczy, ale zrobił sie huk , taki huk , że pózniej mówili, że tylko jak atom wybuchł w Hieroszimie to był taki hałas. Niemcy myśleli, że wszystko sie rozleciało i słuchajcie zlecieli na dół I WTEDY PIERWSZY RAZ WIDZIELI SKARBKA. Ale nie powiedzieli nic. ZAMUROWAŁO ICH. Ci górnicy mieli rację - myśleli - faktycznie jest taki duch. Kto to jest? Bo nic sie nie stało , nic kompletnie tylko leżał stos wiecie górników bez głow, żaden nie miał głowy a obok stał starzec, lampka była - Najsw. Sakrament, i liczył tych ludzi. I właśnie kończył powiedział 100 glow bez jednej patrząc na nich przenikliwie. A oni sie cofnęli, on wziął tę lampkę i odszedł. I odwrócił sie jeszcze i powiedział - żeby nikt mmnie nie pomawiał, że starego Skarbka przy tym nie było. I poszedł- coś takiego. I ci Niemcy podeszli i tak dalej... i zaczęli liczyć za nim te głowy. Faktycznie 100. Ciemno , nikogo nie było. Zaczęli szukać tego Skarbka - co się tu stało, Boże taki wypadek, nikogo nie ma. I tyle. I nic nie powiedzieli. Wypadek i tyle. Ale to było coś strasznego i nic się nie stało tylko te 100 głow. I wtedy myśleli, że to Bóg Ojciec i że niebawem Sąd Ostateczny. Sąd Ostateczny - smiali się z nich Polacy - najpierw maja byc światowe wojny - tak mówią. Jedna już jest, jeszcze będzie jedna. I mieli ich w zadku z ich Skarbkiem i całym tym barachłem. I jeszcze będzie komuna. Przez was, ale będą pomawiac ruskich i że tak sie opłaca rządzić. - A co się opłaca mówili Niemcy. - Walić , walić sie w łozku i jeść najsw. Sakrament. Nic wiecej. Eee tam mówili niemcy to by was było co psów w Chinach a was tak mało - nie macie racji i ich smolili. Wy a swięta brygida im mówili. Wy pedały. No ale co zrobić - nie chcieli sie przyłączyć i do dziś nie chcą. JA TEZ żeby nie było, ze stoje o seks grupowy. O żaden. A może chcieli uprawiać seks grupowy zanim przyszedł Skarbek i łeby im uciął? Kto wie? I rzucili w niego petem, że sie nie przyłączył? Kto wie, nie? Jak moja rodzina, która się rozleciała przeze mnie. Teraz też o siebie stoją, ale inaczej. Juz nie orgią. Najsw. Sakramentem a on... siedzi sobie lub leży i płacze. I tyle... ale rodzina... niech ich ratuje święta Brygida bo on już nie ma siły. Nawet pracy z nich nie ma. Niczego. Tylko walenie. No cóz... a podobno tak ciężko pracyją. - Ty też mi powiedzą. No teraz nie. Miesiąc - no miesiąc, widziałam Skarbka i teraz chcę wyżej. Nie widziałaś mi powiedzą. No ale prawie i chcę coś lepszego niż kopalnia. To se znajdż. To mi pomózcie - wy wszystkim pomagacie. Ale tobie nie, ty sobie dasz radę sama i sie śmieją. TAk? To wy też sobie dajcie radę sami i tyle wam napiszę. Taką mam rodzinę. A prawdę o tym zna tylko Ojciec, Syn i Duch Święty :(

100 osób jeszcze nie mam na sumieniu wiecie - tyle wam napiszę. I zawsze się będe modlić Boże Ojcze Wszechmogący ratuj mnie przed kolejnymi pomówieniami, że odpowiadam za śmierć kolejnych durnych wisielców bo już widzę , że kolejna klasa gwałciła gwałtem Judasza i zmierzają ku zbiorowemu sambójstwu ZE CO? ŻE MATURY NIE ZDALI? Matury dostali, na studia sie dostali, wszystko grało, ale nie zdołali mnie zgwałcili. Ale mieli plan na zycie. Zamiast mi współczuć, że z takimi osłami przez pomówienia skończyłam to jeszcze na mnie że robią to samo co klasa w mojej szkole bo cholera do niczego w tej polsce nie dojdą a dalej też. No to ja im powiem tak - dojdą, ale niech się ode mnie odczepią. Ja się za nich pomodlę, ja im te pomówienia wybaczyłam, mój brat PRZEZ NICH TAKŻE NIE ŻYJE i przez wszystkich którzy tak gwałcą. co zrobią - ich sprawa. Ja nie mam brata. Ale brat mi powiedzą jeszcze panią okradł - to są sprawy rodzinne, ja nie wiedziałam, że to takie popularne ten gwałt Judasza. Kiedyś tam o tym słyszałam ale no niestety zajęta doktoratem nie dbałam o to. POZA TYM zaczynałam od szkół gdzie takich problemów nie było na przykład od podstawowej - dalej też nie. Dopiero w średniej sie zaczeło, ze w podstawowej to robili. I to są sprawy , że jedne osoby wciągają drugie i tyle. I nic w tym wiecej nie ma. Jest moja klasa - oni sie nie powieszą, jeden chyba bo żle uczyłam - i to będzie na ministranta. To jest dla mnie pomówienie, ale niech tam będzie. Nie powieszą się bo żle uczyłam i mają święty spokój. Czy to prawda? Bo chcieli miec inne książki - któraś tam ich wybrania. NIEPOTRZEBNIE bo wiem która osoba książki były OK ,ale... może ta nauczycielka też jest zgwałcona tym gwałtem , nie umiem sie dogadać - pewnie dlatego są nieuchwytni, ona mi wszystko narzuciła. Ja byłam wtedy doktorantką. Szkoła poza tym nie rozmawiała ze mną w ogóle. i tyie. Prawdopodobnie jako nauczycielka ta pani została zgwałcona i zamiast ze szkoły odejść to seidzi tam do dziś, skrzywdzili mnie. Nie wiem. I do dziś stawia same pały, a ja taka nie byłam to jeszcze mi rękę podała na koniec. Pani Judasz jak dla mnie. Inne nie rozumieją o co jej chodzi. Idealna nauczycielka. Wiecie - ile takich nauczycielek jest to nie wiem i koniec. Żeby do czegoś takiego doszło to sie trzeba UPIJAĆ. Ja się nie upijałam. Raz bo miałam 40 godzin i nie nadążałam bo mnie tak nogi bolały wiecie. I w tej szkole była klasa, że w sumie powinni sie powiesić po tym wszystkim co mi zrobili. Ja ich smolę. Chcą żebym miała ich na sumieniu, hmmm... nie chcę w ogóle o tym słyszeć. Maturę zdali do widzenia. Mnie tam nie powinno być. Może byłam tam jako świadek JACY ONI BYLI i tyle wam napiszę. Także 12 wisielców mnie nie zdziwi. Gdzieś blisko to mogę podpalić bo miałam zdjętą furtkę przez to. Otwarli NAjsw. Sakrament dla mnie. Tam był ksiądz - kazał im to zrobić. No niestety ja mam wyobrażenie, że najsw. Sakrament jest w kościele. Furtka to furtka. Pani dyrektor w tej szkole była permamtnie pijana, jeszcze sie smiała,że mi furtkę ukradli. No to po co tam poszłaś? Mi powiedzą. Bo byłam poinformowana , że to babsko jest coś warte. Przez bratową i brata. Niestety jest warte pomówienia i tyle. Że jest zerem, może nie jest, ale pomawiam ją, że to jest ORDYNARNE SCHLANE PERmAMETNIE ZERO i nie obchodzi mnie ona nic po wieczne czasy. To nie ona płaciła tylko urząd miasta tam, ja nie wiem kto tam jest. Mój brat nie żyje - on z kolei pomawiał tę meliniarę że jest coś warta. Nie jest. Jego żona też była dla niego coś warta dla niego - nie jest. Dla mnie to obca osoba. Kto jest coś wart? Ten kto ma rodowód. Ma? Nie ma. Mój brat miał. Od zdrajcy powiedzą. Ale miał - bo przeszło od zdrajcy na kogoś. Ale miał a poza tym nikt i tyle. I wiecie - mnie było ciężko, zostałam wkopana w tę pracę, chciałam skończyć doktorat, było to już niemożliwe. WTEDY CIĘZKO PRACOWAŁAM - nie było na to świadka. Ale świadkiem mi Bóg - bo ja to powiem to on mnie obroni. Ja sie tam nie będę tłumaczyć kiedy śpie a kiedy chodzę i tyle. I wtedy też byłam zła, a teraz jak szukam pracy to też jestem zła. I zawsze jestem zła - matury dostali - żle? To mieli nie podchodzić. Tyle kap na próbnej było ludzie - ja tych próbnych matur do dziś nie spaliłam - PAŁA NA PALE - wszyscy zdali zdali i wszyscy na mnie razem z tą dyrektorką. Bo brat nie żyje. A przez kogo on nie żyje? Co wy tam wyprawiacie w tej szkole? To normalnie zamknąć powinni. Ja pracy przez nich nie mam, pomówiona jestem ,syf, kiła, i mogiła - tam nic poza tym nie ma. NIC. KOSTNICA i tyle :( I jeszcze na mnie - bo nie palę, nie piję, nie uprawiam seksu grupowego. BO NIC MI SIE NIE CHCE - do jasnej cholery a co mi sie ma chcieć. Musze sobie przemyśleć swoje życie - ja nie jestem PAPIEROSEM WSADZONYM DO DUPy, ze ja będe sie jak zwierzę zachowywać wypuszczone z klatki. jak oni. Co mam dołączyć do tego gwałtu ich? Bez sensu :( I wiecie - ja nikogo nie zmuszam do mojego życia, ale ja MUSZĘ ŻYĆ JAK INNI. Noż cholera ale powiesić się nie muszę. A przejmować się bandą kryminlistów też nie. Bo to jest jeden kryminał i tyle. Co ja sie miałam powiesić po tej klasie samobójców? Czy ja jestem alkoholiczką? Dajcie spokój i tyle :( Sie chcieli powiesić to sie powiesili. Ja nie mam takich wartości - samobójstwo. Zycie jest trudne , trzeba brac sie w garśc i tyle. Ja też nie wyszłam za mąż i mi ciężko i tyle. I koniec, niczego wiecej nie ma. Teraz okaże sie ile nauczycielek jest zgwałconych tym gwałtem Judasza = no przecież to nie jest normalne , ze ja ciągle jestem bez pracy, ale wiecie - wielkie ofiary A POLICJA? CZY JEST POLCIJA? No to słuchajcie państwo albo kościół. PRZESTĘPSTWO. Gwałt to przestępstwo i tyle. Idę na policję, proces do kicia. Nie wiem :( No ja sie nie dam. Koniec :( A jak sie spiłaś do nieprzytomności - to nie pij. Ja nie piłam a mam zwolnienie dyscyplinarne, 5 lat do kitu, HEROICZNYM WYSIŁKIEM z wszystkiego wyszłam. KRZYŻEM. Inni idą sie powiesić, a ja idę na krzyż, przebiję sobie ręce , nogi i wszystko, głowa w koronie cierniowej i tyle. I tak jest dobrze. Ale tam nie ma gwałtu. TAM JEST ROZRYWANIE KOŚCI. Tam jest ból fizyczny straszny. To nie jest gwałt. I tyle. A choroba? A jak przyjdzie choroba? Przecież to nie ma sensu w ogóle i tyle :( I koniec. Zostaje im mnie w razie co zabić i tyle. Morderstwo tylko bo zaraz idę na policję. BO TO JEST PRZESTĘPSTWO I NIE WOLNO. Bo nie i juz. I koniec :( Bo już mam dosyć takich durnych bab i koniec. A facetów też. Bo - tak myślę - musieli tę babkę kropnąć któryś żeby były matury z matmy i tyle. A ja miałam proces i ja już nie powinnam uczyć w średniej bo miałam proces o to, że piję. I mogę być pomówiona, że to prawda, a to nie prawda. Ja to miałam za spóżnienie. Chyba znowu ktoś tam ubzdurał, ze za picie , za spóżnienie i tyle. I koniec :( Nic poza tym nie ma i już. I ciągle jestem pomawiana, ze ja w tej szkole PIŁAM. Do cholery nie - po prostu sie spózniłam/ nie było mnie. Ale to nikogo nie obchodzi. Jestem pijaczką wszędzie - no to do diabła - poc o w ogóle sie do kogoś odzywać i tak każdy wie swoje piła i się waliła i przez to wyleciała. NIE - pisałam doktorat i żałuję że wam wy zera dałam te matury, kanalie i koniec :( Takie zera zabiły mi brata i koniec. Bo teraz stary bratowej będzie na mnie , że mnie mają w 12 zgwałcił analnie żebym zamknęła ryja. To pójdę na policję i się powieszę. I koniec. Zgłoszę to i siepowieszę bo mam już dosyć POMÓWIEŃ. Jedyny powód. Bo chce zyć NORMALNIE i żaden pojebany umsyłowo lesnik nie bedzie mi rządził wiecie. CHUJ JEBANY to jest a nie leśnik. Ile on pożarów spowodował to ja nie wiem, kogo on zabił to ja nie wiem - może swojego syna i to mnie nie obchodzi już w ogóle. CHUJ JEBANY PROTESTANCKJI NIE BĘDZIE MI TU RZĄDZIł bo ja mówię od razu - jestem katoliczką ALBO PROTESTANTKĄ ale wierzę w Boga - zawsze to jest odnośnik do pewnych wartości w życiu, a to gówno, które własnoręcznie zabiję ono wierzy w pozycje seksualne , jest moralny, w zwierzęta i pierdzieląc że jest ateistą podpala poząry w lesie. Może go pomawiam, ale wątpę bo tak i już :( I jeśli uważa, że pójdę pod topór jak mój brat TO CHYBA MA NASRANE W GŁOWIE I NIECH SE ZROBI ZDJĘCIE wiecie jak se sam tam nasrał albo jego stara mu tam nasrała bo ja nie. BO JA NIE SRAM LUDZIOM NA GŁOWY i tyle. I tyle mnie obchodzi jego rodowód. ten człowiek ma dla mnie nie po kolei w głowie, założyłam na niego egzorcyzmy to ocalałam, mój brat sie żle ożenił - z jego(???) córką i przegrał, ale ja do tej rodziny nie chodziłam, nic mnie oni nie obchodzą. Wiecie - co jest rodziną? To co mnie łączy przez KREW. I tyle. Co mnie łączy z nimi? KREW? Nie - nic mnie z nimi nie łączy. Rodzina łączy się krwią. No to widzicie Pan Jezus jest moją rodziną bo piję jego krew i tyle. To jest moja rodzina - jego krew se łączy z moją krwią i tam nie ma krwi zwierząt i tyle. I rodziny morderców nie chcę mieć w swoim rodowodzie i tyle. A za brata się chcę modlić i go ocalić. Matka mi nie pomoże - inny rodowód. Ja jestem dzieckiem adopotwanym z Anglii. Mnie nie nie obchodzi ten idiota od haremu i tyle. Święty jan Chrzcciel mnie bardziej obchodzi choć też idealny nie był. A najbarsziej bo to moja rodzina - wiezy krwi. Spożywam ciało i piję krew jego. A 2 postaci komuni przyjęłam u protestantów i co to zero może mi zrobić. I jeszcze mnie OBMACYWAL - za to jest kolegium do spraw wykroczen i kara finansowa i koniec. I po co on się mną interesował? Bo pożary podpalał. Ale nikt nie zginął mi powie - to niech się on zabije bo tyle mnie on obchodzi. Jak brat zginął to to nie jest moja rodzina. NIGDY NIE BYŁA. I koniec. Mieli mojego brata szanować i tak był głupi że z nimi trzymał, samą mnie zostawił, dzieci nie miał, nawet po smierci muszę sie nim przejąć i tyle. I tyle Z DOWNóW LEŚNICZYCH. Każdy leśnik to down - jedyne co robią to rozapalją pożary i ogrywają kościół zwierzętami. Niech szczezna w pikle tacy sa moralni. Protestantyzmem kościół ogrywa bo protestanci go wybudowali. A u niego był harem, inny z objawienia, a tak to po co te kościoły? A po co on zrobioł ślub koscielny tej swojej dziwce polskiej? Miał ją dać do zboru. idiota pierdolnięty w łeb. niech se kupi kałasznikow i sie zabije WRESZCIE - każdy powie. Bo mi kaktus wyrośnie jak nie jest podpalaczem. PODPALACZ to on. Ci Zydzi wiecie - taki las to podpalić, co to za lasy - w Kanadzie są lasy, a tu to tylko podpalić. I podpala żeby go nie wywalali bo sie BOI, że go wywalą bo taki leśnik jak z koziej dupy trąbka wiecie - ale zawsze miał straż pożarną wiecie. Na pewno tak jest i tyle. A ta jego dziwka blond - co on sobie nie wyobraża? Że to moja siostra jest? Tak - jak sie powiesi i mnie będzie straszyć to tego nie ogram bo ją opętałam bo jej mam dosyć. Chyba ma jakieś koleżanki. Męza dac ukatrupić, to niech żre kozy z nosa. I to takiego jak mój brat. Szkoda go na te gówna z dupy Panie Boże - bo to nie ludzie tylko banda owczych gówien. I tyle mam im do napisania i że mnie haremy nie obchodzą ani pozycje seksualne zwierzęce. Za cięzkie mam życie żeby sie tym przejąć. i jeszcze 20 następnych samobjców. Co wy mi wszyscy chciecie udowodnić? Ze wam sie zyć nie chce? No też można, ale to sie podpalcie na tych sznurach bo to szkoda zapałek - jak dla mnie. Przysięgam. A wody święconej też :( Tak mnie tu ochrzicili i tyle mnie to wszystko obchodzi :( CO ZESZŁOROCZNY ŚNIEG. Już chmura na niebie obchodzi mnie więcej niz ludzie w tym gównolandzie. I tyle. I nigdy nie zmienię zdania. MORDERCY i głupi zera. AMEN :( I tyle :(

. Święty jan Chrzcciel mnie bardziej obchodzi choć też idealny nie był. A najbarsziej bo to moja rodzina - wiezy krwi. Spożywam ciało i piję krew jego. A 2 postaci komuni przyjęłam u protestantów i co to zero może mi zrobić. I jeszcze mnie OBMACYWAL - za to jest kolegium do spraw wykroczen i kara finansowa i koniec. I po co on się mną interesował? Bo pożary podpalał. Ale nikt nie zginął mi powie - to niech się on zabije bo tyle mnie on obchodzi. Jak brat zginął to to nie jest moja rodzina. NIGDY NIE BYŁA. I koniec. Mieli mojego brata szanować i tak był głupi że z nimi trzymał, samą mnie zostawił, dzieci nie miał, nawet po smierci muszę sie nim przejąć i tyle. I tyle Z DOWNóW LEŚNICZYCH. Każdy leśnik to down - jedyne co robią to rozapalją pożary i ogrywają kościół zwierzętami. Niech szczezna w pikle tacy sa moralni. Protestantyzmem kościół ogrywa bo protestanci go wybudowali. A u niego był harem, inny z objawienia, a tak to po co te kościoły? A po co on zrobioł ślub koscielny tej swojej dziwce polskiej? Miał ją dać do zboru. idiota pierdolnięty w łeb. niech se kupi kałasznikow i sie zabije WRESZCIE - każdy powie. Bo mi kaktus wyrośnie jak nie jest podpalaczem. PODPALACZ to on. Ci Zydzi wiecie - taki las to podpalić, co to za lasy - w Kanadzie są lasy, a tu to tylko podpalić. I podpala żeby go nie wywalali bo sie BOI, że go wywalą bo taki leśnik jak z koziej dupy trąbka wiecie - ale zawsze miał straż pożarną wiecie. Na pewno tak jest i tyle. A ta jego dziwka blond - co on sobie nie wyobraża? Że to moja siostra jest? Tak - jak sie powiesi i mnie będzie straszyć to tego nie ogram bo ją opętałam bo jej mam dosyć. Chyba ma jakieś koleżanki. Męza dac ukatrupić, to niech żre kozy z nosa. I to takiego jak mój brat. Szkoda go na te gówna z dupy Panie Boże - bo to nie ludzie tylko banda owczych gówien. I tyle mam im do napisania i że mnie haremy nie obchodzą ani pozycje seksualne zwierzęce. Za cięzkie mam życie żeby sie tym przejąć. i jeszcze 20 następnych samobjców. Co wy mi wszyscy chciecie udowodnić? Ze wam sie zyć nie chce? No też można, ale to sie podpalcie na tych sznurach bo to szkoda zapałek - jak dla mnie. Przysięgam. A wody święconej też :( Tak mnie tu ochrzicili i tyle mnie to wszystko obchodzi :( CO ZESZŁOROCZNY ŚNIEG. Już chmura na niebie obchodzi mnie więcej niz ludzie w tym gównolandzie. I tyle. I nigdy nie zmienię zdania. MORDERCY i głupi zera. AMEN :(

Poweiwam ja tak nienawidze tego starego bratowej - tego chuja jebanego że to sie opisac nie da. Co on to w zyciu zrobił? Jedyne co robi to opisuej pozycje seksualne zwierząt do rodowodu. Ale kiedy sie w nim człowiek staje człowiekiem to nigdy nie napisze. Takie gówno. I jest ATEISTĄ Bo jest , ale jest protestantem i tyle. Szybko zmieni. I jeszcze zacznie wierzyć w Najsw. Sakrament. Ale wiecie ... takie gównisko, że szkoda gadac. A z tych pozyzji ma tyle, że jest LEŚNIK!!! rodowowdym pSEm, a ja jeleniem. I co mi zrobi? Nasra mi do ryja? Mały piesek. On nawet wilikiem nie jest. Leśnilk. Co on tam robi w tym lesie? Chyba sie wali z psami wiecie albo z drzewami albo se wsadza do ryja i produkje krasnale. Tego mu życzę. Żeby se sam swojego chuja wyssał i tyle :( Tyle jest wart - wyssania sobie swojego własnego chuja. I tyle. Sam sobie niech zrobi obciąg z połykiem i tyle mnie obchodzą jego pozycje seksualne zwierząt. Bo mój biedny brat przez to z nim przegrał. No a ja czekam na zdjęcia. Do każdej pozycji powinno być zdjęcie JEGO I JEGO ŻONY. No nie? Kogo to obchodzi, co? Lepszy następny pożar :( Ale ludzie... i tak mój brat skończył - własna żona skazała go na egzekucję. Ale ja nie umiałam temu zapobiec. Ile oni mieli wymagan słuchajcie. DO MNIE. Wszystkiemu byłam winna bo dostała dysplinarkę i wyleci bo nikt jej w szkole nie przeleciał. Tak powiedzieli. A mieli co - taki tyłek. To wcale tak nie było. Niech przelecą to gówno z haremu. Ja mam ciekawsze zajęcia niz interesowanie się kto kogo zgwałcił. To się idzie na policję i i tyle. I ludzi nienawidzi. Ale się o tym mówi, a nie wszystko po cichu. Teraz tak - moja klasa się może powiesić bo 1 nie zyje , dyrektor gwałcił, ta równoległa, tu jedna w szkole gdzie miałam drugi proces. No słuchajcie - no co się z tymi ludźmi dzieje? To będzie 60 trupów i tyle mnie to obchodzi. Po takim gwałcie bez policji i tak zostaje sie powiesić i tyle. MOJE ZDANIE. Koniec :( No 12 osób. To sie wieszać i tyle :(

Gwałt 12 Apostołow to jest tak - najpierw wiesza się ofiara, a pózniej sprawcy i to jest zgoda na masowe samobójstwo i tylko takie ofiary sie powinno wybierac. Które i tak chcą ze sobą skończyć. Mają problemy z tym, że nie chcą zyć. Tylko takie osoby, reszta to od razu zbrodnia. I tacy koledzy powinni też się po takim czymś powiesieć za ofiarą i tyle. Bo to o to chodzi, żeby sie razem powiesić i tyle. Ja w tym niczego wiecej nie widzę. Jak masz seks - cel życia. A jak nie? Seks cel życia - gwałt zbiorowy i samobójstwo. Albo no ... nie wiem... ale ja nie mam takiego celu w życiu to po co mam się wieszać. Poza tym to trzeba o siebie stać i ta ofiara sprawców też powinna znać. Inaczej? Zupełnie bez sensu i tyle. To jest dla osób chcących sie powiesić i tyle :( Że nie będą mieć rodzin nigdy i koniec. W tym wiecej nie ma niczego, a przecież kto to może wiedzieć kto może mieć rodzinę normalną a kto nie. I co dalej? W zyciu robić trzeba coś dobrego, a nie wieszać sie przez pozycje seksualne i tyle. I tyle . Dopóki mogę chcę pracować, zarabiać pieniądze, normalnie żyć, cos zobaczyć, może sie wynieść, po co mi banda wariatów z lasu i tyie :( Wiecznie w pretensjach o wszystko. O co? Że wszystko to kasa? To trzeba ją zarobić i tyle :( I sie z niej cieszyć jak jest, nie? Ale tylko sranie, dowalanie, gnojenie, świnienie, pomawianie i POWIEŚ SIĘ - a może... ktoś się wreszcie poprawi, może ktoś będzie lepszy? Oby.

I wiecie - ojciec bratowej mi powie - i to jest polski katolicyzm - to ostatnie zdanie - powieś się. I wiecie to wszystko. No ale... niestety ten pan to tylko rodzina w kandzie i Anglii, rodowody i pożary w lesie. Bo coś się musi dziać. I dzieci. No wyszło mu wszystko bo czemu nie? Ale gdyby nie miał tych pozycji seksualnych to jakby on żył? Przecież tylko dzięki temu istnieje. i tyle. I ze był harem tam gdzie mieszka i ma tego króla Dawida - z dawania dupy, a ja z wojen. I co? Ja go mogę iść jutro podpalić i tyle. I co mnie on obchodzi. On nawet nie wie gdzie jelenie poroże zostawiają, żeby sobie zebrac. Co on w ogole wie? Na pewno gdzie się paliło i jak to robią 2 zyrafy. A on trzecia. I to jest całe jego życie. I studia. Bo wszyscy o niego stali a o mnie nikt. Też stali, ale nie wiedziałam z kim jestem i tyle. Jedna koleżanka już nie zyje a reszta mnie nie interesowała bo nie pracowałam w zawodzie. A ten człowiek nie umie się ode mnie odczepić. Boże jaki on jest straszny. Może wreszcie umrze i będzie święty spokój. a jego córka I TAK MNIE NIE OBCHODZI I TAK. I koniec. Bo zabiła męża. MĘZOBÓJCZYNI TO JEST. A zgniła jak snop siana. Ale pracowita mi powiedzą - ty zgniła. Bo jej pracę ojciec załatwił a mnie nie to ona pracowita a ja nie. I jak ona teraz tu wygląda? Niech sie hajtnie raz jeszcze. Tylko niech niech nie zaprasza mnie na ślub. Zawsze może sie przemieść do pretestantów tam lepiej. Po co jej ślub kościelny? Po morderstwie męża tak? On gwałcił już od średniej - i z takim przestępcą się zadałaś jej powiem? To czas już na kić - dla kogoś już czas. No ale jak tak wszyscy pracuję, nie? I tyle mam do napisania.... moja matka rodzona tez sie powiesiła. I jej rodzice też. I to w Anglii. Także wiecie - mnie już żaden wisieiec nie zdziwi. A nawet 20. Chcecie to was podpalę i tyle mnie to obchodzi. No chyba, że jesteście adoptowani jak ja to MOŻE SIĘ WAMI przejmę a tak to pozwólcie, że was oleję. I tyle :(

Ona jest zgwałcona zbiorow ta jego zona mojego brata - już danwo powinna wisieć , ona w ogóle za mąż nie powinna wyjść i tyle. Co jeszcze można napisać? Tylko tragedia jak taka ofiara zbiorowego gwałtu sie wyda za mąż. Jeszcze tak hucznie. W STRAŻY POŻARNEJ. Idiotka. No ale poszłam bo co robić. jej ojciec zablokował mi doktorat. tyle lat się uczyłam. Niech se idzie jutro coś podpalić bo nudno. Już powinien być alarm wiecie. To jest życie. Albo niech se dopisze następna pozycję do rodowodu. Zostaje mu jeszcze kościól prawosławny. Tym też się może zainteresować w swoim ateizmie. I tyle mnie on obchodzi i wszystkie te sapiące 20stki tutaj bezdzietne. Oby sie nie zasapały przy tym konfesjonale wiecie bo jeszcze któraś oralnie krasnala pocznie. Ja już poczęłam. Już zyją moje krasnalki... :(

Witam 🌼 To znowu ja moi drodzy. Ale już na króciutko. Stety niestety. Chyba dobrze. Dziś słuchajcie myślałam rano nad wieloma sprawami, ale wiecie - wszystko przez tego Skarbka. Wszystko. Kimkolwiek on był. Co on miał w tym lampioniku? To jest legenda, na której miałam się w zyciu oprzeć. I widzicie czyli jest narodowość śląska ale poprzez kopalnie i świętą Barbarę. I ja jestem Ślązaczką. WcALE NIE PRZEZ JĘZYK jest się Ślązaczką. Przez kopalnie i tyle. Język nie jest zaliczony - język to Polska jest, Śląsk jest WYŁĄCZNIE przez pracę. Jak ktoś stoi o Śląsk inaczej niż pracą to nie ma racji i tyle. I ja jestem Ślązaczką , ja mogę stać o Śląsk LEGENDĄ - 2 są. Jedna to kwiat paproci, który został OCHRZCZONY by stać polską legendą. Ale to jest kłamstwo (pomówienie w rodowodzie), a druga legenda jest o Skarbku - DOBRYM DUCHU Kopalni. Ale to nie był duch, to był Bóg Ojciec. Druga osoba Trójcy świętej. Przyszedł poświecić górnikom, żeby PRZEJRZELI NA OCZY im kiedyś powie, a oni nic wiecie. Tu była taka wiara w Najsw. Sakrament. że to się opisać nie da i oni byli ŚWIĘCIE PRZEKONANI bo to wiem że on tam też sobie nosi genitalia swojego syna wiecie bo co to tam warte takie jajca - tak się nabijałi, ani dzieci nie miał , ani na tym krzyżu nic mu nie stanęło. I tak się zaczęło. I on z nimi nie rozmawiał. Bo Niemcy się zastanawiali czy on z nimi gada czy nie. Otóż nie. BO TAK SIĘ ZACZĘŁO. Że mieli żałować, że świecą tym Najsw. Sakramentem, zapytać Go co miał w tej lampce DYĆ TO INACZEJ ŚWIECIŁO, wiecie - z tego mogli sobie nawet OGNISKO ZROBIĆ, wszystko mogli zrobić. Tak się zaczęły ubrania robocze wiecie. Tam nie było potrzeba żadnych ubrań - mówili Niemcy - i nie chcieli im dać. Tam trzeba , tam nic nie widać - wszystko sie drze i na nich. - Co to tam się drze , wszystk pooprute, popsute, tu trzeba porządnych rzeczy - nic im nie chcieli dać. Bo zimno. I wtedy był DŻINS w USA i z tego im mieli zrobić ubrania - tak mówili,że to chcą. Bo to się nie drze. Jeszcze czego - wrzeszczeli tam na nich i nic. I wiecie - bo oni to wiedzieli co tam trzeba, ale że ten Skarbek świecił tym Najsw. Sakramentem to tym pierdzielnęli. O! I znowu na nich - jacy oni są wiecie. I tylko zawsze, że nie widzieli tego Skarbka i po której on jest stronie. Bo oni wiecie - poszliby dalej, ale się bali wypadków. Co to wszystko jest warte, to wszystko jest nowe. Uważali , że tylko ten Skarbek ich ratuje , musieliby z nim pogadać. NIe umieli go spotkać. Kiedy tylko te głupy go widziały - tak wiem. I po której cholera ten Stary Dziad jest stronie? i tylko takie coś i tyle :( I nigdy sie nie dowiedzieli - raz go tylko widzieli jak był taki straszny wypadek, że 100 głow odcieło BEZ JEDNEj i O TYM POWINNY BYĆ KSIĄŻKI A NIE O PIERDOŁACH - ktoś powiedział, ale skąd się na Śląsku wziął na Śląsku węgiel drzewny to nie wiedział nikt. Uważano, że z kwiatu paproci , ale co - to było z Polski - no to niech se tam idą wiecie. I przez to ten Śląsk - przez ten chrzest. A na Śląsku było tyle pretensji o to i zawsze było, że to wszystko przez matki Ottonów, co oni teraz będą żreć jak Niemcy pójdą, pierdolony Korfanty, bo ten plebiscyt był fifty fifty - mieli się przyznać. NIE CHCIELI. A ludzie mówili, że to przez wojnę. Nie - spadaka powiedzieli bo by musieli lasy wycinać a nie wiedzieli czy mogli. A czemu nie kopalnie sie pytali? Tam jest pełno węgla? Przecież z tym można tyle zrobić? A to się nie opłaca mowili - to juz koniec - teraz jest tylko ropa, wszystko z ropą. To były inne czasy, teraz też jest inaczej. A po cichu myśleli - zobaczymy jak wy sobie dacie tam radę bo może i by wrócili KIEDYŚ TAM jak skończy się ta debilna komuna, ile to chujstwo będzie trwało CHYBA WIECZNOŚĆ ale chyba sami sobie są winni - tak myśleli okolo roku 1945 i tym wszystkim pierdnolnęli. Że plebiscyt był sfałszowany to wiedzieli, ale wiecie - pytałi co tam u Skarbka - a nie ma żadnego Skarbka , teraz jest komuna. Teraz się nie wierzy w bajki. Jedyna bajka to jest jak czserwonego kapturka w lesie wilki zagryzły. Ale na dole nie ma wilków. Nie ma im mówili - jeden wilk. Nie - same zające. PRZEZ POŻAREM sie smiali. Zające chyba DZIKI im mówili i pytali jak sie mają ich dzieci. Dzieci jakie dzieci z takiego kopania nie ma żadnych dzieci, najwyżej kozy z nosa. A banków też nie ma mówili? A banki - najlepiej na rękę. Na rękę im mówili, żeby nie było wiadomo kto ile zarobił , co? NIe trzeba to żonie dać na dzieci? A czyje to dzieci oni na nich i że nadal na dole mają baby. Bo dobrze pchają wózki. Nie to co zdechłe konie, które były ich. Taki Łysek - taki jeden go opisał - że mu poszły oczy. Łyskowi tak, a jego BABIE NIE i z nich lali. A oni z nich też - mówili - a teraz macie maszyny, Rosja wam przysyła. Jebał ich pies i maszyny - przydałyby się baby. A Skarbek? Co tam słychać u Skarbka? A nic ciekawe - dalej chodzi i świeci, ale nie podchodzi za blisko od czasu jak się nie chciał dołączyć do orgazmu. Nie do seksu zbiorowego. - Co ? co? co? Co? - do seksu zbiorowego? - No do orgii. Ze zwierzętami. - Ze zwierzętami? Co wy pieprzycie? Tam nie było wtedy zwierząt. - No to z babami - i dalej lali. - Tam bab też nie było - powiedzieli. - Były, były tylko się pokryły i nic im sie nie stało. I dalej lali bo byli schlani. Jak się pokryły? No normalnie - zrobiły se stos i się położyły. chciały sie wyspać bo im było zimno albo sie podpalić. Chuj wie im mówili. - Chuj i wy powiedzieli i już wtedy wiedzieli, że dobrze zrobili, że poszli bo to były gorzej niż zera, a oni się czymś łudzili. I wtedy rozgryżli , że poszło o to, że Skarbek nie chciał z nimi współzyć. No i wiecie - znowu to samo - mogli wziąć więżniów - tak chcieli bo wszyscy na nich, że więzien nie budują. No ale co - co tu było robić? Na początku było całkiem OK mówili, potem się popsuło. I tyle. I dlatego tego nie chcą a kto uważa, że chcą to jest głupi. I tyle :( Ja tak nie uważam, ale jeszcze tej zasranej Polsce pomogłam bo ograłam tego Skarbka jak byłam małym dzieckiem. A to nie jest polska legenda i wszyscy się ze mnie śmaili, że jeszcze tym zerom pomagam - to sie ucz - stwierdzili rodzice, aż będziesz żarla kozy z nosa bo tyle kto widział wypłaty w kopalni jak był durny, ale każdy myślał, ile oni zarabiali. - A kto miał wam tych banków nastawiać? - Niemcy ryli ze smiechu. WTEDY. - Żydy. - mówili Ślązaki - każdy wie, że tylko łażą i liczą. - Kozy z nosa - mówili - każdy wie jak sie dobrze mają w Niemczech, przez to tam siedzą. Tu niczego nie postawią. Zgniłe zera. No a Niemcom się już nie chce. Kto im postawi te banki na tych ciuli? Tak brzydko się wyrażali i do dziś są tacy. No i tak mnie rodzina znienawidziła. Ale ja wiem gdzie jest lampionik z Najsw. Sakramentu z tego kwiatu paproci wiecie. I jak to ukradnę to rozpierdolę całe PKP polskie i bo to wcale polskie nie jest. Wiem gdzie jest ta puszka - to tylko trzeba wziąć i wywieźć do Niemiec i w Polsce są porządne pociągi i cały las w pień wycięty - tyle mogę zrobić dziś dla Polski i dla mojej patronki - wszystko w proch rozwalić. Za moją krzywdę życiową i pomówienia wiecie. I WTEDY przyjdą tu Niemcy - jak im dam te 2 legendy i będą tu rządzić. Ja nie - ja wolę sobie patrzeć co porabiają w Anglii - niech się sami z tym użerają. Oni sobie tu tak radzili, że wy pojęcia nie macie. Do dziś zresztą. To każdy co byłam ostatnio w pracy ja nawet uważam, że to są pokrzywdzeni przez wojny potomkowie wiecie tych co tu mieli wielkie fortuny wiecie, miliony po prostu. Noż cholera jakie to są cwaniaki - wszystko z domów wiedzą co sie działo. I leją wiecie ze starych bab, że gdyby nie komuna to by pchały wózki, dupy dawały na prawo i lewo, ale kurde moralne - schlane , nic na oczy nie widzą. JEDYNIE 6, 5 godziny. NA NOCKI? No jak w XVIII wieku i tyle. Jedna była normalna że miała to dawno w zadku, ale też zachowywała sie strasznie a poza tym co ona tam była warta. JEDNA OSOBA na 1000 wam powiedzą. Na 100 - oni będą wrzeszczeć. NA MILION powiedzą. Bo im uratowałam Skarbka bo teraz Skarbek jest ich. I wiecie - tam było duchów, ale skarbka sie poznawało po oczach. Tak jak piesek patrzał. I wczoraj poszłam spać wiecie - i tak czuje 2 guziki czarne patrzą na mnie. Ale nic nie widziałam. Bo bym umarła. Taki duch. Biały cały, biała broda i czarne oczka - takie przenikliwe. Węgiliki takie i jak ktoś na niego spojrzał A NIE POWIENIEN tak mówili górnicy - to zawsze miał dobre oczy. ZAWSZE. Nigdy mu wzrok nie poszedł. I za to zabierał jedzenie a był pomówiony że kradnie. Zwłaszcza śniadania i tyle. No to coś za coś. Ale najczęściej sie go bali i schodzili mu z drogi. I tyle. No to Skrabka kiedyś ograłam Polsce CZEGO ŻALUJĘ - wybacz mi Boże, ale nie wiedziałam, że mnie wykorzystują. Ale teraz zwracam go Niemcom bo... go nie chcieli wypalić. Kiedyś powie ludziom - jakby chciał to by sie sam wypalił. OCZAMI by sie wypalił. Zacząłby od głowy. Bo kto widział węgle zamiast oczu. I najpierw miał taki zimny wzrok, taki że mógłby zabić, a pózniej te oczy mu się zaczęly palić. Bo nigdy Niemcy nie rozumieli czy patrzeć sie na niego czy nie. I wtedy NAWET CHCIELI PODEJŚĆ - bo oni sobie wszystko piszą wiecie - oni mieli zapisane KAŻDE SPOTKANIE ZE SKARBKIEM górnika. Całą kronikę mieli. I to wszystko mają. I tylko się pytają czy on jeszcze chodzi wiecie. To wszystko jest w Niemczech. W Berlinie - tak myślę. W tym ich Bundestagu. tam to musi być. Na pewno zbierał im to Korfanty dopóki żył, a póżniej sie skończyło. I wiecie moja rodzina to dziadek był górnikiem i widział Skarbka. Przez to ja to wiem bo stanęłam po jego stronie. I nie rozumieli czemu on tak skończył. Przez to mój ojciec musiał iść na chemię. Nie mógł być geologiem jak chciał. Bo jego ojciec umarł strasznie a widział Skarbka. I tego nie rozumieli- do dziś. I chyba chodziło o to że se miał dzieci w kopalni i srać te podrzuty w chałupie, a zwłaszcza durnego ministranta bo teraz wygląda jak osioł a miał sie chodzić i puszczać. - Ja też mu powiem. - A gdzie ty chciałaś mieszkać mi powie? Widziałaś ile tam było miejsca - kto im to miał rozbudować? Miał iść na budownictwo jak chciał być komunistą mi powie kiedyś o moim ojcu, a najpewniej sie zachowywać. Ale dziecko księdza - jedna rozpusta i go oleje. I se zapali i tyle. No to że palił i było, że jak ktoś widział Skarbka to nie powienien palić , a on musiał stać patrzyć się na niego i palić. O to powinien stracić wzrok mówili. E - to na początku, a póżniej rozrywało płuca. Myśleli że gardło mu rozerwało jak Faustynie. Nie - płuca mówili Niemcy i wszystko mieli gdzieś. No i że tak skończył to Skarbka, ale po co on palił? Widzieć sie Skarbka i palić. Idiota. A czy to tak było? Kto był świadkiem? I nic nie dostali za tę śmierć i tylko to co zarobił, ALEŻ TEGO BYŁO. A to chyba było tak, że ten Skarbek NAWET NA NIEGO NIE SPOJRZAŁ bo to nie jego dzieci, a on powiedział, że sie na niego patrzał i widzial go jak palił. No ale co miał przestać? Miałeś go poczęstować mówili koledzy. I tyle :( Eeee on chyba nie pali. Trzeba było zapytać . Może akurat. Co to 1 papieros. No ale było cicho. Póżniej już było wszystko inaczej. I rzeczywiście Pan Bóg mu powie - czemuś się nie zapytał czy chcę se zapalić? - Bo by mi zgasł - tak bylo zimno. Bo oni się GRZALI tymi papierosami wtedy wiecie, a Niemcom mówili, że ogrywają pożary. Takie zera. No i słuchajcie co tu ma sens w tym życiu? Obecnie tylko bezrobocie. Przecież oni wiedzieli o tym weglu drzewnym, daliby im. Nie bo nie płacą. Ile oni mają kasy - nikt nie wiedział. Już wcale by nie płacili. Takie zera. Słuchajcie i oni do dziś tacy są. Do dziś. Kto nie ma konta to po nim. I tyle :(

To wszystko jest w Niemczech. W Berlinie - tak myślę. W tym ich Bundestagu. tam to musi być. Na pewno zbierał im to Korfanty dopóki żył, a póżniej sie skończyło. I wiecie moja rodzina to dziadek był górnikiem i widział Skarbka. Przez to ja to wiem bo stanęłam po jego stronie. I nie rozumieli czemu on tak skończył. Przez to mój ojciec musiał iść na chemię. Nie mógł być geologiem jak chciał. Bo jego ojciec umarł strasznie a widział Skarbka. I tego nie rozumieli- do dziś. I chyba chodziło o to że se miał dzieci w kopalni i srać te podrzuty w chałupie, a zwłaszcza durnego ministranta bo teraz wygląda jak osioł a miał sie chodzić i puszczać. - Ja też mu powiem. - A gdzie ty chciałaś mieszkać mi powie? Widziałaś ile tam było miejsca - kto im to miał rozbudować? Miał iść na budownictwo jak chciał być komunistą mi powie kiedyś o moim ojcu, a najpewniej sie zachowywać. Ale dziecko księdza - jedna rozpusta i go oleje. I se zapali i tyle. No to że palił i było, że jak ktoś widział Skarbka to nie powienien palić , a on musiał stać patrzyć się na niego i palić. O to powinien stracić wzrok mówili. E - to na początku, a póżniej rozrywało płuca. Myśleli że gardło mu rozerwało jak Faustynie. Nie - płuca mówili Niemcy i wszystko mieli gdzieś. No i że tak skończył to Skarbka, ale po co on palił? Widzieć sie Skarbka i palić. Idiota. A czy to tak było? Kto był świadkiem? I nic nie dostali za tę śmierć i tylko to co zarobił, ALEŻ TEGO BYŁO. A to chyba było tak, że ten Skarbek NAWET NA NIEGO NIE SPOJRZAŁ bo to nie jego dzieci, a on powiedział, że sie na niego patrzał i widzial go jak palił. No ale co miał przestać? Miałeś go poczęstować mówili koledzy. I tyle :( Eeee on chyba nie pali. Trzeba było zapytać . Może akurat. Co to 1 papieros. No ale było cicho. Póżniej już było wszystko inaczej. I rzeczywiście Pan Bóg mu powie - czemuś się nie zapytał czy chcę se zapalić? - Bo by mi zgasł - tak bylo zimno. Bo oni się GRZALI tymi papierosami wtedy wiecie, a Niemcom mówili, że ogrywają pożary. Takie zera. No i słuchajcie co tu ma sens w tym życiu? Obecnie tylko bezrobocie. Przecież oni wiedzieli o tym weglu drzewnym, daliby im. Nie bo nie płacą. Ile oni mają kasy - nikt nie wiedział. Już wcale by nie płacili. Takie zera. Słuchajcie i oni do dziś tacy są. Do dziś. Kto nie ma konta to po nim. I tyle :(

No to wiecie - babcia jak zobaczyła ile maja forsy to się załamała i musiała sie zacząć puszczać dla kasy i tyle. A potem przyszła moja matka przybrana i powiedziała Boże jaka melina i tyle. I czyje te dzieci, to widziała, ojca nie ma, na kopalni pracował , forsę zostawił. I tyle. I wiecie - zostawili ten Śląsk Niemcy Polsce bo ....NIE PŁACILI. A Polacy zawsze - kurwa mac, jak oni zrobili tu taki interes? Przecież to trzeba płacić. No i widzicie - na początku było bardzo dobrze - Niemcy - NIE , OD RAZU BYŁO ŻLE. A ciekawe co sądzi ten pajac BIEDNY JAK MYSZ KOŚCIELNA PO WOJNIE, a wcześniej takie fortuny na Śląsku. I wiecie 1 protestant tam był w tych książkach i przez to on tak na Polskę - całe zycie musiał jebać jak głupi, ile to tego jest, a to gówno warte. I mówi że jest katolikiem NIE JEST. To kłamca. To protestant jest bo nie umie niczego odzyskać. I wszystko mówi na odwrót wiecie. Ale on jest OK, ale kłamie - Boże. Jak każdy Niemiec. I właśnie , że dobrze się o nich wyrażalI TO W KOMUNIE górnicy mieli wypłaty, a tak? Dajcie spokój. Niejden ducha wzyionął i... co z tego? Zero kasy, jak nie na rękę to nic. :( I wiecie - teraz jest takak historia - jak sie widziało tego Skarbka to trzeba było wyjść i starać sie o lepszą pracę do góry. I niektórzy tak robili a niektórzy nie. Wiecie kto tak robił? Kto miał dzieci na dole. I tyle . A mój dziadek nie miał i nie poszedł. I mówili na niego Faustyn. A na tego Skarbka też. Ja tego nie wiedziałam. I za to było objawień Pana Jezusa siostrze Faustynie ale co z tego wynikło? Kościół jest bogaty do dziś. A ja? Jak ukradnę ten lampioniczek to wyjdę na niezłe zero. Dlatego tego nie ukradnę. Niech to pomaga Polsce bo kto Polsce może pomóc , nie? I tak Śląsk wykończył komunę bo tak to było całkiem fajnie w tej komunie, jedynie, że nikt nie wiedział dokąd wszystko szło. NA STOS - wam powie Skarbek. To wszystko mieli wypalić co zrobili i byłiby OK. Ruscy . A oni tym handlowali? Po co? I tak ich wszyscy mieli gdzieś, dziś jedna ruina, kogo to obchodzi? Tylko myślą CZY I GDZIE da się kopać bo czują że Skarbek jest ich. A to jest diabeł a nie Skarbek. Musieliby kopać w Niemczech,żeby Skarbek był ich i tyle. Debile - to się nie martwcie jak tak będą mówić. Niemcy to jedno wielkie pomawianie innych. W Rosji im Skarbek pomoże. Dekle równe. Bo wiecie - w 1989 roku PISALI W GAZETACH jak szatan się ukazał nad wykopkiem ropy amerykańsko-ruskim. I dali sobie z ropą spokój. Pogłupieli wszyscy od tego. - I już wtedy było w Niemczech - że skarbek chyba ich postraszył z ognia ropy.Ale Skarbek dekle był biały , a nie taki czarny w ogniu. Ale oczy mu sie świeciły - węgle miał w oczach - tak mówili Ślażacy. A oni to widzieli? Nie. I wiecie był około roku 1989 - film taki francuskie BYŁO SOBIE ŻYCIE... tam był taki staruszek i opowiadał o całym człowieku. I to był właśnie śląski SKARBEK słuchajcie bo Francuzi już lali z wszystkiego i zrobili sobie taką bajeczkę , zarobili na tym kokosy i tyle. Pózniej było pełno serii o tym - ale zaczęło sie od zycia. I ja wtedy postanowiłam , ze w razie co zostanę biologiem. No i tam był dziadek i miał takie czarne oczka i pouczał - to był ich nauczyciel - lali we Francji - jednych i drugich bo nikt się nie uczył, sama propaganda. A BAŁWAN to zwyczaj Śląski. Zaczęli go lepić, żeby się Skarbek na wierzchu pojawil. Na górze bo on tylko na dole na dole... jak ZWIERZE mówiły dzieci. I podobno się pojawił. Ale gdzie? Na chórze. I to się dowiem jeszcze. grał gdzieś na organach i całe to głupie państwo ograł - mówili Niemcy i ruscy bo odtąd nic wam nie umieli zrobić. - Na organach? ktoś się zdziwił - a to on ma coś w środku? I Francja nakręciła film wtedy co człowiek ma w środku i tyle :( I dlatego ja chciałam być pianistką i już. Bo to jest prawda. Czyli musiał grać na tych organach w Rudzi Śląskiej i tyle. Bo najgorsza głupota jest z Rudy Śląskiej. Albo w Chorzowie w kościele Św. Barbary. Jeszcze taka możliwość. Ale nikt w to nie wierzył. Widział go ksiądz w takim razie i powiedział, że to było straszne, że wyglądało to jak MONSTRUALNA MYSZ, że zemdlał, że w ogóle nie wiedział co się dzieje, ale póżniej doszedł do wniosku, że Skarbek się pojawił w kościele Polskę ograć i tyle :( I koniec :(

Zobaczcie jaki ten Pan Bóg jest dobry, wszystkim pomaga - nawet tej wstrętnej Polsce ohydnej i tyle. Takie życie i tyle :( I koniec. No i co dalej? Nie wiem. Muszę stac o to co robiłam dotychczas, o takie same życie. Znalazłam swoja matke i jej rodziców. Wszyscy się powiesili ale ich znalazłam. I tyle. Moja matka miała mieć powiedziane kto ją zrobił wiecie - i tyle. I przejść na prtestantyzm STOJĄC O NAJSW. Skarament w 2 postaciach. A ona musiała wyjechać z Anglii WYŁACZNIE DLATEGO, ze była katoliczką. I ja to wiem. - Sraj ich wszystkich - mówi mi moja moja matka - i tak ci nikt nie pomoże. Jeden Anglik by sie z tobą hajtnął, ale tylko po to, żeby ci udowodnić jakie z ciebie zero. Bo oni tacy są. Katoliczka - co to może być dobrego ci powie i koniec. Ja to wiem. A wiecie - jakie szanse ma człowiek zrealizować to, co sobie wymyśli? Małzenstwo to dzieci, a jak ich nie będzie? To co wtedy? Adopcja i znowu piekło? Bez sensu jak dla mnie. Tu też tylko rodzeństwo najlepiej jakieś znaleźć wiecie - to sie jeszcze komuś pomoże... i wykorzysta jakoś - czas pokaże co będzie dalej. Najlepiej starszy chłopak i jakieś jedno, dwa młodsze, żeby sie trzymali razem, tak sieadoptuje dzieci wiecie, a nie, że sie je SOBIE PRZYWŁASZCZA - to się rodzi swoje i tyle. A tak? Takie dzieci nigdy nie będa CZYJEŚ - moje albo kogoś tam, mają swoje życie , zranienia, to chodzi tylko o pieniądze. O pracę, o powiedzenie komuś czegoś, o kilka słów, o jakąś lekcję życia. To jest zranienie, krzywda ludzka i koniec. Jak to ktoś sobie może wyobrażac, że to dziecko jest JEGO. Nie jest i nigdy nie będzie. Moze przez to powstała postać Ani Shirley wiecie - ona też nigdy nie należała do tych adopotowanych rodziców. Ta książka jest po to, żeby to ludzie wiedzieli. I ta książka jest prawdą - ta postać istniała, ale nie w Kanadzie i historia skończyła się bardzo żle.Ta książka skończyła się dobrze, ale to no ksiązka i tyle. A miała być tylko pierwsza część lub wcale. LUB PRAWDA. No i tyle. W każdym razie ja wiem że ta autorka gdyby skończyła na I cześci to by miała normalne życie, a tak miała życie BEZNADZIEJNE, ale przez to, że dalej te pierdoły pisała. Inne książki mogła pisac, tej nie i tyle. Bo to wszystko jest pomówienie. Dlatego ta książka odniosła taki sukces i tyle. Ale to nie jest prawda i tyle :( Tam sie nie zgadza dużo rzeczy, nie tylko to, że dziecko 1 straciła. To na końcu. Wszystko sie nie zgadza. W ogóle uczyć się nie warto jak się jest z sierocińca - nigdzie. Bo to są tylko oceny. No to miała rodziców nauczycieli - no tyle ile, ale skończyli BEZ LEKARZA. I wszyscy z tego lali. No i to tak -1 część jej dali napisać wiecie - ach, no to pisz dalej. I to miało być napisane tak , żeby ona odnalazła tych rodziców i żeby to coś znaczyło i oni to wiedzą, że wtedy mogła sobie ułożyć życie jak tych rodziców znalazła i przez to całą Montogomery olali bo to nawet nie jest gwiazda w rodowodzie. Nic to nie jest. Jakaś tam baba co pisała książki. No a w sumie dobrze to napisała - ułozyła sobie życie jak odnalazła rodziców. I tam jest taki wątek, ale TO MIAŁO BYĆ NAJWAŻNIEJSZE bo jej nie uznali tej ksiązki jako coś co może pomóc dzieciom z sierocińca. To miała napisać jak odnalazła rodziców swoich biologicznych i WTEDY ułozyła sobie zycie PO WIELU PROBLEMACH a takiej historii jak ta nikt nigdy nie widział. A ta prawdziwa Ania Shirley wiecie to było tak jak to opisała , ale zarzucali jej że jak na sierotę i żonę pastora jest zerem równym bo chyba wie jaki kolor włosów miała prawdziwa Ania Shirley i jak się całość skończyła i tyle. Ale o tych rodzicach , że ich znalazła to dobrze napisała, ale to jest prawda? Bo mówili - prawda, prawda - prawda to jest Skarbek na Śląsku , to jest prawda. A to jest pomówienie i wykreślili ją z rodowodu za tę książkę a od niej zaczęlo siepisanie bestseleów. Wcześniej w książkach miała być prawda JAKAŚ PRAWDA miała być. A pózniej pisali same brednie - i wszystko przez Kanadę i Montgomery i sie na nich obrazili i pomówili Kanadę że jeden krasnolud i ich olali. Jak Ania Shirley - tak mówili. I tyle :( No i koniec - i do tego czasu jeszcze jakies ksiązki były Z SENSEM a pózniej już nic. A Montgomery miała z męzem żyć dobrze i się nie tłuc to by kasę miała, a tak ? jebał ją pies mówili i wrzucili ją do morza po śmierci, żeby ślad o niej zaginął i tyle. :( I póżniej ją nawet szukali, ale ja wieloryb zeżarł. Wieloryb? mówili - wieloryby nie pożerają ludzi. - No to dziki delfin i się smiali bo lubiła delfiny i tyle :( Lubiła se pływac z delfinami i odpłynęła jak ta Ania Shirley w tej łodzi. No i tyle z całego pisarstwa - pózniej książki już pisał każdy. Moja matka na pewno też, nawet jej wydali na pewno - pewnie napisała PRAWDZIWE LOSY ANI SHIRELY - wszyscy myśleli że dobra anglistka a ta poszła do klasztoru, żeby dziecko urodzić. No i go nie urodziła. A wiecie ile kosztują szkoły. Na szkoły matka jej łożyła biologiczna. Ona o tym nie wiedziała. I ona z siebie zrobiła taką Anię Shirley i przeszła na katolicyzm bo to była protestantka wiecie - zrobili ją protestantką żeby sie nikt nie połapał. A ona przeszła na katolicyzm bo zawsze ją fascynował Najsw. Sakrament i kwiat paproci w Polsce i kiedyś napisze o tym książkę. i tyle. To będzie jej druga książka powiedziała. Pierwsza bo tej pierwszej jej nie wydali powiedzą bo była za gruba? Co książka im powie? Nie ona - miała schudnąć i jakoś wyglądać, a ona się tak roztyła. Bo pisała książkę ona na to. Ale potem schudła i nawet urodziła. Co to urodziła? I oni wiedzieli jak ja sie nazywam. Imię znali - ciekawe czy się połapie? Nie połapała się - a to debilka , dawno ją smolic i tyle. I tak skończyłam i nigdy im sie nie dam. BO ANIA SHIRLEY BYŁ TO ZWYKKŁY GŁUPEK. Miała brac papiery i wracać z powrotem do sierocińca. Przynajmniej by tam miała pracę jakby dorosła. A tak? Uczyła się jak pajac i pracy nie miała. Jak twoja matka i ty. No i póżniej po prestiżowej szkole ona nie umiała pracy dostać, na studia już nie bo BIOLOGIĘ chciała studiować. Dlatego poszła do klasztoru. A czemu nie anglistyka? Bo anglistyka? Bo Anglia jest głupia i ma wszy - tak powiedziala. I że tylko biologia ją interesuje i nic więcej. Dlatego nie dostała pieniędzy na studia. To sobie je znalazła i tyle :( I pózniej uczyła w szkole i tyle. Ale prawdziwa Ania Shrley nie dostała pracy po studiach - przecież napisałaś o tym książkę - i z niej się smiali wiecie. A to było dawno temu i nieprawda - teraz każdy ma pracę po studiach mówiła. A oni chcieli żeby poszła w jakąś pedagogikę dla dzieci bo przecież nigduy nie wyjdzie za mąż jak się nie połapie czyim jest dzieckiem. A ona biologia i biologia... i że chce być katoliczką bo tam jest Najsw. Sakrament. Tyle :( Po prostu nie miała być adoptowana ona. Nie zasłużyła na to. Ja też. Ale jej na szkoły placili, a mnie? Pewnie też, ale nic z tego bo mnie wykorzystali przybrani rodzice,żeby mieć dobrą opinię i z pracy nie wylecieć. Bo ja chciałam być anglistką. Musieli kraść pieniądze od rodziny biologicznej - średnia na cmeantarzu - ale szkoła. Sama sie uczyłam angielskiego. Ale w polskim mi raz ojciec pomógł. Jednak miałam miec forsę na języki obce to wiem. I jestem filologiem już dawno, a tak? A po co jej ta biologia się dziwili? Nie wiem - ja sama siebie nie rozumiałam. przykro mi. Wiecie o czym miała byc druga książka mojej matki - o królu Arturze i rycerzach Okrągłego Stólu ale nie była filologiem i sobie darowała. A pierwszą napisała w liceum i jej jej nie wydali bo była za gruba. Za dużo żarła. Powiedzieli, że jakbyś jadła Najsw. Sakrament to byś taka gruba nie była. Jesteś gruba jak Ania Shirley kiedy była w ciąży z I dzieckiem - ta matka biologiczna przybrana się z niej śmiała. Czy ty w ogóle coś w życiu osiągniesz z taą wagą? A ona chciała schudnąć i się nawróciła a miała pracę już mieć i tyle :( Ale cóz... pózniej myślała, że rodzice sa bogaci , byli biedni - to była tylko kasa na szkołe i tyle. Ona tego nie rozumiała, zawsze było na wszystko. Jedynie, że wiedziała, że jest adoptowana i tyle :( I wszystko przez kilogramy.... hmmm :(

Oczywiscie wiecie to jest pomówienie, ze ona była gruba - dlatego wszyscy na mnie, gruba gruba, w ogóle nie o to chodziło. I tyle. Chodziło o kasę - miała to pisać dla kasy, zarabiać, miała rozmawiać, a ona tylko chciała napisać I MIEĆ SWIĘTY SPOKÓJ. O królu Arturze wiedziała dużo. W końcu powiedziała, że idzie do klasztoru, żeby se tam pojeść i skończyć studia co w Anglii jest nierealne jak widzi i tyle. I Że od Henryka 8 nie ma co żreć to rzeczywiście zostają jej Niemcy i tyle :( Dlatego chyba ja dostałam na takie studia jakie dostałam i nic w tym więcej nie ma. Płacz i zgrzytanie zębów. Ale o skarbku nie wiedziała. To wiem ja o Skarbku. To jest mój Ojciec - SKARBEK, a ona jest moją matką. Nie mam innego ojca. Ekskomunikowany ksiądz - no to musze wykreślić . Wybczacie mi :( Jeszcze zeby Anglik. NIEMIEC. Najgorsze co może być. :(

Wiecie - ona w liceum napisała POWIEŚĆ słuchajcie historyczną ona mówiła - prawdziwa historia Ani Shirley ale nie wydali jej tego bo nie i już :( I ona zawsze mowiła, że się tym osmieszyła bo nie miała czegoś takiego pisac , to było za dużo głupie, i dlatego nie poszła na fillogię. Ona miała do gazet pisać, miniatury jakieś. Co ona zrobiła? Siedziała i napisała ksiażkę. I tyle. I wszyscy na nia pierdli bo ale moralna i tyle. No i przestała być protestantką - została katoliczką. Ochrzciła się po szkole średniej, przyjęła Najsw. Sakrament i ...poszła na studia. Za 5 lat miało być dziecko. Jak ona to chciała zrobić to ja nie wiem, ale taka była. I nikt jej nie umiał dać rady. Teraz mam się za nią modlić mi mówi -bo już ledwo żyje, tak ją wszystko piecze, że czasem już wolałaby, żeby ja spalili w tej trumnie, ale rodziców nie spalili to jej też i żebym jej grób polała wodą święconą to wyjdzie szybciej. Ale kiedy? I tyle :( Bo już jest człowiekiem - taki był z niej zwierz. - A głupich ksiązek nie czytaj - to tylko kasa mówiła - od Lucy Maud. A ona myślała, że to jest coś więcej... no czasem ... jak coś opublikuja na uczelni. Ale ostatnio już nawet tego - bo tak widzi tu i siam co sie dzieje. No i wiecie gdzie miała mieć studia? W USA. Ale na to jej matki nie było stac. Po książce w liceum ona nie mogła do USA wyjechać anglistyki studiować. I nigdy się nie da że miała rację. No to idzie do klasztoru bo jest dziecko księdza. A ta matka jak płakała przybrana - po co? po co do klaszotru? A co będzie robić ani pracy? Weż , wyjdż za mąz - nie chcę. To nie dla mnie. A oni byli katolikami wiecie, dlatego przeszła na katolicyzm. A JEJ MATKA TEŻ!!! Ale powiedzieli jej, że rodzina protestancka i żeby jej było łatwiej ja odnaleźć. Kłamstwo i tyle :(

Czyli Lucy Maud spłonęła na stosie bo...takak była moralna wiecie. Mąż ją podpalił i była urna z prochami kóre wrzucono do morza, a ludziom powiedzieli, ze dziki zwierz ją w Indiach pożarł. Cos takiego. Albo w Afryce. Bo kazdy chciał przyjść na jej pogrzeb, a nie było pogrzebu i tyle :( I koniec. Co jeszcze można napisać?NIe wiem. Nie mogła wyjechać do USA bo była protestantką - tak jej powiedzieli, że może, ale ma być katoliczką i wtedy by dostała na szkołe. A ona rozumiała tylko KSIĄŻKI. I stwierdziła - przecież napisała książkę, chyba zwariowali. Czego jeszcze chcą? No ale nikt jej nie wydał. Bo była gruba - tak jej powiedzieli - że ma zeszczupleć. Ona nie była gruba, tego nie rozumiała, ale tak jakoś - następna Lucy Maud mówili - nic tylko forsa. - Ale pogrzeb miała im powie. Katolicki. I tyle. No i została tą katoliczką, ale poszła sobie biologię w Niemczech studiować i tyle. I koniec :( I skompromitowała Anię Shirley i tyle z książki. Teraz już nikt tego nie wyda, ja też jestem skompromitowana - 20 wisielców. I 2 siostry adoptowane na drzewie. A co dalej? Brat nieżywy. I tyle :(

ta moja matka dostała po prostu CHOROBY PSYCHICZNEj po średniej bo nie wiedziała czyim jest dzieckiem. Ja też - w szkole średniej. Wcześniej też. A ten co w nim jestem to wszystko nakradzione na moje szkoły. A szkoła w której sie uczyłam - OPINIA ZERO NA PEWNO. W końcu zwykłe zera wyszły tam lepiej niż ja i ja już miałam mieć książkę wiecie wtedy napisaną. Taką jak moja matka. Albo mieli mi powiedzieć o matce bo to było straszne co się tam ze mną działo w tej szkole. I bym była angilstką i bym miała dobre życie w Anglii. I tyle. O tym że była zakonnicą - nie . To było szaleństwo bo nie wiedziała kto jest jej matką. Maryji nie rozumiała. Najsw. Sakrament - pojeb równy. Zasłużyła na jedyną w swoim rodzaju wizję SZATANA. Ja też. Ale ja nie widziałam szatana tylko jak niszczy budowle. Wiecie. No jeszcze brata mam na sumieniu, ale po co patrzał na chmurkę? Nie wiem. Ale wiecie jak ktoś będzie dobrze się uczył polskiego czy w ogóle lubił pisać to mu napiszę PRAWDZIWĄ HISTORIĘ ŚLĄSKA i tego Skarbka opisze i bałwana - że jak się topi bałwan to Skarbek umiera... nie - to jest pogrzeb Skarbka. Bo wiedzieli na koniec że jak ktoś umarł i widzieli Skarbka to nie robili pogrzebu bo to kosztuje wiecie - a po co to płacić? Wystarczy, że Najsw. Sakrament kosztuje. Ale jak te 100 głów odcięło to zrobili pogrzeb. Tak to tam nie. I to opisali w gazetach, że był straszny wypadek 100 osób zginęło pytali sie co dalej. I było wtedy że ktoś widział Skarbka i że mieli ich nie grzebać. I tak sie wszyscy pokłócili wiecie. I tyle :(

Gość hahahahhahahahhha
ale sie uśmialam kurcze jak nigdy, zawsze mnie bawia takie osoby co wklejaja glupoty

To wszystko jest prawda. Co ty wiesz o zyciu. Jak mnie matka przybrana z ojcem okradali. Biologiczna rodzina się nie przyznawała do mnie. Oni mi dawali pieniądze, a ja po studiach chciałam mieć tylko MALUTKIE MIESZKANKO W MIEŚCIE - moje, własne. Wy tego nie zrozumiecie. I wtedy bym była normalna i miała rodzinę, za mąż wyszła, a tak to nie. I ja nawet tak mieszkałam, że to wszystko było możliwe i realne i nic z tego. I do dziś nie mam mieszkania. A zawsze dostawali na mnie pieniądze ci przybrani bo sie śmiali, że jak wyjdę za mąż bez kasy. Boże - jak oni mnie okaleczyli. Wy tego nigdy nie zrozumiecie. Wszyscy na mnie patrzyli jak na wariatkę, musiałam mieszkać Z CÓRKĄ PRZEORA - ale przynajmniej wiedziała kim jest jej ojciec i sie uczyć, że mój przybrany ojciec z pracy nie wyleciał przeze mnie. Morderca i gwałciciel - od dziecka tylko chciał zabijać, że jego ojciec był księdzem, a matka sie puszczała na kasę. A ja? Gdzie ja byłam w tym wszystkim. I za te pieniądze wyremontowali dom - mnie nie zależało na tym domu bo to nie mój dom był, nic. Takie prymitywy dwa to są ci moi rodzice przybrani wiecie - powieszą się w tym nowym domu, nie umieją rozporządzać niczym, ja jestem nimi załamana. Co ja mam dalej im pomagać? A oni mnie? W czym oni mi pomogli tak w sumie. Miałabym mieszkanie i miałabym męża i dzieci bo to wiem. Praca - tego i tak bym CHYBA nie miała bo Polska. Nie wiem. Mieli sie wynieść do miasta. Czemu oni mieszkanie w miescie nie kupili za te pieniądze? Czy to są normalni ludzie? Dla mnie to są mordercy i tyle. I niech się powieszą bo brata mieli nie dać i tyle. Mordercę z niego zrobili bo kłamali. Bo mój ojciec przybrany to morderca i miał siedzieć, ale mówiono,że jego ojciec Skarbka widział i go nie wsadzili. I dlatego ja mam 35 lat i mam iśc na targu kartofle sprzedawać żeby OSTATNIEJ KURWIE jaką jest moja przybrana matka złodziejskiej, zakłamanej było dobrze. Tylko po to. I mordercy oraz gwałcicielowi jakim jest mój ojciec przybrany. I po to ja mam żyć wiecie w Polsce bo tu nikt nie umie porządku zrobić z niczym tylko się mścić, każda baba ma 10 dzieci z Najsw. Sakramentem, a ze mnie się smieją ze bezdzetna. No ale ja jestem z Anglii a tam kłamią, że Elżbieta I zabrała Anglii MATKĘ. A ona zabrała i Maryję i Najsw. Sakrament, żeby sie tyle NIE PIEPRZYLI jak osły bo to tylko do tego służy, a rodzin i tak nie mają normalnych. Gdyby nie zasrany Najsw. Sakrament myślała to by się wcale nie urodziła i by jakoś było bez niej też, a tak się urodziła i tyle z całości. I musi myśleć co dalej bo kto będzie myślał jeśli nie ona? I o czym? I ta sie zaczęło, ale co wy o tym wiecie. I po tych szkołach jak GŁUPIA zamiast stać o jedną, o strudia anglistyczne. Zaś mi kasy nie dali na korki, na wszystko mi żałowali. Boże - niech sie ten koszmar już skończy. Ale wiecie - ja ich nie pogrzebię. Nigdy. Niech sobie gnoją gdzie się przewrócą. Lekarz to tam jeszcze, ale na pogrzeb niech nie liczą. Na grób też nie dam i tyle. Zamiast na języki poszło na groby, na mury. A matka tylko nie kradnij, nie kradnij, kłamiesz, kradniesz. Obym jej nigdy wiecej nie widziała. 35 lat nie musiałam mieć wiecie, żeby wiedzieć kto jest moją matką. Mogłam mieć 20 , rok posiedzieć w domu i iść na anglistykę. Po co ja poszłam na tę biologię. I pracę bym miała i wszystko. A oni tylko dowalali, że kradli i żle mi idzie matma - bo nauczyciel gwałcił i do dziś tam siedzi i to jest Polska. Jeden kryminał i tyle :( Wszyscy sie zabijają, gwałcą - i to jest dobrze. A ja nie , ja jestem zła :( I tyle :( Niech i tak będzie. Jakoś musi być. Ale mojej matki nikt nie okradł, sama sobie zrujnowała życie, chociaż... mieli jej dac do poczytania coś nt. religii. A ja moich przybranych rodziców nie chcę na oczy widzieć - nawet nie umieli wymyślić gdzie się wynieść z tej pierdolniętej wiochy, brata mi zabili, okradł mnie, ale to mu wybaczyłam, oni też mnie okradli. Złodzieje i świnie. I jeszcze mam przed nimi klękać bo nie mam pracy stałej wiecie. Oby szczeźli w piekle złodzieje i tyle wam powiem. Przecież tu się na łeb wszystko sypie - zamiast to sprzedać, wynieść się do miasta, zostawić sobie działkę to ci wszystko tu - widać, że matka dupę daje każdemu sąsiadowi bo by tym wszystkim pierdyknęła , nie. No ja tego nie rozumiem. Dla mnie ja jestem męzatką 10 lat tylko ona mi tak źle życzyła bo brat był lepszy. W czym? W gwałtach i zabijaniu ludzi? A ojciec? Co to za pracownik i jeszcze zgwałcił w pociągu babę na dziecko i mnie chcieli tak wykończyć. A babcia? Nie jej dzieci, ona też nie dziecko rodziców, prababcia też - każde dziecko z kim innym. - On też powie o księciu. Tak? A ile kto miał forsy. Bo ja nie mam nic. I to jak powinnam dawno mieć MIESZKANIE. Dom to pieprzę bo za dużo roboty. MIESZKANIE. I tyle. Ale nie, po co. A teraz wielce mi będą kupować, ale wiecie NA KREDYT - jak nie mam pracy to mieszkanie bo przecież ona nic nie robi tylko....mieszka. No to zobaczymy co ona jest warta bo właśnie widza - praca nic, tylko mieszkanie. Właśnie widzą co ja jestem warta. Nic. I niech tak myślą i sobie ten dom wykończą wiecie i tam sie przeniosą. Po co oni go postawili to ja pojęcia nie mam ale by mnie ZABILI gdyby nie i tyle. A że żyją w Polsce to chyba do dziś nie widzą. I tyle. StAŁY ARBAJT w Polsce - no jakby się matka nie puszczała to ma rację. Ale to ostatnia kurwa i po co jej ten stały arbajt? Tyle latać? No bo by zarobiła ,nie? Musiała mnie okradać, wyśmiewać i kpić? No - jak wiedziała jaka mam rodzinę. Ja nie wiedziałam. Moje siostry adopotowane ONA ma sumieniu, a 20 wiesielców moja nauczycielka biologii w liceum i proszę mnie o to nie pomawiać. Bo moja matka znała mój rodowód A JA NIE. I nauczycielka biologii oraz polonistka wiedziała co ja za jedna. Reszta nie, dlatego tak źle szła mi matma, żebym przypadkiem nie poszła na politechnikę. I jeszcze się śmiali, że za głupia na polibudę, ale syn - to nie jest ich dziecko. A ja bym poszła na geologię wiecie, ale musiałabym dobrą matme mieć. Choć pod koniec I klasy dobrze mi szła matma - już . Tak w miarę. I wtedy nam zmienili nauczyciela. Bo był pomawiany, że gwałci przez moją 1 siostrę adopcyjną - no to niech mnie zgwałci. Tak wygladała moja matma wiecie. I tyle wam napiszę :( Ale ja jestem geologiem i bez geologii. Na szczęście. Tylko po prostu płaczę jak wiem, że nie dostałam kasy i ile mnie okradli. A ten dom jest do dupy. To sie w ogóle nie opłaca remontować. Ale tak to jest jak NIENAWISTNE zera rządzą - bo to są dla mnie moi przybrani rodzice - PEŁNE NIENAWIŚCI I PYCHY ZERA - byle dowalić. Może sobie reszcie dowalą i się razem zagryzą wiecie bo mnie to dawno wali. I tyle :( Złodziejka ta moja matka, ale święta krowa. Obym jej pewnego dnia nie zobaczyła nigdy więcej - aż taka piękna nie jest. Wszystkie ciuchy jej, wszystko jej wiecie. Żałosna , wredna wiedźma. Ale... mnie wychowała. Mnie wychowała? Sama się wychowałam. Ona sie tylko na mnie darła. A nauczyć to niczego mnie nie nauczyła. I tyle. :(

Oni wiecie z tym swoim męzem robili wszystkoi, żeby mie spławiac i mieć kasę. I wiecie - w tej Anglii to wiedziałam, że Elżbieta I jest potępiona za matkę. Że wzięła Maryją. Za to Najsw. Sakrament że wzięła to nie bo to i tak gówno warte uważali, jedynie, że się dobrze żarło. Reszta to jedna rozpusta. A MAryja? Za Maryje sie smaży. Czy wyjdzie? Chyba nie bo to było szaleństwo i tyle :( I tak mnie matka juz nie zgnoi. To nie ejst tak, że ja chcę mieszkać. Ale ja muszę mieć swój kąt w zyciu. A tu nie chcę. Bo nie mam dobrej opini tutaj wiecie. Wolę nie mieć opini niż mieć zła. Dla mnie opinia jest ważna. Dla moich przybranych rodziców nie - TO NIECH PONIOSĄ TEGO KONSEKWENCJE, całe życie jest tylko wykorzystywanie mnie, że ja mam złą opinie i tyle. A jak ktoś kogoś zabija i jest mordercą to powinien być SKOŃCZONY. To powinien być GÓRNIKIEM i mieć pracę fizyczną i NIC WIĘCEJ. I koniec. Tyle lat ile lat powinien siedzieć i to każdy powinien wiedzieć, a nie że ja siedzę z MORDERCĄ w domu i jestem 35 lat okłamywana, że on tylko raz MŁOTEK UKRADŁ Z PRZDSZKOLA - po co? Żeby zabić tym młotkiem. I tyle. Chciał nim zabić. I zabił lub nie, ale chciał i tyle :( I to widać. Czy tego żałował? NIgdy. I czemu zaczął gwałcić? Nad tym sie już nikt nie zastanwia. Nikt :( I tyle :( A szkoda :(

Ja wiem czemu ta moja matka sie powiesiła - biologiczna. Ja to rozumiem, ale... hmmm... miała być mądrzejsza jednak nie umiała. Była w zakonie, ja wiem - ja byłam taka sama jak ona. I tyle. Też nią dostałam po głowie - tą moją matką biologiczną. Do dziś stoję w lustrze i płaczę. Przez nią. Ale nie wiedziałam, ze to przez nią. Stoję i łzy mi lecą - czy to może być prawda? Tak się popłakałam. Przez nią. Kiedys ja jeszcze znajdę i tyle. Ona by mnie nie okradła. Nikt by mnie nie okradł tylko takie zero jak matka przybrana. I tyle. Bo ja uważam ją za zersko i tyle. Po co jej ten taniec był. Wariatka chora na łeb. Miała trzymać z dziadkiem i uczyć się kwiatków. Taka szmata - i do dziś zamiast tego żałować, czy pózniej to trzyma z tym CHORYM UMYSŁOWO MĘŻEM i jedyne co umie wymyślić to sie powiesić. A krzyż? Ale proste wziąć sznur i sie powiesić. NIech się do krzyża przybije jej powiem - bo ja mam w życiu jeden krzyż przez jej SPODEK. Bo to się tak nazywa SPODEK. I ORALA. Bo w sumie mogła zrobić męzowi loda jak go tak kochała, nie? :( I tyle myślę o mojej matce przybranej. A biologiczna nielepsza. Gwałt Judasza w klasztorze. - a bo się nie dało z kretynką wytrzymać - mi powiedzą - a ty rób co chcesz. Przez to sie powiesiła bo to wiedzą. Bo nie powinna. Powinna świrować dalej. No - to rozumiem też . Do tego punktu. Dlatego wolę Skarbka i ...świetliki. :(

Gość no nieeeee
moze mi ktos wytlumaczyc czy ta owca jest rabnieta w glowe czy co?

Ta moja matka wiecie to jest też taka historia - czy ona była zakonnicą? Tak ona jest ŻONA PANA JEZUSA - do dziś. Taką wstrętną, ale żoną. Może się kiedyś do niego przekona, ale coś nie chce. Bo wiem że nie zrzuci habitu. Ubierzehabit , będzie jakąs wyglądać wam powie z tym MĘŻEM swoim. Bo tego sobie w ogóle nie przemyślała, że ona jest ŻONĄ i tyle. Nic. Tylko Najsw. Sakrament i LASY. Że w tej Anglii wtedy wycinali lasy to oni chyba do Kanady wszyscy wyjada - tak tam kombinowali. Czym oni będą oddychać? Takie rzeczy. I TAK SIĘ zapoznała z tą Anią Shirley, a wszyscy myśleli taka romantyczna, chyba wyjdzie za mąż, a ona była przyrodniczką. Lubiła przyrodę. I miała robić studia przyrodnicze. Ona po prostu miała być LEŚNIKIEM wiecie. I jedyne co wiedziała o Polsce to, że tam w lesie rośnie KWIAT PAPROCI. Bo sie zastananawli czy w Polsce wytną lasy - pytali się o byle co. I mieli jej dać kasę na mieszkanie i by miała stała pracę po średniej , wydałaby się , normalne życie, a nie dali jej - ci rodzice powiedzieli za wcześnie i skończyło się ich samobójstwem i jej. Bo jej nie dali rady, ale wiedzieli kto był jej matką, ale by im uciekła jakby powiedzieli przez to nic i koniec STRASZNY. No i ciekawe czy w Kanadzie jest kwiat paproci. Że chyba musieli gdzies tam Polacy mieszkać i że mówili, że u nich na Śląsku też powinni ściąć bo to to samo, ale tam jest kwiat paproci i to ich ratuje bo ta sama głupota teraz wszędzie i to tak się przekonali do tych Polaków, że to coś warte I TAK ONI MOGLI TAM PO WOJNIE BYĆ - z tym kwiatem paproci, a każdy po wojnach im dali zostać. Bo lotników takich mieli. I wiecie teraz mi to pasuje po tym Smoleńsku. Dywizjon 303 - wiecie takie pierdy. i tyle. No szkoda słów jakie to życie straszne i tyle :(

Najpierw słuchajcie było, że mogli po wojnie szostać bo komuna, ale jak w tej komunie zaczęli coś robić to im kazali spadać a oni nic, że się boją że jak wrócą to lasy zaczną wycinać na Śląsku i wszyscy na nich, że ich pozabijają po co wrócili. I tak tam siedzieli. I wszyscy patrzyli kiedy ta komuna się skończy z łaski swojej. No ale nic... no to siedzieli, siedzieli i tym kwiatem paproci nie dali im rady. I tyle. No co jeszcze? Nie wiem. Ale wiecie wystarczyłoby mi w wieku 15 lat powiedzieć,że ja mam rodowód od sw. Elzbiety i wilków co założyły Rzym i ja ZARAZ wychodzę za mąż. Zaraz. No może nie zaraz ale wiedziałabym co robić, a tak? Skąd ja jestem? Nie wiedziałam niczego. Bo o to trzeba się modlić a ja nic i tyle. Ta moja matka tez się nic nie modliła i tyle. I wiecie - nie martwcie sie , że ona widziała Skarbka w tej Anglii. ONA BY CHCIAŁA. To była postać z Dzienniczka Faustyny - cała żółta. Oni zrobili z tego Skarbka bo to tak pasowało, ale to był Szatan bo miała się patrzeć na męża a nie na nie wiadomo co. I tak sie skończyło. Nie na Najsw. Sakrament. No ale kretynka poszła do zakonu i tyle. W sumie powiem wam jednak ratuje ją tylko to, ze była i jest jego żoną. I tyle. Czyli poddała się Bogu nie rozumiejąc tego. Bo inaczej nie bo jej ojciec był katolickim księdzem - skandal. I pewnie jest zrobiona w lesie bo tak ją ciągnie do tego lasu, że chyba zostanie leśnikiem. Tak myślała. Ale to tak nie może być - kobieta leśnik. Ciekawe czy Pan Bóg im Skarbka zaliczy od tej wariatki i tyle. Ale chyba nie chociaż... ale to nie był Skarbek. Ostatni raz Skarbek musiał grac na organach w kościele i widzieli widzieli WIELKĄ MYSZ co grała na ogranach. Tak mówili. I tyle. No i że grał na tych organach to zrobili z niego BAŁWANA. Że nie stoi o pogrzeby. A najwazniejszy w życiu jest FAJNY POGRZEB z orkiestrą. A on był własnie taki mądry. A to się wzięło to pomówienie że jest BAŁWANEM SKARBEK - kulka śniegu - że się jakby rozpuścił przy tych organach jak zobaczył że ktoś wchodzi a on po nagu gra na organach. Bo sie zastanawiali CZY ON JEST UBRANY. I zrobili go że chodzi po nagu jak bałwan i go olali. Chyba podpalili cały kościół gdzie grał żeby więcej nie łaził, a ogólnie powiedziano że znowu przyjdzie jak dzieci przestaną lepij bałwana i tyle. :(

Gość no nieeeee
sluchaj owca ja ci strasznie wspolczuje bo po tych wypocinach pisanych w pospiechu i haotycznie mozna wywnioskowac,ze jestes chora psychicznie.Ja sie wiec pytam co taka osoba robi w internecie i kto nad nia sprawuje opieke.Ktos chyba powinien taka osobe pilnowac.Owca lepiej sobie odpusc te chore posty,bo dla twojego dobra ktos moze zechciec cie namierzyc:) i wstyd ci bedzie jak sie okaze,ze zdrowa jestes i sie takimi pierdolami zajmujesz. ja cie znam juz.Od dluzszego czasu tutaj siedzisz.Jak ostanim razem na ciebie wpadlam na kafe bylas zdaje sie biedna wiesniaczka,ktora maltretuje chora psychicznie matka.Matka glodzi twojego psa,a ty widujesz dialba i takie tam.Nie pisz tego.A jak juz chcesz bardzo to sobie zaloz wlasny temat. z tego co piszesz tam nie mozna nic zrozumiec.Twoj tekst to wysypisko porozrzucanych wyrazow.Interpunkcji juz wogole nie wymagam w takim stadium choroby psychicznej.