Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KasiaSiasia0912

żeń- szeń brał ktoś??

Polecane posty

chodzi o zmęczenie i senność,ogólnie jeśli jest się takim niemrawym. próbowałam magnez,ale właściwie nic nie pomaga. czy warto kupić żeń- szeń i żelazo np?

Gość kaRinKa_
nie polecam - to kolejny lek z typu tych co dają efekt placebo

Gość shee23
Właśnie doskwiera mi ten sam problem; zmeczenie, senność, wracam z pracy i chce mi się spać, nie mam siły uczyć się do sesji..:(

Gość Hay Lin.
Ja mam to samo ;o ale wątpię żeby jakieś leki pomogły...to jest takie dziwne uczucie..że mogłabym ale nie mam siły i ciągle jestem śpiąca..nikomu tego nie życzę... A może to jakaś choroba?

lepsza cytryna odkwasza organizm musisz i tak jesz więcej warzyw by odkwasić organizm

Gość shee23
Chyba spadek ciśnienia... zauważyłam po ludziach z pracy, że u niektórych też to doskwiera. Mi nawet teraz chce się spać:( O co chodzi z tym odkwaszaniem organizmu? bo pierwsze słysze.. Może ktoś zna jakieś sprawdzone metody na przesilenie wiosenne i na zwiększenie energii, bo na prawdę nie mam energi i jak tak dalej pójdzie obleje sesje:((

Gość asssssgs
Mój mąż brał, był zadowolony , miał więcej siły i energii.

Gość rtgrthtrh
guzik tam placebo ;/ świetnie działa do tego np. zielona herbata i jesli się uczysz to polecam brać omegę - odżywia mózg, przez co lepiej pracuje. Efekty nie muszą byc widoczne od razu ale po ok. tygodniu powinno byc lepiej ps. cytryna na odkwaszenie organizmu? chyba ktos sobie jaja robi jakie pH ma cytryna? dobrze sie zastanow