Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serdeszkoooo1979

Czyzby ciąża mimo.....

Polecane posty

Gość serdeszkoooo1979

Kurcze już nie wiem co mam myśleć:( Miesiączka przyszła w oczekiwanym dniu.teraz uświadomiłam sobie,ze była skąpsza niz zawsze i tylko o 2 dni krótsza.Normalnie mam 6-7 dni,a tu na 5 juz tylko plamienia.Juz w 5 dniu,czyli juz tylko plamień zaczęły mi sie mdłości przypominające jak by męczył mnie kac i to cały dzień z małymi przerwami.Do tego pobolewały jajniki na zmianę.Mdłości trwały tak 4 dni i towarzyszył im ból podbrzusza jak na @.Piersi nie bolałay tylko w brodawkach czułam kłucie tak jak by miał wypłynąc mi pokarm juz sama nie wiem jak to nazwać.Po 4 dniach dostałam grypy żołądkowej,która moim zdaniem trwała 7 dni,ale tylko mdłości,bo biegunkę miałam tylko 2 pierwsze dni.potem na dwa dni spokój.A potem znów pojawiły sie mdłości i ten ciągły ból (ale nie bardzo dokuczliwy) podbrzusza jak na @,którą mam dostać dopiero za 10 dni.Jajniki też daja każdego dnia o sobie znać.Chodzę senna,ale to może przez pogodę bo jest zmienna.Brodawki mam bardziej tkliwe,ale piersi nie bolą. Normalnie jak bym nie miała @ pomyślała bym ,że mogła bym być w ciąży.Ale 2 nie była aż tak bardzo odróżniająca i jak by nie było..to była. Czy któraś z was miała podobny przypadek? A może mam jakąś chorobę:(Nie mam podejrzanego śluzu,ani swędzeń lub tp.Więc.......Kurcze boję się już cokolwiek myślęć,bo jeszcze wmówię sobie chorobę:(

Gość tak trudno iść po test
i dla świętego spokoju zrobić??My nie wiemy co ci może być...Jakby wynik był negatywny to do ginekologa idz bo u mnie podobnie objawiały sie zaburzenia hormonalne

Gość serdeszkoooo1979
Robiłam test zaraz po 5 dniu skończenia całkiem tych plamień.Robiłam go po południu,ale był negatywny. Myślę aby poczekać do 20-tego bo to kolejny termin @ i w tedy zaobserwować...nie wiem. Mam takie jak by bezbolesne skurcze macicy.Występują parę min po tym lekkim bólu.I mam takie wrażenie jak bym ciągle miała napięcie przed miesiączkowe......jestem rozdrażniona,chce mi się płakać:(

Gość absorgynka
To moze być ciąża!!!Powtórz test..nie wszystkie próby wykonania go daja 100% wynik.A moze do zapłodnienia doszło później i stąd błędny wynik.Wszystkie objawy moim zdaniem twierdzą ,ze można ciążę podejrzewać.....Idź do lekarza:)

mozliwe ze dopadla Cie jednak grypa jelitowa i przez to rozregulowany cykl i te mdlosci moze test z krwi warto zrobic? wynik najpewniejszy :)

Gość BABYYONOO
PODTRZYMUJĘ! A swoja drogą gdyby bardzo bolały cie piersi to na 99,9 podejrzewała byś ciążę?Nie zawsze bolą całe! Krwawienia około menstruacyjne występują teraz bardzo często..znam takie przypadki.

Gość serdeszkoooo1979
Juz sama nie wiem co mysleć:(:(Niby @ przyszła w terminie..tylko te wszystkie objawy:(Stosujemy stosunek przerywany juz 8 lat.....nie chciała bym być w ciąży.