Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szysznkaaaa

jestem w 20 tygodniu i ciaży i dowiedziałam się,ze będzie dziewczynka....

Polecane posty

Gość szysznkaaaa

strasznie chciałam dziewczynkę, bo mam już w domu chłopca. miałam nawet usg 3d i nie było widać jajeczek, zastanawiam się czy jest duża mozliwość, ze nic na usg nie było widac, i ze jednak będzie chłopiec. wiadomo, ze też sie będę cieszyła, ale ciężko na pewno będzie mi się przestawić z tej myśli, którą teraz sie cieszę:) dziękuję z góry za odp.

Gość szyszynkaaaa
up

Gość tez sie dowiedziałam w 20 tyg
na 3d ze dziewczynka, ale nie uwierzyłam. dopiero kiedy w 32 tygodniu inny lekarz mi to potwierdził to zaczęłam się cieszyć i kupować różowe sukienki.

Gość goska co ma ktoska ale ty
mnie w 22tc lekarz powiedzial , ze bedzie dziewczynka a urodzil sie chlopiec. Tez wyprawke kupilam pod katem dziewczynki. Syn [przez pierwsze 6m musial chodzic na rozowo.

Gość szyszynkaaaa
no ja akurat takiego problemu nie mam, bo nie znosze różowych ciuszków, a już w ogóle tej manii chłopiec blue, dziewczynka pink, uwielbiam niebieski, granat itp i jak będzie dziewczynka to też będzie takie nosić:)

ja w 19tc dowiedzialam sie, ze bedzie dziewczynka :) ale z rozem nie szaleje, raczej neutralne ciuszki :)

Gość ytryytiiuo
ja dowiedzialam sie ze dziewczynka i potem 2 innych lekarzy na 2 roznych usg to potwierdzilo... tez marzylam o chlopcu... lae w takim wypadku dobrze wiedziec wczensiej teraz ciesze sie z malej gwiazdeczki :)

20 tydzień to jeszcze wcześnie i wiele może się zmienić. U chłopców często jest tak, że jąderka nie zstępują do moszny a siusiak gdzieś się podwinie i wygląda jakby była dziewczynka. Poczekaj na następną wizytę, jeżeli lekarz nadal będzie twierdził, że dziewczynka, to pewnie tak jest :)

Gość uiu
mi do samego końca lekarz potwierdzał nawet 3 dni przed porodem że dziewczynka a potem surprise na porodówce :-) i też boroczek chodził w różowym kombinezonie

Gość cóż to za gdybających
lekarzy macie? Nie kumam ,nie jestem pewna to nie gadam!!!!!!!!!1 Ja jestem w 30tyg, na usg 4d byłam około22tyg a w papierach mam napisane----PRAWIDŁOWE GENITALIA ŻEŃSKIE-- A jak będzie chłopak to co mu powiem? "zobacz Henio, miałeś genitalia żeńskie"

Gość szoooja
Mój lekarz dopóki nie miał pewnosci, to nic nie mówił. Dopiero w 26 tygodniu powiedział, że "prawdopodobnie" kobitka. Potem po 4 tygodniach potwierdził, a po kolejnych 4 powiedział, że "calkiem na pewno". On taki raczej ostrozny jest w wydawaniu sądów :) Żadnych różowych szmat nie kupowałam ani niczego, czego by nie mógł nosić chłopak. Body to body, piżama to piżama. Białe, żółte, czerwone, zielone, niebieskie, czarne - w takich kolorach mam ubrania dla dziecka. Jedno różowe ubranie, które zreszta też chłopakowi bym założyła, bo od kiedy to chłopak nie może nosic różowego, a dziewczyna - niebieskiego. A jakieś sukienki czy inne falbanki to później, po co noworodkowi takie akcesoria? Niewygodne to i niepraktyczne

Gość Marikade
Trochę mnie załamałyście kobietki. Też jestem w 20 tyg i byłam dzisiaj na usg. Lekarz powiedział że będzie dziewczynka. Mamy już Synka i bardzo chcemy mieć córcie, a tu słyszę, że zdarzają się pomyłki:/ Ja już dzisiaj kupiłam sweterek dla małej księżniczki i wierzę że ją urodze:)

Gość też będzie córeczka
dowiedziałam się tego w 20 tyg. z początki się tak nie nastawiałam na to ale od tego czasu miałam juz usg 3 razy i lekarz ciągle potwierdza że dziewczynka zresztą na 4d sami to widzieliśmy z męzem bo była tak fajnie ułożona

Gość hahashashk
Ja też w 20 tygodniu dowiedziałam się, że będę miała dziewczynkę i dziewczynkę faktycznie urodziłam, z czego bardzo się cieszę.

Gość antypatologia
A ja mam synka i on ma kilka rozowych ciuchow. Ma tez czerwone, zielone, biale, sraczkowate, kwiatkowate. Co za roznica dla niemowlaka?

ja obydwie córki miałam potwierdzone ok 21-22 tc .... i się sprawdziło w 100% :)

ja w 14 dowiedziałam się że chłopiec, i faktycznie widać jajca :P wstępnie gratuluję córki :) chociaż jak będziesz na kolejnych usg, to poproś o określenie płci. ja odkąd dowiedziałam się o ciążu to gdzies po kościach miałam przeczucia na chłopaka. no i sprawdziło się.