Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

choinkka2010

Idealna żona co sądzicie ?

Polecane posty

Ech, student pierwszego roku - no tak, dzieciak jeszcze:) Pożyjemy, zobaczymy:) Coś mi się jednak zdaje, że ktoś cię bardzo skrzywdzić musiał, kiedy byłeś małym chłopcem, czyli nie tak dawno wcale:D

Gość Z wosu rozpierdalam
Tak naprawde wy chcecie byc podporzadkowane mezczyznom, te biurowe prace za 1200 zl to tylko przykrywka , bo tak lepiej wyglada. Jestescie jak dzieci( tylko bardziej niegrzeczne:D:D:D:D:D)

Gość Z wosu rozpierdalam
Oblubienica przysiegam ze nikt nigdy mnie nie skrzywdzil. Moje mysli kieruje prosto z serca i rozumu.

Student I roku, chyba kafeterii :o Takiego idioty jeszcze nigdy nie spotkałam. Gówno cię obchodzi co moja matka robi, obiady już dawno robie sobie sama. Wychował mnie ojciec i matka, ciebie chyba maciora i knur w chlewie, a nie sory obrażam te biedne zwierzęta. Puchu marny? hehe każdy człowiek jest puchem marnym, nie ma znaczenia płeć.

Gość Z wosu rozpierdalam
Z moich obserwacji wynika ze kobiety sa bardziej ulegle niz mezczyzni. Kobiety szukaja na partnerow , facetow z mocniejsza psychika niz one same. Woleicie czuc sie bezpiecznie , niz czuc wladze.

Gość Z wosu rozpierdalam
Bambuko puchem marnym jest kazdy , ale to mezczyzni zostawiaja po sobie slady. Gdyby nie my to nadal ruchalabys sie z tygrysami szablozebnymi.

Gość śmiejcie się lub nie
Ja jestem za tym . Może nie dosłownie ale za tym:) Mój mąż ma własną firmę,właściwie jest ona zapisana na nas dwoje. Jakiś czas też się tym zajmowałam na pełen etat póki nie urodziłam. Wiem ile wymaga ona sił... Teraz siedzę w domu i nie wyobrażam sobie,żeby kiedy wraca z pracy nie miał na stole gotowego ciepłego obiadu,wypranych ubrań,żeby dzieciaki wrzeszczały w wniebogłosy czy był bałagan. Po powrocie ma godzinę,dwie dla siebie odpoczynku a później zajmuje się naprawami czy zabawą z dziećmi. Wieczorami kiedy kładziemy dzieciaki mamy czas dla siebie. W zamian mój maż nigdy mnie nie zawiódł,chwali mnie w wniebogłosy przy kumplach czy przed rodziną. Dopełniamy się. Oboje doszliśmy do wniosku,że tak powinna wyglądać rodzina. Mężczyzna w głównej mierze powinien ja utrzymywać i być dobrym partnerem i ojcem,a kobieta partnerką i matką. Uprzedzam pytania. Nie czuję się jak niewolnica bo bywają dni kiedy nie zdążę zrobić wszystkiego i jedyne co wtedy słyszę to "wreszcie zrobiłaś sobie wolne kochanie"

Gość Z wosu rozpierdalam
Bambuko masz faceta ?? Jesli tak to pomysl o tym co pisalem nastepnym razem gdy bedziesz gotowala obiad, sprzatala lazienke albo obciagala mezusiowi pod kolderka niczym wierna sucz:) Jesli nie masz , znaczy to tylko tyle ze jestes brzydka i nikt nie chcial przyjac cie pod swoje skrzydla.

Masz poniekąd rację - muszę mieć obok siebie faceta, przy którym czuję się bezpiecznie, ale nie pod względem fizycznym. No ale to działa w obie strony - obydwoje partnerzy mają dawać sobie nawzajem poczucie bezpieczeństwa. Poza tym, wszelkie decyzje w domu podejmuje ja.

Gość Z wosu rozpierdalam
śmiejcie się lub nie BRAWO BRAWO. Jedyna madra potrafi sie przyznac do normalnej kolejnosci rzeczy. Jestes wzorowa matka , zona :) Zycze kazdemu facetowi takiej kobiety.

Gość Z wosu rozpierdalam
Oblubienica ale nikt nie mowi ze jest inaczej, jeszcze tego brakuje zebym wybieral za kobiete jaki proszek ma kupic ,albo co na obiad przygotowac:D

Nie takie decyzje miałam na myśli, ale co tam - rzeczywistość zweryfikuje twoje poglądy, panie Ciemnogród.

Gość Z wosu rozpierdalam
Oblubienica nie mam czasu na dywagacje na takie blahe tematy. Moj mozg pracuje na zbyt wysokich obrotach by uczestniczyc w bojkach slownych z niewolnica:)

Gość Z wosu rozpierdalam
Udam ze nie dopatrzylem sie sarkazmu w twojej wypowiedzi niewolnico:) Godzina 15 maz niedlugo z pracy wraca co na obiadek pysznego ugotowalas:)??

A wczoraj zupkę kalafiorową zrobiłam. Zjem, kiedy wrócę, z przyjemnością. A później idę na jogę, mąż mnie zawiezie, później po mnie przyjedzie, zrobi śniadanie mi do pracy na następny dzień, posprząta kocią kuwetę. Później wyjdzie, bo się umówił, a ja pójdę do łóżeczka z książeczką. Dzieci są u mamy, więc sobie odpocznę.

Gość Z wosu rozpierdalam
No to masz troche odpoczynku od codziennosci, no i szczescie ze masz takiego partnera. Ze mna mialabys prawdziwa szkole zycia:)

:) Co ty możesz wiedzieć o moich przeżyciach:) To raz, a dwa - zawsze szerokim łukiem omijałam ludzi o wąskich horyzontach myślowych, generalizujących i ciemnych:) więc nasze drogi na pewno nigdy by się nie przecięły:)

Gość prawdawoczykole
to jest chore...nie rozumiem dlaczego kobieta po slubie musi byc czyjas niewolnica....powinno sie dzielic obowiazki...przez takie wlasnie kobiety faceci mysla ze kobieta to nadaje sie tylko jako sprzataczka i kurwa....brak slow

Gość Z wosu rozpierdalam
Oblubienica tak ci sie tylko wydaje , gdybys my sie spotkali we wlasciwym miejscu i we wlasciwym czasie ,trzepotalabys rzesami i kolysala tyleczkiem zebym zwrocil uwage na ta napalona brunetke:D

Zależy, czy byłbyś w moim typie:) A to wcale nie jest pewne. Trzepotanie rzęsami, kręcenie tyłeczkiem? Nie wszędzie jest tak, jak na potańcówkach w remizie:)

. oblubienico- pękam ze śmiechu :D . powinnaś zaproponować Panu zapłatę za tak wnikliwą psychoanalizę:D

chance - daj spokój - dzieciak ma 20 lat niecałe i myśli, że świat zwojuje swoją pseudofilozofią:)

. . oblubienico !!! jesteś okrutna, może Kaśka z III B wolała iść na studniówkę z Pawłem z II roku, a nie z nim! i teraz gdzieś się musi wyżyć !

No, masz rację, poudaję, że się z nim zgadzam i pragnę zostać jego niewolnicą - ręcznie prać jego majty i skarpety.

Gość Z wosu rozpierdalam
19 lat gwoli scislosci. Oblubienica zdajesz sobie sprawe ze kazda moja wypowiedz ma zabarwienie ironczine i pisalem to wszystko tylko w celu zdenerwowania zenskich czytelniczek?? Moje pogladay nie wydawaly ci sie ponad miare przerysowane??

Gość Z wosu rozpierdalam
Nie wiem jak jest na potancowkach w remizie ,musialas korzystac skoro wiesz jak wyrywa sie tam chlopakow:D

Ja się nie zdenerwowałam. co wieczór biorę melisę. No, a w moim wieku człowiek wierzy w więcej rzeczy, paradoksalnie, bo się więcej naoglądał. Już nie raz spotykałam panów z takim światopoglądem i ich pożal się boże - żony:)

. . Ułóż dla niego poduszki i zaproponuj, że zdejmiesz mu buty. Mów cichym, kojącym i miłym głosem. skoro chodzisz na jogę BĘDZIESZ IDEALNA. wyciszenie. spokój. skupienie. dla Pana i Władcy:) z wosu...- zwracanie na siebie uwagi chamstwem- na cafe to normalka, nie wyróżniłeś się:)