Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnaProblemowa

Proszę, pomóżcie..:(

Polecane posty

Witaj kochanie piszesz ,że niby jesteś silna a w środku brakuje Ci pewności siebie.Pewnie to jest skutek dzieciństwa .Czy zastanawiałaś się dlaczego kiedyś ciełaś sobie ręce ,czy w ten sposób chciałaś zaimponować ,czy możesz odpowiedzieć mi na to pytanie.Musisz koniecznie pozbyć się tego co było złe w dzieciństwie ,przemyśleć,teraz jesteś już dorosła i aby zacząć żyć inaczej musisz zamknąć tamten rozdział i nauczyć się cieszyć życiem .Masz tak wiele jesteś młoda ,zdrowa ,masz pracę i zasługujesz na szczęście musisz tylko uwierzyć w siebie.Czy lubisz muzykę bo ja uwielbiam Krajewskiego,Grechutę Paulę i wiele innych i jak mi smutno to włączam ulubiony urwór i jest super.Pomyśl co Ci sprawia przyjemność ,czym lubisz się zajmować.Nie gniewaj się ale popytaj czy w rodzinie mamy i ojca nie było osób które chorowały na choroby psychiczne.Życie jest piękne i ciekawe a że czasem jest ciężko i nie wszystko układa się tak jak byśmy tego chciały to normalne .Pamiętaj pozytywne myślenie daje pozytywne rezultaty.Przytulam Cię i pisz ,będę zaglądała,pozdrawiam.

Gość OnaProblemowa
Dzis tez byłam w pracy, dlatego nie bylo mnie tutaj. Wczoraj po pracy z siostra i kuzynka poszłysmy na małe zakupy, potem zjadłysmy wspolnie pizze wypiłysmy piwo, krotko mówiac zrobiłysmy sobie damski wieczór. Troche mi to pomoglo bo glupie mysli, smutek i ten zal gdzieś na chwile odeszły, wiec dzis juz czuje sie o niebo lepiej. Mysle ze ten lekarz chyba będzie najlepszym rozwiązaniem w moim przypadku, dzis kiedy czuje się dobrze chce czuc się tak zawsze, byc usmiechnietą, zadowoloną z zycia. Z tym borderline to też mozliwe, bo czasem mam wrazenie ze jest we mnie kilka osob, zmieniają się z sekundy na sekunde i jakby bawiły się mna, co mnie bardzo męczy. Nie wiem czy psycholog czy psychiatra jednak. podpowiedzcie.

Witaj ,cieszę się ,że czujesz się lepiej .Myślę że powinnaś iść do psychiatry do fachowca aby Ci pomógł a nie tylko posłuchał.Musisz uwierzyć w siebie ,że to od Ciebie też zależy jakie będzie to Twoje dorosłe życie ,bądz dobrym człowiekiem i to też daje szczęście.Dobre są słowa piosenki KKowalskiej masz to na co godzisz się .Najważniejsze to pokochać siebie ,spojrzeć w lustro i powiedzieć ok spoko jestem fajną dziewczyną ,nic mi nie brakuje i będzie ok.Naucz się o sobie myśleć pozytywnie a każdy z nas zasługuje na szczęście .Bądz ważna dla samej siebie ,poszukaj książek o tematyce jak dowartościować siebie ,jak być szczęśliwym .Trzymaj się,pa.