Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Keino

DZIWNA SPRAWA Z BRITNEY SPEARS

Polecane posty

Gość Keino

ta sprawa, (Fernando Flores) może o niej słyszeliście, o tym jak traktowała swoje dzieci. Niby zakonczona, Britney oczyszczona z zarzutów i wszystko gra, a ja czuję, że ochroniarz miał w tym wszystkim dużo racji, przecież wiadomo,ze ona ma problemy psychiczne i bardzo prawdopodobne, że przelewała swoją złość na dzieciaki, zresztą inny ochroniarz Tony Barretto , też się skarżył na to jak traktuje swoją obstawę. Rośnie we mnie coraz większe przekonanie, że policja i prokuratura nie zbadała tej sprawy do konca, nie tak jak należy, możliwe, że dostali od Britney wielką kasę za to zeby sie zamkneli i nie robili szumu. Inni Obrzucali błotem Floresa i wołali na niego "gej', "chce kasy", ba, pojawiały się nawet takie komentarze jak: "Co za idiota, taka okazja, ja bym ją chętnie przeleciał" tylko że facet ma żonę i dzieci i dba jeszcze o rodzinne wartości. Słyszałam, że stawianie zmyślonych oskarżeń jest w Ameryce bardzo surowo karane, więc nie wiem, czy by aż tak ryzykował. Co wy o tym myślicie?

Gość 575100
Britni się skończyła zanim zaczęła. Nie wiemy o czym ty mówisz

Gość Keino
no wiesz, prawda jest taka, że jak Britney pierdnie, to wie już o tym cały swiat, wiadomości o "gwiazdach" szybko sie rozchodzą, wiec myslałam, że ta sprawa z molestowaniem i znecaniem sie nad dzieciakami jest wiekszosci znana

Gość inka to taka kawa jest
no wez. prawie kazdy byl bity przez rodzicow jak byl maly , moi rodzice nie mieli nawet 1/1000 kasy ile ma britney ,a w dupe pasem dostawalam i jakos zyje. ale jakbym wiedziala,ze przynajmniej maja kase to pewnie bym miala lepsze zycie. niektorzy to dostaja po dupie kablem od zelazko ipodobno to zajebsice boli ,nie tak jak od pasa,ale nie wiem bo ja tylko pasem albo reka dostawalam. swoich dzieci jednak nie bede bic ,tylko bede stosowac kary cielesne :classic_cool:

Gość Keino
no tak tylko jak kurde ochroniarz był przy tym wszystkim, i widział jak dzieciaki dostaja manto, to miał nei reagować? Chciał zawołać pomoc medyczna ale Britney wrzasneła na NIEGo żeby sie odczepił, że to nie Jego sprawa, taka osoba nie powinna zajmowac sie dziecmi!

Gość Keino
amerykanska GWIAZDA. W cudzysłowiu gwiazda >.

Gość Keino
zresztą nie udawaj że nie wiesz!