Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BB1

Pamiętacie pierwszą edycję Big Brothera?

Polecane posty

Gość oglądałam oglądałam
Jeszcze wtedy to było takie świeże i niezużyte, nie odbierałam tego jako kicz, który widzę w tym dzisiaj. Ciekawe, co się dzieje z bohaterami teraz :)

Gość 3:14
dzień kobiet :D

No pewnie że pamietam :) Jedna z uczestniczek a mianowicie Anna Baranowska niestety nie żyje :(:( Z tego co pamietam Ona chyba pierwsza odpadla z programu.

Gość Jdpmtp.
Taka ruda babka po 40 podobno nie zyje juz. Anna jakas tam

Gość kaRinKa_
niee nie mam tvn

Gość tja...
Anna Baranowska (ur. 26 czerwca 1963 w Lublinie, zm. 23 października 2007 w niejasnych okolicznościach. Jej ciało znalazła w domu córka), zmarła prawdopodobnie w wyniku obrażeń odniesionych po napadzie. Była pierwszą zawodniczką, która opuściła dom Wielkiego Brata w polskiej edycji). W 2001 roku zagrała Annę w filmie Jerzego Gruzy Gulczas, a jak myślisz....

Ja pamietam te kurwisko z kruczoczarnymi włosami, które 7 razy było nominowane. Pmietam durną karoline pachniewicz, pamietam poyebanego Gulczasa,głupiego Grzesia, który robił hantle ze zgrzewek z woda mineralna, patriote garkotłuka Klaudiusza, dzięcioła Dzięcioła, tłustą świnie Manuelę która nieudolnie prowadziła maraton usmiechu oraz jakąs blond dziwke, która w nocy na TVN odnawiała mieszkania.

Aaaa i ten politykier Florek-chlorek co to w sejmie 4 razy w ciagu 4 lat zabrał glos na mównicy :) Byłe chyba jeszcze jakiś komandos?

Gość i sewiolo
dziwka

A ja pamietam jak Miecugow nieudolnie to prowadzil :D I ta pojebana na krańcu swiata :D No co????????? Nie mam empatii i chooy

Był Komandos chyba Rafał miał na imie :) Ja tam Big Brothera lubilem. Pamietam ta akcje z nominacjami pomiedzy Alicja i Klaudiuszem jak Klaudiusz odpadl za pierwszym razem a potem wrocil i drugi raz przegral z Alicja. Chyba tam chodzilo o jakis blad w liczeniu glosow czy jakos tak :)

Gość ale z tej Karolinki
robili wtedy idiotkę :D

A ja pamietam jak sie guczynski uchlał i zbluzgał wielkiego brata :D

To chyba od Karoliny wyszedl ten caly pomysl na tytul tego filmu "Gulczas a jak myślisz", bo to chyba ona caly czas tak gadala do Gulczasa

Gulczas a jak myślisz tacy bogaci faceci co maja mesia to oglądają ten program?

Gość fhjfj
kiedys to byla nowosc, teraz dno i tona mulu

Ale Florek to wedlug mnie sie zachowal nie za fajnie w stosunku do Piotra Lato jak powiedzial potem chyba w studiu o tym ze sobie powiedzieli ze na Siebie nie glosowali i chyba przez to Lato musial odejsc z Domu Wilekiego BRata :o

Gość Ms klakson
Picia mi sie podobal :o

Najlepsze to były momenty jak Janusza pokazywali jak ciagle ćwiczy :) Manuela byla spoko taka śmieszka, Piotrka Lato lubilem i Alicje :)

Manuela darła morde że az musiałem wyciszac tv zwłaszcza w nocy jak lecialo bb extra. Alicja chwaliła sie, że ma nowe BMW i zyrandol za 40 tyś w swojej nadmorskiej willi i przyszła to reality szoł dla kasy ;O

Gość Ms klakson
Ja alicji nie cierpialam, tej podstarzalej blondyny ktora wieszala sie na Pici tez.

Ja yebie... 10 lat temu a ja tyle pamietam :D ko ko ko, ko ko ko w takim przytulnym kurniku... :D

Gość gffddffddffdg
Manuela z tego co wiem "wyrobiła się", ma salon piękności, męża, przedłużane włosy i tipsy :D Monika Sewioło ma jakiegoś sporo starszego gacha Karolina Pachniewicz przebywa na Wyspach i prowadzi bloga o modzie Anna, jak już wspomnieliście, niestety nie żyje

Gość gffddffddffdg
Piotr Lato natomiast kontynuował karierę muzyczną i widziałam jak grał w DD TVN