Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BB1

Pamiętacie pierwszą edycję Big Brothera?

Polecane posty

Gość Alicja mnie dosyc
denerwowala, a Karolina to byla taka jakas pusta hehe...no po prostu ejszcze taka szurnieta malolata. Manuela byla super :) A najbardziej lubilam Picie i Klaudiusza :) ogladalam kazdy odcinek :)

zapomnieliśmy jeszcze o ptrycji i o tym kolesiu z pacynka co był póxniej w mam talent

Gość ja najbardziej
lubiłam te muzyke, którą puszczali podczas nominacji

Gość gffddffddffdg
Jak byłam mała marzyłam, że kiedy dorosnę pójdę do takiego programu :D Teraz sobie tego nie wyobrażam, to już nie te czasy, teraz to chłam, szajs i wstyd... Domyślam się, że wiele było reżyserowane, ale mimo wszystko lubiłam ten program. Nie wiem czy to kwestia dobrze dobranych ludzi czy tego, że ten format był u nas nowością. Może to i to. Do dziś pamiętam niektóre sceny z BB1, jak i uczestników, czego nie mogę powiedzieć o kolejnych edycjach... Pamiętam jak Monika Sewioło (jest to gdzieś na YouTube brała prysznic tylko w majtach i przyszli Klaudiusz i Gulczas, postawili sobie krzesła i usiedli a ona zaczęła piszczeć "Wynooocha, wynooocha". Potem przyszła Manuela i rzuciła jej ręcznik, zeby się zakryła, a Monika go jej oddała i już normalnie się na ich oczach myła :D Lubiłam ją ale to było żenujące :D No i moje ulubione zadanie, kiedy parodiowali siebie nawzajem. Janusz - mistrz, jak wieszał się "Grzesiowi" na szyi i plątał te nogi mówiąc "Guuuulczas, a jak myślisz" :D No i osoba parodiująca palącą Gośkę :D Hahaha to były czasy!

Tak ta piosenka podczas nominacji taka nerwowosc wywolywala :) Ten z Pacynka to chyba Wojtek Glanc ale on był w 2 Edycji

Tak, tak on był w 2 :) Szukasz swego miejsca bo nie jestes saaaaam :classic_cool:

Ale był też Wojtek Kromka w 1 edycji :) Był taki segment jak go dziewczyny podglądaly jak brał prysznic :)

Gość gffddffddffdg
Hahaha Janusz tanczący na pieńku MISTRZ!!!!

Tak, tak jak te jajka chował ze wstydu - pamietam :D W ogóle to bym sobie jeszcze raz obejrzal ale tylko I edycje :) Kurna znowu jak dzieciak bym sie poczuł :) A pamietacie jak cała Polska spekulowała i byla ciekawa do kogo nalezy ten głos??? Potem jasnie brat chyba jakis denny teleturniej prowadził

Klaudiusz to potem z Joanna Bartel wystepowal w Mango telezakupach i byl z Gulczasem w którejś edycji Baru

Gość ja najbardziej
1:17 jak zapierdalał na ten pień :D

Kurwa a pamietacie teatrzyk???? Jak udawali teletubiski? :D Ja wtedy wymiekłem :D

Gość ja najbardziej
a tu marcin daniec o bb :D

Gość gffddffddffdg
Ja też bym chętnie obejrzała jeszcze raz :D Mogliby puścić w jakiś chujowych godzinach albo na TVN7 coby sobie cżłowiek nagrał i w spokoju obejrzał :D

Gość ja najbardziej
jak znajdziecie to jak manuela połamała łóżko to dajcie tu

dzieki big braderu dowiedzialem sie że frytek sie nie soli tylko pieprzy :classic_cool:

ja najbardziej --- pamietam jak daniec opowiadal o tym jak uczestniczy reagowali po odejsciu Piotra Lato(Picia)...Krzycza chcemy picie chcemy picie. Wielki brat podstawil kilka zgrzewek wody a wszyscy na to nie o to chodzi nie o to chodzi. Albo jak udawal Klaudiusza po odejsciu Gluczasa :) "Gulczas, Gulczasik" :)

Gość gffddffddffdg
http://www.youtube.com/watch?v=rbpQGXTCCdo&feature=related :) Tego tygodnia wojskowego chyba nie ma na YouTube, ale ja mam z tym płytę gdzieś... nie wiem czy pamiętacji, ale podczas trwania programu wychodził magazyn BigBrother :D Moja mam go kupowała a potem wysyłałyśmy pocztą cioci z zagranicy :D

jaki ciekawy wtedy wydawał mi sie ten program, dziś bym go nie zniosła. Bardzo lubiłam Klaudiusz i Gulczasa, Alicje potem kilka razy widziałam w Gdyni jak łazikowała po sklepach. Ona miała strasznie zjarany pyszczek na solarium. Potem byłam na filmie z bohaterami Big Brothera

Gość gffddffddffdg
Haha na tym linku co dałam faceci są w samych fartuchach z gołymi dupami :D

gulczas i klaudiusz zachowywali sie jak para pedałów :O

Gość ja najbardziej
no daniec to zrobił świetnie :D