Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enigmatyczna99.99

Jak przygotować się do wizyty w SPA?

Polecane posty

Gość enigmatyczna99.99

Hej! Wybieram się na serię zabiegów pielęgnacyjnych do Chanta'l w ramach pakietu walentynkowego, ale nie mam pojęcia jak się przygotować... Na czym polega masaż Lomi Lomi? Czy dla meżczyzn to odpowiedni zabieg? Chcę zabrać męża ze sobą, gdyż jest to oferta dla par - 4 zabiegi w pakiecie + niespodzianki :) Wiecie coś na ten temat?

Gość enigmatyczna99.99
a czy mogę zabrać ze sobą żel intymny? słyszałam, że masażyści mają dużo siły i częścią zabiegu jest masaż macicy a ja mam suchość pochwy

Gość majmonik
Nie musisz się specjalnie przygotować. Najważniejsze, abyście mieli środki którymi będziecie walczyły o skórę później. Po wizycie w Beauty center Józefów sama już działałam z pomocą, kosmetyków Hildegard Braukmann i rzeczywiście skórę sobie przywróciłam do zdrowia...

Gość marantaska
Ile w Józefowie kosztują poszczególne zabiegi i jaka jest różnica w stosunku do Warszawy? Czy rzeczywiście widać również znaczące różnice w cenie takich usług? Napiszcie proszę nieco więcej. Szukam dobrego miejsca.

Gość kentonis
Byłam w tym spa latem - przywracali mi cerę do normalności - bardzo zniszczoną, w kiepskim stanie, ale dali radę. Sama później stosowałam i dalej stosuję kosmetyki Hildegard Braukmann - to dzięki temu przywróciłam sobie normalność.

Gość hastana
W Beauty Center Józefów miałam robione takie zabiegi - bardzo pozytywne doświadczenie, bo rzeczywiście wszystkie te zabiegi dały znakomite efekty, cera się poprawiła, zyskała znacznie lepszy stan i docelowo wyglądała ona po prostu lepiej. W tym momencie jest bardzo ok.

Gość ambareksa
Potwierdzam - byłam w Józeefowie na zabiegach na cerę zniszczoną. Udało się wyeliminować zanieczyszczenia, pracuję nad skóra tymi samymi kosmetykami co Wy - poprawa jest znaczn. Niczego nie zmieniam - już teraz jestem z efektu bardzo zadowolona.