Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kipipuokyu

Wydaję 200 zł na kosmetyki

Polecane posty

Gość kipipuokyu

rocznie, puder, tusz, szminka, szamponów nie liczę ale to30 zł msc, jestem dziwna.

Gość bawi damek
Każdy wydaje i kupuje wg własnych potrzeb. myślę że trochę zaniżony ten rachuneczek, bo perfumy są w takiej cenie a gdzie cała reszta kosmetyków? Może chciałas napisąc że 200 na 2 miesiące?

Gość ty dziwna
moja sis nie ma z wypłaty 2000zł kasy już 16. Zgadnij na co rozwala? Kosmetyki i kosmetyczka.... No ok-100 daje mamie na rachunki i żarcie. Aż mi wstyd :o

Może Ci nie potrzebne. Znałem dziewuchę która ładnie wyglądała bez pudru. wystarczył jej jedynie tusz do rzęs :classic_cool:

Gość ttgd
prowo, tyle perfumy kosztują jak ktoś pisał, sama maskara to z 10zeta, podkład z 10, szampon z 15, chyba ze autorka zera zapomniała dopisać i miało być 2000zł

Gość kipipuokyu
perfumy dostaję raz do roku od chłopaka i jeszcze mi zostają, nie psikam się za często. 2 razy w tygodniu. Ftalany są szkodliwe dla zdrowia

Gość kipipuokyu
mi wystarczy puder i tusz, mam ładną twarz

Gość kutwaaaaaaaaaaaa
to raczej ze mna jest coś nie tak:/ ja wydaje ok 1000-1300zł na miesiac na kosmetyki, ale w tym perfumy, na ktore potrafie wydac 700 zł za flakonik :/ chyba powinnam sie leczyć z zakupoholizmu :/ najgorsze jest to, że ja prawie w ogóle nie używam tych kosmetyków :/

Gość kutwaaaaaaaaaaaa
no wyjatkiem są perfumy- bez nich z domu nie wychodze uzalezniłam się od perfum :) a tak to tylko tusz do rzęs i meteoryki guerlaina.

Gość kipipuokyu
kupuję puder za 50 i 2 tusze po50 i starcza mi na rok, 2 dezodoranty,

Gość kutwaaaaaaaaaaaa
e wiesz, że maskare powinno zmieniać sie co 3 miesiące?

Gość kipipuokyu
każdy ma inne priorytety, mój facet kupuje kawę za 50 zł

Gość kipipuokyu
po co mam zmieniać jak jest jej dużo jeszcze?

Gość ciekawskaAga
hmm..ja to wydaje 50 zl na msc jak nie wiecej, policzmy szampon 1.5 sztuk w msc to juz 20 zl odzywka 2 w msc 25 zl jakies maseczki powiedzmy w msc 8 to 16 zl zel do mycia twarzy 20 zl na 2 msc plyn do demakijazu 10 zl msc tonik 20 zl na 3 msc do tego raz na pol roku tusz 40 zl, puder uzywam tylko na jakies wypady 40 zl, kredeka, cienie, lakiery do paznokci 70 zl, to chyba wszystko

Gość kutwaaaaaaaaaaaa
niestety to najmniej "trwały" kosmetyk z całek kolorówki. zasycha, psuje sie. pchasz go prawie do oka a z oczami nie ma żartów :/

Gość ciekawskaAga
a i pomadka czyli 10 zl na msc

Gość kipipuokyu
tak samo mam, szamponów nie liczę,płynów do demakijażu nie używam,wolę się umyć żelem a wzrok mam bardzo dobry i nic mi się nie dzieje

Gość alle śmieszszszne
umrę chyba ze smiechu- tusz do rzęs na rok?bardzo baedzo ciekawe-czytałas termin przydatnosci po otwarciu-no chyba ze trzymasz w lodówce-aj kobity-głupoty piszecie

Gość czarna beemka
bardzo mało. myślę,że przeciętny mężczyzna wydaje więcej. używasz kremu do twarzy/rąk/balsamu, antyperspirantu/dezodorantu, kremu do depilacji itp. ? 200 zł rocznie to akurat np. antyperspirant i już na jakiś balsam na nogi po goleniu nie wystarczy chyba, że się nie myjesz i używasz dezodorantu za 3 zł w niedzielę

Gość ciekawskaAga
ale szampony i plyny do demakijazu to tez kosmetyki ...

Gość maksymiliusz
To zalezy ile kg tapety nakladasz. Te tapeciary co wyzej pisza nakaladaj sporo i stąd wyzsze oplaty.

Gość ciekawskaAga
czarna masz racje jeszcze deo to raz na msc 12 zl balsam 30 zl na 2 msc krem do twarzy 23 zl na 2 msc zel do depilacji raz na 2 msc 20 zl i pewnie sie jeszcze cos sie znajdzie hehe

Gość Gadatliwa....
To kaplica ja jestem przy was strasznie rozrzutna.. Puder 50-60 zł starcza na 4-5 miesięcy tusz - zawsze mam co najmniej 2 starczają na powiedzmy pół roku ich cena to po 30-40 zł zawsze mam w domu masę szamponów i jeszcze większą masę odżywek do włosów .. odżywka do włosów przed myciem do spłukiwania i po myciu do tego w spreju , pianki do włosów , żele , lakiery , twarz- jak mówiłam podkład , krem na dzień na noc pod makijaż , kredka do oczu , tusz ,elainer , żel do mycia twarzy , peeling , żel pod prysznic , peeling do ciała,, krem do stup , krem do rąk , balsam do ciała , balsam na rozstepy , balsam nawilżający , pianka do golenia ciała , plastry , kremy do depilacji :D o Jesuuu :D

Gość koles z klasą
ja wydaje 200 zł na samą wode po goleniu 🖐️

Gość Gadatliwa....
*stóp

Gość Gadatliwa....
a no i perfumy .. których chyba i tak mam z 6-7 flakoników , dezodoranty i antyperspiranty ..

Gość kipipuokyu
używam balsamu do skóry wrażliwej i smaruję nim twarz ,ciało, depiluję się maszynką, jakoś nie mam cierpliwości do tych rzeczy, poza tym nie wierzę w te bzdury o ujędrnianiu i odmładzaniu, wyglądam i tak na 8 lat mniej

Gość maksymiliusz
bo kobiety bez makijazu sa brzydkie jak noc

Gość kipipuokyu
mój facet też tyle wydaje i co z tego, myślisz że jesteś lepszy,niektórzy nie potrzebują mieć wystawek w domu

Gość czarna beemka
antyperspirant, dezodorant - powiedzmy że 2 na miesiąc, za 8 zł, czyli 192 zł rocznie szampon - niech będzie 1 na miesiąc za 12 zł, rocznie 144 zł żel pod prysznic - 3 na miesiąc za 9 zł - 324 zł balsam do ciała - 1 na miesiąc - 10 zł - 120 zł rocznie krem - 1 na miesiąc za 10 zł - 120 zł w sumie: 900 zł i nie ma tutaj odżywki do włosów, maseczek, żadnych kosmetyków do depilacji, żadnych kosmetyków kolorowych, lakieru do paznokci, lakieru/żelu do włosów, wizyt u fryzjera, pomadki ochronnej do ust, żadnych dodatków do kąpieli ceny wydaje mi się podawałam bardzo niskie, a zużycie skromne, zasób kosmetyków również ubogi