Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kipipuokyu

Wydaję 200 zł na kosmetyki

Polecane posty

Gość giergi
czyli ciepła klucha z temperamentem żółwia? szybko nie chodzisz, sportu nie uprawiasz, seksu też nie? czy jesteś chora i Twój organizm nie wydziela łoju i potu? leczysz to?

Gość hmm...wlazlam na ten temat i
kipi-jeszcze dopisz,ze nie sikasz,nie pierdzisz,nie stawiasz kloca,niczego nie dotykasz,zeby sobie rak nie ubrudzic,i zawsze masz swiezy oddech,bo przeciez chemicznej pasty do zebow nie bedziesz uzywac:P oczywiscie wlosow i pach tez nie myjesz,bo nie chcesz ladowac na siebie chemii,nie mowiac juz o okolicach genitalnych.Poza tym i tak zawsze pachniesz fiolkami:P;) Wybacz,ale nie potrafilam sie powstrzymac;)

Gość kipipuokyu
hmm...wlazlam na ten temat i- ty akurat jesteś normalna,używasz mało ale z wyższej półki, jak prawdziwa dama

Gość kipipuokyu
myję zęby 3 razy dziennie, biorę prysznic rano i po pracy, używam dwa razy dziennie dezodorantu, zmieniam codziennie bieliznę i odzież, po prostu nie potrzebuję stosów,buteleczek, kremów, balsamów, nie lubię bałaganu

Gość kipipuokyu
jak idę na siłownię to potem biorę prysznic a nie perfumuję się na maxa

Gość hmm...wlazlam na ten temat i
dlatego,ze uwazam,ze skoro uzywam malo i nie zuzywam kosmetykow szybko,to moge sobie pozwolic na drozsze-to po pierwsze,a po drugie dlugo szukalam odpowiedniego np.podkladu i akurat strzalem w 10 byl podklad z Chanel:) cere mam wrazliwa i mieszana i spisuje sie znakomicie.Perfumami kropie sie prawie codziennie,ale nie tak,zeby na klatce schodowej walilo jeszcze przez pol dnia-wole,jak otacza mnie delikatna mgielka i zapach czuc,jak ktos np.blizej podejdzie,taka niby nutka tajemniczosci:P no:P Makijaz tez wole naturalny,bez zadnych smokey eyes,bo i tak to do mnie nie pasuje ani mi sie nie podoba:) Wole miec mniej,ale porzadne i konkretne i to tyczy sie i kosmetykow,i ubran,i bizuterii,i torebek i butow:)

Gość kipipuokyu
Ja też lubię dyskretny makijaż ale mnie wystarcza Margaret Astor albo Revlon, używałam Diora ale nie widziałam większej różnicy, perfumy też używam skromnie, wolę sobie kupić dobrą bieliznę akurat.

Gość kipipuokyu
Maluję się tylko do pracy albo na imprezy i wolno mi schodzi, może przesadziłam że na rok, ale na 7- 8 msc podkładu mi wystarcza

Gość adskmdsd
Na rok: - dezodorant 10x12=120 - szampon 10x6=60 - pianka do wlosow 15x3=45 - farba do wlosow 10x12=120 - tusz 30x4=120 - podład 15x4=60 - puder 20x3=60 - perfumy 500 - balsam 15x5=75 - plyn do higieny intymnej 6x3=18 - żel pod prysznic 6x4=24 - krem do twarzy 20x4=80 - pomadki, blyszczyki 30 - cieni nie licze bo używam strasznie długo co razem daje 820zł rocznie bez perfum, które dostaje w prezencie

Gość 987652
a ja vydale 600 zlotych na fryzjera a moj jeden krem kosztyje 900 zl

Gość 987652
nie zgadlez bo mieszkam na zachodzie i kremy tyle kosztuja

Gość ciumkata olga
tusz do rzęs- 1 na 2 miesiące po 15 zł - 90 zł na rok puder - 1 na dwa miesiące po 15 zł - tyle samo podkład - 1 na 3 miesiące po 15 zł - 60 zł rocznie eye-liner - 1 na pół roku po 10 zł - 20 zł na rok cienie - 1 na dwa miesiące po 10 zł - 60 zł na rok pomadka ochronna, błyszczyk itp.- 1 na miesiąc po 10 zł - 120 zł na rok bronzer do policzków - 3 na rok po 10 zł - 30 zł na rok szampon do włosów - 1 na 1,5 miesiąca po 15 zł - 120 zł na rok odżywka do włosów - 1 na miesiąc po 15 zł - 180 zł na rok żel pod prysznic - 2 na miesiąc po 8 zł - 192 zł sól do kąpieli - 1 na da miesiące po 10 zł - 60 zł na rok balsam do ciała - 1 na miesiąc po 15 zł - 180 zł na rok krem do rąk - 1 na miesiąc po 4 zł - 48 zł na rok krem do twarzy - 1 na dwa miesiące po 10 zł - 60 zł na rok lakier do paznokci - 3 w miesiącu po 3 zł - 108zł an rok maseczka do twarzy - 3 na miesiąc po 2 zł - 72 zł na rok farba do włosów - 10 zł na miesiąc - 120 zł na rok zmywacz do paznokci - 1 na miesiąc po 2 zł - 24 zł na rok waciki - 1 na miesiąc po 2 zł - 24 zł na rok pasta do zębów - 2 na miesiąc po 6 zł - 144 zł na rok szczoteczka do zębów - 1 na miesiąc po 3 zł - 36 zł na rok maszynki do golenia - 5 w miesiącu po 3 zł - 180 zł balsam do opalania - 3 na lato po 10 zł - 30 zł na rok balsam po opalaniu - 2 na lato po 10 zł - 20 zł na rok krem do stóp - 1 na miesiąc po 5 zł - 60 zł na rok czyli rocznie ponad 2000 zł i około 100 zł miesięcznie za wodę, czyli ok 3 500 zł rocznie wynosi moja higiena i kosmetyka codzienna