Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzikaa afrykaa

Pomocy balw tematyce DZIKA AFRYKA za co przebać córkę

Polecane posty

Gość dzikaa afrykaa

Witam w marcu córka ma w przedszkolu bal przebierańców w tematyce dzika afryka i nie wiem w co ją przebrać może macie jakieś pomysły??

Gość wykombinuj coś w biało czarne
paski i przebierz małą za zebrę

Gość wysmaruj jej
wlosy czerwona farba, zaloz plachte przez bok i bedzie masajem

Gość ja mam 38
czarne body, rajstopy i spódniczka z trawy

Gość dzikaa afrykaa
no tak fajny pomysł tylko ja bym wolała kupić jakiś strój a szczerze niema nic ciekawego :)

Gość wysmaruj jej
ale masaj to dobry pomysl. kupisz kawal materialu, dasz kij w reke i bedzie luz gwarantuje, ze bedzie jedynym masajem na sali.

Gość dzikaa afrykaa
z tym masajem to fajny pomysł ale co wystarczy tylko czarne getry bluzka i jakaś spódniczka najlepiej zielona

Gość wysmaruj jej
popatrz w necie jak wyglada masaj zielona spodniczka i czarne getry to raczej aborygen, a to nie te rejony :)

Gość Mozesz ja przebrac za afrykans
kie dziecko. Wypozycz peruke z czarnym afro, posmaruj ja kilka razy mocnym samoopalaczem, umaluj kredka kontur oka i brwi, usta brazowa pomadka, zaluz jakas trocha przyduza tunike z lumpeksu, przewiaz w pasie jakims sznurkiem albo kolorowa chusta, zaluz na nogi jakies brazowo zlote damskie grube branzoletki (drewniane lub skorzane), na nadrarstki i szyje rzemyki i brazowo zloto kolorowe tanie korale (mozna je poprzeplatac przez klatke), brazowe lub czarne delikatne klapki japonki i to wszystko. :) Mozesz zrobic tez luk z jakiegos duzego patyka i zylki oraz strzaly z mniejszych patykow. Albo dzide. :) Mozesz umalowac jej paski na polikach biala farba do malowania twarzy tak jak maluje sie czlonkow niektorych plemion. Mozesz sobie w Google oblukac jak wygladaja takie prawdziwe dzieci.

W smyku jest dużo ubranek na bal.. może tam coś znajdziesz ???

Gość czappeczka
Jakbyś miała blisko do Niemiec, to w kazdym jednym sklepie znajdziesz multum przebrań, co sie tylko zamarzy.Nie wiem, moze w polskim c&a tez maja takie stoiska. Moze za zebrę, moze za Murzynka, może za lwa