Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgjhgjh

jak mozna miec krotkie, niepomalowane paznokcie? obrzydliwe

Polecane posty

Gość hgjhgjh

jak widze bardzo krotkie paznokcie u kobiety, niepomalowane to chce mi sie rzygac

Gość tłumaczka snów
może jestes w ciązy?

Gość ja mam krótkie
ale pomalowane lakiero-żelem, wyglądają przepięknie :)

Gość A mi się chce rzygać
jak widzę te tępe i puste lale, których jedynym zajęciem jest malować paznokcie, nakładać tipsy i biegać ciagle od fryzjera poprzez kosmetyczkę do pedikiurzystki. Wyobraź sobie, że tym, które mają więcej oleju w glowie, szkoda na takie niesistotne duperele czasu. Ja nigdy nie maluję paznokci, a jakoś zawsze miałam grono wielbicieli i niejeden mi prawił komplementy.

Gość rada do tej wyzej
Nie oceniaj ludzi po wyglądzie...bo mozna sie przejechac... ja tak robiłam i niezlego wstydu sie najadłam :O juz wyjasniam : Byłam w kancelarii adwokackiej i wlasnie widzialam taką ''wypindrzoną'' panne , sztuczne cycki, tipsy , doczepiane wlosy , pelny makijaz - pomyslalam sobie ,ze przyszla jakas pudernica szarpać sie o alimenty ...co sie okazalo ? Ze ona jest radcą prawnym :O Wyglądala mlodziutko , wzielam ją za szczeniare , nie byl to wygląd osiedlowej solary ktora wloczy sie z dresem...ale naprawde zrobiona kobieta , wiecej tam nie poszłam czułam się jak wredne stare babsko :D

Gość ygdtghd
RZyagaj, tylko nie chce widziec twoich zebow dotychczas jak tak ciagle rzygasz, no ale cie brzydza krotkie paznokcie a mnie uzebenie wyzarte od kwasow zołądkowych wiec kwestia gustuu

Gość mam krótkie paznokcie
pomalowane zawsze albo lakierem bezbarwnym albo mlecznym i mam jeszcze w dupie to co ktoś o tym myśli

można :D nie wyobrażam sobie wykonywania najprostszych czynności życiowych mając na dłoniach długie szpony :D

Gość kikakikka
tez mam krotkie paznokcie i nie sa one zawsze pomalowane :D ale mam to tez w dupie każdy woli co innego, mnie osobiscie bardziej podobaja sie krotkie niz szpony w dodatku nie snieznobiale tylko jakies pozolkle co juz nie raz widzialam u dziewczyn..ochydaaa

Gość takaaaa osbie jednaaa
normalnie można mieć jak się gotuję obiady, sprząta, zmywa naczynia szkoda mi czasu na malowanie, poza tym nie lubię lakieru w jedzeniu to dopiero obrzydliwe:P

Gość Żółkną właśnie od
malowania.

Gość A mi się chce rzygać
Nie oceniam ludzi po wyglądzie, tylko po częstotliwości chodzenia na takie zabiegi. Jak chcą, niech chodzą, ja mam znacznie ciekawsze rzeczy do roboty.

Gość yo yo
A ja nie nawidze i mi sie rzygac chce jak takie pustaki zakładaja takie topiki na uczuciowym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ja nie nawidze i mi sie rzygac chce jak takie pustaki zakładaja takie topiki na uczuciowym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ja nie nawidze i mi sie rzygac chce jak takie pustaki zakładaja takie topiki na uczuciowym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ja nie nawidze i mi sie rzygac chce jak takie pustaki zakładaja takie topiki na uczuciowym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ja mam króciutkie
i niepomalowane. Gdybym sobie pomalowała-od razu wyprosiliby mnie z bloku operacyjnego . Zobaczymy czy będziesz rzygać gdy urodzisz dziecko, i do porodu będziesz musiałą obciąć pazury pod którymi zbiera się najwiecej bakterii, i dopóty, dopóki dzieciątko będzie malutkie będziesz musiała mieć je krótkie ze względu na bezpieczeństwo maluszka. Też będziesz rzygać??

a mi się chce rzygać na widok długaśnych pstrokatych tipsów i szponiastych paznokci. czemu? bo z czymś takim nie ma szans czegokolwiek wokół siebie czy domu zrobić. wniosek? tipsiary to lenie i nieudaczniki, najczęściej śmierdzące bazarowym "perfumem". żenada.

Gość tipsy sa do dupy
j

Gość ja tez sluzba zdrowia
musze miec krotkie i niepomalowane, przyzwyczailam sie, au naturel jest piekne i wygodne:D jak sie jest ladnym to nie trzeba sie ozdabiac:D

Gość ta co założyła ten temat
ma sama ze sobą problemy ,żenada :D głupia gówniara a ci się przejmują słowami takiego nędznego pustaka są jeszcze głupsi od niej, co z tego tępa gówniaro ,że tobie się chce rzygać na widok krótkich paznokci :D myślisz ,że ktokolwiek się przejmuje opiniami(jeśli marne wypociny które pisze pusta debilka można nawet słowem nazwać wybaczcie)takich osób jak ty? przeceniasz się , mnie tylko rozmieszają takie puste lale

Gość jaka żenada masakra
wstydź sie autorko

Gość to facet zalozyl ten temat
.

Gość 754754745
Jesteś jakiś pierdolnięty!

mam krótkie paznokcie pomalowane zawsze albo lakierem bezbarwnym albo mlecznym i mam jeszcze w dupie to co ktoś o tym myśli i o to chodzi:D auorka ma pewnei okropne szpony tipsiaa fe:D

Gość o maaatko autorko
jak nie pasuje to nie patrz :D ja mam krótkie i pomalowane więc co , mam sobie zapuścić szpony bo jakiś tępy pustak na mnie patrzeć nie może?no bez przesady jesteś durną i pustą kretynką ...pozostaje mi tylko tobie współczuć

Gość ajajjaaaaaaa
No bo polskie dziewczyny sa leniwe i nie dbaja o siebie. Jak zadbana laska jest i madra to inne ja obgaduja z zazdrosci. A malowanie paznokci to nie malowanie poloneza-nie trwa wieki!

Gość hgjj
odezwaly sie paszczury, kobiety bez dlugich paznokci( nie mowie o szponach) sa obrzydliwe i meskie

Czyli niby krótkie paznokcie=kobieta niezadbana? Co za bzdura!

Gość to prawdaaaaa
krotkie paznokcie i niepomalowane swiadcza o niechlujstwie kobiety paznokcie powinny siegac ponad opuszek i byc pomalowane przynajm,niej bezbarwnym lakierem usprawiedliwione sa tylko mamy malych dzieci i kobiety wykonujace zawody gdzie dlugie paznokcie moglyby komus zrobic krzywde

Gość dlaczego tylko u kobiety?
Paznokieć powinien być długi i pomalowany niezaleznie od płci... w końcu mamy równouprawnienie, nie? A jak cos hujowo wyglada to zarówno u faceta jak i baby trzeba to piętnować ;)